Patru fotografii cu lideri USR-PLUS spulberă noua minciună a lui Cîțu: „Nu i-am văzut în centrele de vaccinare, mă ocup doar eu”

2
2261
Dan Barna și Ioana Mihăilă în centre de vaccinare

Un nou atac al premierului Florin Cîțu s-a dovedit a fi de-a dreptul bezmetic. Hrănit cu o rafală de minciuni groase, pe care cei vizați de atacul său le-au demontat cu ușurință.

Dintre cei patru reprezentanți ai USR-PLUS nominalizați de premierul Florin Cîțu pe motiv că „nu i-am văzut în centrele de vaccinare” („mă ocup doar eu!”), trei i-au resetat rapid memoria, prin fotografii postate pe Facebook întru aducere aminte.

Fostul ministru Vlad Voiculescu a publicat o poză cu el însuși.

Deputatul Ionuț Moșteanu a publicat câte o poză cu el (deși n-a fost nominalizat), cu Dan Barna și Ioana Mihăilă (nimonalizați de Cîțu).

În cazul Ioanei Mihăilă, afirmația lui Florin Cîțu se dovedește de-a dreptul stupidă: fosta șefă a Ministerului Sănătății a vaccinat personal zeci de cetățeni, în mai multe centre de vaccinare, iar imaginile au circulat intens în mass-media. Iar când vaccina intens, Ioana Mihăilă făcea parte din Givernul Cîțu! Și totuși, Cîțu „n-a văzut…”

Afirmațiile lui Florin Cîțu

„Eu nu l-am văzut pe ministrul Vlad Voiculescu în vreun centru de vaccinare. Iar în seara când au fost transferați pacienții de la Foișor – să fie acolo, nu în Biroul Politic al USR. Și pe doamna Mihăilă aș fi vrut să o văd mai mult pe teren, și pe alți miniștri.

În loc să stăm la televizor și să acuzăm Guvernul, să facem alianțe cu partide care se opun vaccinării, ar fi bine să mergem să susținem campania de vaccinare.

Când a fost domnul Ciolacu într-un centru de vaccinare? Când a fost domnul Barna? Domnul Cioloș a fost vreodată într-un centru de vaccinare?

Dacă mă ocup doar eu, nu știu de ce mai avem nevoie de Ministerul Sănătății!”

Replica lui Ionuț Moșteanu

„Cîțu aruncă noi fake news-uri. Mincinosul de la Palatul Victoria”

„Disperat să arunce vina pe eșecul campaniei de vaccinare coordonate de el, Florin Cîțu aruncă noi fake news-uri. Niște minciuni evidente. Astăzi a spus că liderii USR-PLUS nu au fost într-un centru de vaccinare. Nici măcar Dan Barna.

Dan Barna împarte pliante pro-vaccinare, într-un centru de vaccinare

În pozele de mai jos, 3 poze pentru mincinosul de la Palatul Victoriei. În prima, postare după ce am ieșit de la vaccinare. În a doua poză, Dan Barna făcând voluntariat într-un centru de vaccinare. În a treia, Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, care a vaccinat în centre din Sectorul 2, Bihor până în Vaslui.

Dr. Ioana Mihăilă vaccinează

USR-PLUS a fost singurul partid care a avut o campanie asumată, în stradă, cu corturi, din propria inițiativă, pentru a informa oamenii legat de vaccinare.”

Deputatul Ionuț Moșteanu promovează vaccinarea

Replica lui Vlad Voiculescu

„Am fost în centre de vaccinare, dar domnul Cîțu nu a văzut”

„Cîțu: «Nu l-am văzut pe ministrul Vlad Voiculescu în vreun centru de vaccinare. Iar în seara când au fost transferați pacienții de la Foișor, să fie acolo».

Cîțu încearcă cu disperare să arunce vina pentru nenorocirea care vine peste țară asupra altcuiva – ideal USR-PLUS.

Am fost în centre de vaccinare, dar domnul Cîțu nu a văzut. Sau poate se referea la centrele de vaccinare pentru «speciali». Acolo recunosc că nu am fost.

Și da, spre deosebire de alți «demnitari» care nu făceau decât să-și plimbe fizicul și să se laude cu munca altora, tăind câte o panglică sau «dezvelind cine știe ce placă de marmură pe vreo clădire publică în paragină, dar proaspăt văruită», eu mi-am înțeles rolul mai degrabă ca unul de re-construcție al unei instituții puse la pământ de cei care nu se preocupaseră decât de poze și declarații «de la fața locului».

Vlad Voiculescu într-un centru de vaccinare

Cât privește incidentul de la Foișor, am greșit că nu am spus din acea seară exact cum au stat lucrurile:

1. DSU a gestionat tot procesul – cu bune și cu rele. Nu Ministerul Sănătății!

2. Managerul de la Foișor a întârziat cât a putut procesul și a chemat Antena 3 – prezentă acolo cu o oră înainte de oricine altcineva.

3. Cîțu și mulți liberali au folosit cinic și mizerabil circul pentru a arunca totul în spatele meu.

Ce am făcut eu și echipa mea a doua zi? Am sunat FIECARE pacient care a fost transferat de la Foișor și i-am oferit soluții pentru problema sa. Asta am crezut eu că este lucrul responsabil de făcut în acel moment.

P. S. Managerul de la Foișor este încă în funcție – primarul Nicușor Dan pare să fie mulțumit de prestația acestuia, la fel cum este mulțumit de prestația tuturor celorlalți manageri numiți de Oprescu sau Firea. Dar asta este deja altă poveste, cu altă echipă câștigătoare.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Iohannis: „Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis. Îl încurajez să continue” / „Cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic?”

* Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* România, în pericol să fie băgată în carantină de UE. „Multe state europene se tem că românii şi bulgarii ar putea perpetua pandemia“

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

* Avocata Șoșoacă a pierdut toate procesele de pandemie: nicio amendă anulată, nicio restricție blocată! Într-un caz s-a făcut de râs, greșind procedura

* La 7 zile după ce s-a măritat cu Toni Iuruc, Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill

2 COMENTARII

  1. MUUUULTEEEE PĂCATE ARE ACEST POPOR…, DE NE BATE DUMNEZEU CU ASTFEL DE PREMIERI: Roman, Văcăroiu, Ciorbea, Vasile, Năstase, Tăriceanu, Ponta, Grindeanu, Dăncilă, Cîțu, CE LISTĂ DE DEZASTREEE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here