Și Drulă taxează minciuna lui Cîțu-Mă-Ocup-Doar-Eu: „Un personaj expirat politic. Minciunile nu-l pot salva”

2
1410
Cătălin Drulă - Florin Cîțu

„Dacă mă ocup doar eu, nu știu de ce mai avem nevoie de Ministerul Sănătății!”, a spus cu năduf Florin Cîțu miercuri, într-o conferință de presă. Se referea la mersul în centrele de vaccinare și întreba public de ce n-au făcut nimic în acest sens Dan Barna, Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă „și alți miniștri”.

Dintre cei patru nominalizați de la USR-PLUS, trei – Barna, Voiculescu și Mihăilăau produs imediat poze și postări mai vechi care demonstrau că au fost în centre de vaccinare, au făcut campanie vaccinării, ba chiar au și vaccinat (cazul ministrului-medic Ioana Mihăilă).

La scurt timp, probe despre minciuna lui Cîțu a produs și „un alt ministru” – Cătălin Drulă. Chiar și de la Transporturi s-au putut face acțiuni pro-vaccinare, iar Drulă a reamintit două dintre ele (Facebook a depus mărturie pentru el).

Și dacă tot a fost pus la treabă de „noul Pinocchio” (Cîțu), Drulă ne-a făcut cadou și un text. Cam neplăcut pentru Cîțu!

Mesajul lui Cătălin Drulă

„Înc-o zi, înc-o poveste, înc-o minciună de la premier.

Oare de câte ori mai poate minți Florin Cîțu înainte să-și dea seama că asta nu-l poate salva?

Nu numai că am vizitat centre de vaccinare, dar din proprie inițiativă și cu efortul medicilor și asistenților, care activează în rețeaua Ministerului Transporturilor, am deschis două cabinete de vaccinare.

Ambele sunt amplasate în două puncte cu trafic mare: Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

În total, 7.773 de persoane s-au vaccinat în aceste două cabinete și sunt astfel protejate de ravagiile pe care din păcate le va aduce valul al patrulea al acestei epidemii.

În schimb, Florin Cîțu – cel care și-a asumat aproape pe persoană fizică această campanie de vaccinare, așa cum crede el că se și guvernează – refuză să-și asume orice răspundere.

Un personaj expirat politic într-o țară pe care, în mod tragic, a lăsat-o nepregătită în această nouă criză de sănătate publică.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Iohannis: „Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis. Îl încurajez să continue” / „Cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic?”

* Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

* Mihai Șora către liberali: „Votați-l pe Orban! Nu dați vrabia din mână pe cioara nebună de pe gard!”

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* Patru fotografii cu lideri USR-PLUS spulberă noua minciună a lui Cîțu: „Nu i-am văzut în centrele de vaccinare, mă ocup doar eu”

* Cioloș l-a învins pe Barna în turul 1: 46% – 43%! Diferență de 707 voturi. Șefia USR-PLUS va fi decisă în turul 2

* Cumnatul lui Adrian Năstase, vizat de procurori în cazul falimentului City Insurance. Dan Odobescu împrumuta fictiv compania de asigurări și lua dobânzi reale de zeci de milioane de euro

* La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Avocata Șoșoacă a pierdut toate procesele de pandemie: nicio amendă anulată, nicio restricție blocată! Într-un caz s-a făcut de râs, greșind procedura

* Minciunile Danei Budeanu, demascate prin comunicat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here