Avocata Șoșoacă a pierdut toate procesele de pandemie: nicio amendă anulată, nicio restricție blocată! Într-un caz s-a făcut de râs, greșind procedura

2
9210

Senatoarea conspiraționistă Diana Șoșoacă a pierdut toate procesele pe care s-a lăudat că le-a intentat instituțiilor statului, acuzându-le că încalcă legile când iau măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid, dezvăluie Aktual24.ro. De meserie avocată – meserie de care face mare caz, invocând-o frecvent ca argument suprem că „se pricepe“ –, Șoșoacă pare să fi fost salvată, de fapt, de pandemie.

Șoșoacă a fost amendată de numeroase ori, până acum, pentru încălcarea măsurilor de prevenire și combatere a bolilor. Cinci dintre aceste sancțiuni au fost, până acum, contestate în instanță, la diverse tribunale – cele din București, Constanța și Dolj. Toate acțiunile inițiate de avocată au fost respinse ori anulate de instanțe.

Nu e în stare să-și câștige propriile procese, dar le promite fanilor că-i apără ea în justiție dacă sunt sancționați

Într-un alt proces, intentat Primăriei Generale pe motiv că a decretat starea de urgență sanitară, Șoșoacă s-a făcut de-a dreptul de râs, greșind procedura! Instanța i-a respins acțiunea pentru că avocata a depus acțiunea după termenul legal.

Dar primul rateu răsunător a fost dat astă-toamnă. ÎPS Teodosie, arhiepiscopul conspiraționist al Tomisului, a chemat-o atunci pe Șoșoacă să-l reprezinte în instanță când a încercat să anuleze restricțiile pentru pelerinajul de Sfântul Andrei. Cu gura mare în stradă, unde țipa că totul e ilegal și neconstituțional, avocata n-a reușit să găsească argumente juridice în fața instanței, care i-a respins acțiunea.

Partea comică a situației e că, deși nu este în stare să-și câștige propriile procese, Șoșoacă își cheamă admiratorii să sfideze legile, garantându-le că-i va apăra ea în instanță.

Metamorfoza: susținătoarea #rezist și critica virulentă a BOR și a PSD s-a transformat brusc într-o conspiraționistă de succes prietenă cu dușmanii de ieri

Ziaristii.com a scris despre faptul că, până în vara anului trecut, Diana Șoșoacă avea vederi și opinii total opuse celor de acum. Era vehementă împotriva Bisericii Ortodoxe, susținea USR-PLUS și mișcarea anticorupție, critica PSD și posta frecvent linkuri către articole din publicații despre care acum spune că sunt vândute ocultei mondiale.

Șirul postărilor de acest fel s-a întrerupt brusc în luna mai 2020, când Șoșoacă și-a șters vechiul cont. Din iunie a reapărut în scenă îmbrăcată în costume populare și vorbind la adunările conspiraționiștilor.

În spatele ei a funcționat o întreagă mașinărie de propagandă, ea fiind brusc și masiv promovată pe Facebook, prin intermediul a sute de conturi. Persoanele care au împins-o în față, foarte bune cunoscătoare ale mecanismelor prin care rețelele sociale recunosc și promovează postările „de interes“, s-au ocupat inclusiv cu decuparea a numeroase filmulețe din înregistrările discursurilor ținute de Șoșoacă, acestea fiind apoi viralizate pe Facebook.

Astă-iarnă, Șoșoacă a intrat în Senatul României pe listele AUR. Ulterior, șefii acestei formațiuni au dezvăluit că avocata a candidat pe listele lor din partea „partidului generalilor“, condus de sulfurosul conspiraționist Ninel Peia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Apelul a 51 de parlamentari PNL: „Ludovic Orban poate reface majoritatea parlamentară” / „Respingem orice colaborare cu PSD”

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* România, în pericol să fie băgată în carantină de UE. „Multe state europene se tem că românii şi bulgarii ar putea perpetua pandemia“

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

* A murit jurnalistul Horia Alexandrescu, tatăl Ancăi Alexandrescu. Avea 74 de ani

VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

2 COMENTARII

  1. O mai fi și câștigat procese. Chiar dacă acum și-a atras antipatia judecătorilor… Știm de fapt ce minunat e sistemul nostru juridic, dacă o mamă cu 5 copii care a rupt flori de pe domeniul public ajunge la pușcărie iar marii evazioniști sunt tratați cu indiferență. A fost nevoie de decret prezidențial al președintelui de atunci, Traian Băsescu, pt ca această mamă să poată rămâne lângă copiii ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.