marți, mai 28, 2024
AcasăMass-mediaȘoșoacă, Garcea și Gelu Vișan aduc noi amenzi pentru RTV. "Micul neomarxist-neonazist...

Șoșoacă, Garcea și Gelu Vișan aduc noi amenzi pentru RTV. „Micul neomarxist-neonazist de Barna” / „Aţi ales naziştii, păstraţi-vă naziştii!”

-

Trei anarhiști din curentul CapVid – senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă, actorașul vulgar Mugur Mihăescu (Garcea, Leanu lu’ Costel Pârțag) şi politicianul ratat Gelu Vişan – au adus joi două amenzi pentru postul România TV. În total, televiziunea fugarului Sebastian Ghiță a fost sancţionată cu 15.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), anunță Paginademedia.ro.

În emisiunile amendate s-au aruncat vorbe grele, în direct, având ca țintă USR-PLUS: „nazişti”, „micul neomarxist, neonazist de Barna”, „neonazişti, care pur şi simplu au pus piciorul pe gâtul României”.

Sunt doar câteva dintre afirmațiile făcute la RTV personaje insalubre precum Diana Iovanovici-Şoşoacă, Mugur Mihăescu şi Gelu Vişan, fără ca moderatorii să intervină (după cum a constatat CNA).

„A fost un delir. Şi sunt mulţi oameni care pot crede aşa ceva”, a spus Mircea Toma, care a ajuns în CNA susținut de USR-PLUS.

- Advertisement -

Emisiunea cu derapajele Dianei Şoşoacă la adresa Poliţiei a fost amendată cu 5.000 de lei, iar cea cu afirmaţiile făcute cu Mugur Mihăescu şi Gelu Vişan au atras o sancţiune de 10.000 de lei.

Garcea: „Dacă vreţi nazism, aţi ales naziştii, păstraţi-vă naziştii!”

Ce s-a zis la România TV, pe scurt.

Diana Şoşoacă:

  • Poliţiştii la acest moment primesc amenzi pentru faptul că intermediază legături de pedofilie şi de prostituţie în România?
  • Poliţia Română – cei care se ştiu vinovaţi şi sunt băgaţi în traficul de carne vie şi organe – este amendată la acest moment?

Mugur Mihăescu:

  • Eu v-am mai spus şi sunt unul dintre puţinii care au lansat faptul că aceşti oameni nu sunt neomarxişti, sunt nazişti. Asistăm la ascensiunea nazismului la putere prin căi democratice.
  • Dacă vreţi nazism, aţi ales naziştii, păstraţi-vă naziştii!

Gelu Vişan:

  • Aşa a început să se instaureze nazismul în Germania.
  • Asistăm acum la un tip de guvernare nou şi pentru mine, pentru că eu am zis neomarxist, îl studiez de 10 ani de zile, dar acum constat că are accente foarte puternice de nazism.
  • Avem o clasă… un fel de clasă conducătoare formată din neomarxişti-neonazişti, care pur şi simplu au pus piciorul pe gâtul României.
  • Eu vă dau scris că Arafat nu poate să stea mai mult de o săptămână, o să încerce micul neomarxist-neonazist de Barna.

Linșarea lui Clotilde Armand a scăpat de amendă încă o dată

RTV a scăpat şi astăzi de amendă în „cazul Clotilde Armand” şi presupusele voturi furate. Din nou, membrii CNA nu s-au pus de acord în momentul votului. Rezultatul a fost nul şi astăzi. Au fost două propuneri de sancţionare, care însă nu au adunat voturile necesare.

- Advertisement -

Pe de-o parte, Mircea Toma a venit cu mai multe propuneri de amendare şi a împărţit emisiunile „sancţionabile” pe subiecte: emisiunile despre gunoaie şi emisiunile despre voturi. Toate propunerile lui Toma totalizau 120.000 de lei.

Pe de altă parte, Valentin Jucan a propus ca toate emisiunile reclamate de Clotilde Armand, indiferent de subiectul abordat în ele, să fie amendate „la pachet”. Sancţiunea propusă totaliza 40.000 de lei.

Niciuna dintre propuneri nu a trecut la vot. Mircea Toma a cerut rediscutarea cazului în ședința următoare.

Răposatul Florin Condurățeanu a scăpat cu o somație

Până şi regretatul Florin Condurăţeanu a atras o somaţie, tot pentru România TV. Membrii CNA au taxat astfel, cu blândețe postumă, o emisiune cu „leacuri” realizată de Condurăţeanu în luna aprilie. Reclama mascată se vedea de la o poștă.

Florin Condurățeanu a murit pe 28 iunie, la vârsta de 71 de ani. El se ocupa de rubrica medicală la România TV și promova în special soluții vindecătoare miraculoase, pe bază de ierburi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Iohannis: „Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis. Îl încurajez să continue” / „Cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic?”

* Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

* Mihai Șora către liberali: „Votați-l pe Orban! Nu dați vrabia din mână pe cioara nebună de pe gard!”

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* Patru fotografii cu lideri USR-PLUS spulberă noua minciună a lui Cîțu: „Nu i-am văzut în centrele de vaccinare, mă ocup doar eu”

* Cioloș l-a învins pe Barna în turul 1: 46% – 43%! Diferență de 707 voturi. Șefia USR-PLUS va fi decisă în turul 2

* Cumnatul lui Adrian Năstase, vizat de procurori în cazul falimentului City Insurance. Dan Odobescu împrumuta fictiv compania de asigurări și lua dobânzi reale de zeci de milioane de euro

* La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Avocata Șoșoacă a pierdut toate procesele de pandemie: nicio amendă anulată, nicio restricție blocată! Într-un caz s-a făcut de râs, greșind procedura

* Minciunile Danei Budeanu, demascate prin comunicat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU)

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Șoșoacă („ladies” – Sic! – first, nuuuu?!!!), „Garcea”-„Leana”-Mihăescu și Vișan: trei MOACE care-s bune doar de expus la BÂLCI…, ca ȚINTE la concursul deee… SCUIPĂTURI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -