Sfârșit cumplit la 28 de ani: a doua zi după nuntă, mirele s-a înecat în Jiu. Mireasa-văduvă va naște la două zile după înmormântare

0
26194
Natalia și Mihai Beuran / FOTO: Facebook

Pompierii din Gorj au anunțat vineri, 11 iunie, că au găsit cadavrul lui pe Mihai Laurențiu Beuran (28 de ani), în apropierea barajului de la Termocentrala Rovinari, după 5 zile de căutări. Tânărul a căzut din barcă în zona Vârț și s-a înecat în râul Jiu. Tragedia a avut loc duminică, 6 iunie, la o zi după ce tânărul din Târgu-Jiu făcuse nunta.

Dramatică este și soarta Nataliei Beuran, soția celui dispărut. Sâmbătă, 5 iunie, era fericită mireasă. O zi mai târziu a devenit văduvă, peste o săptămână își îngroapă soțul, iar peste alte două zile va fi mămică, fiind programată să dea naștere unei fetițe prin cezariană.

S-a întâmplat ca într-o tragedie hollywoodiană, dar întâmplarea este cumplit de reală.

Sâmbătă, 5 iunie, Mihai Beuran a făcut nuntă mare în Târgu-Jiu, o nuntă pe care o amânase o vreme din cauza pandemiei.

A doua zi, duminică, și-a luat mireasa și câțiva prieteni și au plecat pe malul Jiului, cu o barcă pneumatică. Voiau să facă o plimbare pe direcția de curgere a râului, dinspre Târgu-Jiu spre Rovinari.

În barcă au urcat mirele și un prieten al său, în vârstă de 35 de ani, care cu o seară înainte îi fusese invitat la nuntă. Mireasa a rămas pe mal, făcându-le cu mâna, alături de alți câțiva prieteni.

Barca a alunecat rapid pe apa Jiului, iar în zona satului Vârț s-a întâmplat nenorocirea. Mirele (28 de ani) s-a dezechilibrat și a căzut din barca pneumatică.

Bărbatul de 35 de ani a reușit să iasă din curenții puternici și să ajungă la mal.

În schimb, Mihai Beuran a fost înghițit de apele învolburate din zona Vârț. Curenții puternici l-au tras la fund.

Căutări pe Jiu

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului.

În schimb, Mihai Beuran a fost de negăsit. Căutările au durat 5 zile, iar cadavrul tânărului mire a fost găsit, în cele din urmă, la 7 kilometri în aval, în apropierea barajului de la Termocentrala Rovinari.

Cei 7 kilometri ai morții, dintre Vârț și Rovinari

Forin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, a transmis: „Astăzi, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13.00, misiunea de căutare a tânărului căzut în apele Jiului, zona Vârţ, a luat sfârşit. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari – Detașamentul de Pompieri Motru”.

În momentul în care a căzut din barcă, Mihai Beuran purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

Căutările de pe Jiu. În fundal: fumul de la termocentrală

Cumpenele Nataliei Beuran: în 10 zile, de la nuntă la moarte și la o nouă viață

Mihai a lăsat în urmă o soție traumatizată, pentru care se apropie și momentul nașterii, fiind însărcinată în 9 luni.

Înainte ca soțul ei să fie găsit mort, Natalia Diana, abia devenită Beuran, a făcut un apel pe Facebook: “Vă rog, rugați-vă pentru soțul meu, să-l găsească în viață, din ultimele mele puteri”.

Apoi, Natalia a revenit cu un nou mesaj sfâșietor: ”Sufletul meu și inima mea, totul meu. Te rog, Doamne. Dumnezeule, să fie bine pentru copilul nostru. Doamne, dă să fim din nou trei! Soțul meu, știu că trăiești, știu că nu ne lași singure, știu că Dumnezeu te va aduce lângă noi. Ultima mea putere e să mă asculte Dumnezeu, să-mi ajute soțul să se întoarcă la mine și la copil. Tot ce iubesc ești tu și copilul nostru, nu-mi văd viața fără unul din voi… Doamne, vreau să-ți fie milă de noi și să ne lași să fim fericiți lângă copilul nostru! Dorința asta o am”.

Dar rugile tinerei femei au fost zadarnice. Acum, Natalia se pregătește pentru două noi încercări: duminică își înmormântează soțul, iar marți este programată să nască prin cezariană.

Fetița Nataliei și a lui Mihai Beuran nu-și va cunoaște niciodată tatăl, mor cu 9 zile înainte venirii ei pe lume.

Natalia și Mihai Beuran / FOTO: Facebook

Cele 10 zile care-i marchează viața Nataliei Beuran

  • Sâmbătă, 5 iunie: Natalia e mireasă.
  • Duminică, 6 iunie: Soțul Nataliei se îneacă în Jiu.
  • Vineri, 11 iunie: Natalia află oficial că e văduvă.
  • Duminică, 13 iunie: Natalia își va înmormânta soțul.
  • Marți, 15 iunie: Natalia va naște prin cezariană.
Mihai își sărută soția și fetița nenăscută / FOTO: Facebook

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Averea de nabab a primarului reținut pentru violarea unei fetițe de 12 ani

* Totul despre consilierul PSD care a scris că, „în Franța”, Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”! Beizadea de primar incompatibil și condamnat penal

* Cum au scăpat de închisoare șantajiștii-șefi de la Academia de Poliție: „au o profesie și copii minori în întreținere”, penitenciarul „ar putea lăsa urme profund negative asupra personalității lor”

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Start în EURO 2020 – o lună de fotbal de clasă! Program, echipe, suporteri, bani, istorie, transmisii TV

* EURO 2020. Italia – Turcia 3-0: recordurile echipei lui Mancini. Derby-ul zilei de sâmbătă: Rusia – Belgia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here