Șefă de secție de la Spitalul Județean Sibiu, ucisă de Covid. Doctorița nu se vaccinase

4
1817

Doctorița Gabriela Eminovici, șefa Secției de Cardiologie de la Spitalul Județean Sibiu, a murit de Covid, anunță conducerea unității, citată de News.ro. Gabriela Eminovici se număra printre cadrele medicale care aleseseră să nu se vaccineze, conform managerului Florin Neag, citat de publicația Turnul Sfatului.

După infectare, evoluția bolii a fost agresivă. În încercarea de a o salva, conducerea spitalului din Sibiu a transferat-o la Spitalul Județean Oradea, dar în zadar. Conducerea Spitalului din Sibiu a dat joi seară un comunicat: “Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace! S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit“.

Tragica pierdere putea fi evitată dacă doctorița s-ar fi vaccinat alături de ceilalți colegi, iar conducerea spitalului a făcut apel la oameni, arătându-le că stă în puterea lor să evite astfel de cazuri: “Din nefericire, deşi mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional, cât şi pe plan personal, viaţa şi cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecţia cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări şi a cazurilor grave, prin vaccinare“.

Într-o statistică dată publicității la începutul lunii aprilie, autoritățile arătaseră că, după campania în care se vaccinaseră aproape 300.000 de cadre medicale, numărul cazurilor de Covid s-a redus printre acestea cu 71% (de la 70 la 20 pe zi), iar dintre cei care s-au mai îmbolnăvit, peste 81% erau dintre cei nevaccinați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Clotilde Armand îi scoate din locuințele sociale pe reporterul-videochat de la RTV și pe doi angajați de la Antena 3. Aceștia le-au obținut ilegal, de la fostul primar Tudorache

Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

Dragnea rămâne la închisoare pentru că se consideră „deținut politic”. Judecătorii au constatat că infractorul PSD nu dă dovezi de îndreptare

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

* Ura împotriva femeilor i-a adus 6 luni de închisoare unui manelist în vogă, pentru o melodie infectă, discriminatoare

* Rusia a trimis Braziliei vaccinul Sputnik V cu virus viu, nu mort! Mai mult i-a infectat decât i-a imunizat

4 COMENTARII

 1. Dacă te vaccinezi de Covid-19 mori iar dacă nu te vaccinezi mori. Simbolul masonic brâncușian este [00]. Din fericire nu se poate face punctul de fierbere 33°.

  Serviciul Român de Informații Craiova

 2. TOȚI medicii (mai ales cei din spitale, policlinici și celelalte instituții-medicale cu trafic mare de pacienți) ar trebui… SĂ FIE OBLIGAȚI (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) SĂ SE VACCINEZE!

  LA FEL: profesorii, funcționarii (de-la-Stat sau din instituții-private, cum ar fi băncile) care interacționează cu multe persoane, avocații Ș.A.M.D., într-un cuvânt: TOȚI cei care prin natura profesiei lor au un contact-social direct cu (numeroși) alți cetățeni!!!!!

  În altă ordine de idei, este GREU-de-ÎNȚELES cum de sunt atât de mulți medici ROMÂNI care… NU pricep lucruri-elementare, cum ar fi PERICOLUL NU NUMAI DE A LUA BOALA, CI DEEE… A DA/TRANSMITE VIRUSUL-UCIGAȘ!!!!!
  CE FEL DE MEDICI SUNT…, CE FEL DE MEDICINĂ AU ÎNVĂȚAT ÎN FACULTĂȚILE-de-MEDICINĂ ROMÂNEȘTI?????!!!
  Probabil că doamna în cauză (Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!) era un medic-cardiolog BUN (odată ce a ajuns… șefă-de-secție!), dar… CA MEDIC(-în-GENERAL) trebuia să conștientizeze și un pericol sanitar atât de mare/GRAV, repetăm: NU NUMAI PENTRU EA…, ci și pentru famiilie, prieteni/anturaj, colegi și, mai ales, pentru… pacienții săi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here