Oana Lovin „#FăClotilda” a rămas fără emisiune. Nu mai are cine să-i „trezească” pe telespectatorii de la Firea&Pandele TV!

1
2946
Oana Lovin

Vuvuzeaua rusofilă Oana Lovin nu mai are emisiune TV. A fost scoasă din grila televiziunii finanțate de Primăria Voluntari, Metropola TV, după doar o lună. Ultima ediţie a emisiunii pe care o făcea la miezul nopţii, „Ne-am trezit!”, a fost difuzată săptămâna trecută, anunță Paginademedia.ro.

Publicația a stat de vorbă cu protestatara anarhistă, fostă videochatistă. Vuvuzeaua a declarat: „A venit un nou director de ştiri, care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări”.

Noul director de ştiri al postului Metropola TV este Constantin Dida. 

Oanei Lovin susține că i-a expirat contractulcu Metropola TV, care a fost pentru perioada 10 mai – 4 iunie. „Acum discutăm să facem un alt proiect. Săptămâna viitoare avem o şedinţă, în care vom discuta. Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri.”.

În ultima ediţie a emisiunii, Oana Lovin a atacat-o violent pe primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru care a făcut o adevărată obsesie. De o vreme o înjură sub sub hashtag-ul „#FăClotilda”.

Întrebată de Paginademedia.ro dacă nu i se pare jignitor acest apelativ, Oana Lovin a spus: „Nu e jignitor! E un apelativ care se foloseşte inclusiv la noi, la ţară. Dacă mie mi s-ar spune FăOana, nu nu mi s-ar părea deloc jignitor”.

Un dintre mizeriile publicate de tandemul Cerva – Lovin

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Totul despre consilierul PSD care a scris că, „în Franța”, Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”! Beizadea de primar incompatibil și condamnat penal

* Sfârșit cumplit la 28 de ani: a doua zi după nuntă, mirele s-a înecat în Jiu. Mireasa-văduvă va naște la două zile după înmormântare

* Averea de nabab a primarului reținut pentru violarea unei fetițe de 12 ani

* Cum au scăpat de închisoare șantajiștii-șefi de la Academia de Poliție: „au o profesie și copii minori în întreținere”, penitenciarul „ar putea lăsa urme profund negative asupra personalității lor”

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Start în EURO 2020 – o lună de fotbal de clasă! Program, echipe, suporteri, bani, istorie, transmisii TV

* EURO 2020. Italia – Turcia 3-0: recordurile echipei lui Mancini. Derby-ul zilei de sâmbătă: Rusia – Belgia

1 COMENTARIU

  1. Ce să ceri de la CREATURILE (!!!) asteaaa…, gen Cerva, Lovin, Bahmuțeanu, Șoșoacă, Diplan, „Lazarus” ș.a.m.d.: AU CAP DOAR CA SĂĂĂ… NU LE PLOUĂ-N GÂT, cum se zice în/prin popor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here