Șase morți de Covid într-o familie siciliană care a refuzat să se vaccineze

1
1627
Familia decimată

Dramă teribilă întro familie italiană din Sicilia: șase membri ai unei familii au murit de Covid-19, în decurs de o lună. Toți șase erau nevaccinați.

Tragedia s-a întâmplat în orășelul Pietraperzia, din insula Sicilia. O familie întreagă a fost răpusă de coronavirus, în decurs de o lună. Șase persoane au pierdut lupta cu virusul a cărei existență sau periculozitate o negau categoric. Primarul orășelului de 7.000 de locuitori, Salvuccio Messina, spune că informații despre cumplitul caz circulau în oraș și au șocat întreaga comunitate.

Confirmarea proporțiilor acestei tragedii a venit de la o nepoată, Noemi. „Le era frică, aveau prieteni care au suferit în urma vaccinului și așa au decis toți să nu se vaccineze”, povestește ea.

Primul care a fost ucid de Covid a fost Michelle Mancuso (81 de ani), pe 24 decembrie. A murit acasă, în timp ce sosea ambulanța să-l ducă la spital.

Pe 17 ianuarie a murit Concetta Guarnaccia (91 de ani), soacra a două dintre fiicele lui Michelle, care se căsătoriseră cu cei doi fii ai ei. Altfel spus, Concetta și Michelle erau „cuscri” sau „cumetri”.

După patru zile, pe 22 ianuarie, a murit Maria Mancuso (55 de ani), prima fiică a lui Michelle.

Fratele său, Vincenzo Mancuso (54 de ani) – fiul lui Michelle -, a murit trei zile mai târziu, pe 25 ianuarie.

Vincenzo Mancuso

Săptămâna trecută, pe 2 februarie au, murit încă doi membri ai familiei: Concetta Mancuso (52 de ani), sora Mariei și a lui Vincenzo, apoi mama lor, Vincenza Fontanella (78 de ani).

Așadar, au murit un bătrân de 81 de ani, Michelle Mancuso, și cinci rude ale sale: trei copii ai săi (Maria, Vincenzo, Concetta), mama copiilor săi (Vincenza) și soacra a doi dintre copiii săi (Concetta Guarnaccia).

„O familie de prieteni sinceră și unită a plecat… încă 2 stele. Nu am cuvinte”

Conform site-ului italian Corriere.it, toți membrii familiei, în afara tatălui Michelle, au fost transportați și au murit la spitalul Umberto 1 din Enna.

Primarul orășelului din Sicilia se declară împietrit de ravagiile pe care Covid-19 le-a făcut în această familie, mao ales că majoritatea populației era vaccinată. Primăria din Pietraperzia a pus la dispoziția autorităților sanitare inclusiv sediul său pentru vaccinarea populației locale.

Din familia îndoliată a rămas în viață doar o soră a celor trei frați decedați, cea mai mică fiică a lui Michelle Mancuso, căsătorită în orașul belgian Charleroi. Ea a postat o fotografie cu familia sa, comentând doar atât: Aceasta este familia mea!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Scrisoarea celor 37”: USR se îndreaptă spre rupere. 40,2% dintre fruntașii partidului îl susțin pe Cioloș în lupta cu „gruparea Barna”. Semnatarii: 20 de deputați, 9 senatori, 5 europarlamentari și 3 foști miniștri

* Drulă îl critică dur pe Cioloș și spune că e gata să preia conducerea USR. „A fost destul de șocant”

* Încă o bombă lăsată de Firea lui Nicușor Dan: datorii de 33 de milioane de euro către turcii de la Otokar! Aceștia puteau să blocheze conturile Primăriei în orice moment

* Lui Gâdea i s-a înfundat cu noua conducere a TVR: nu mai poate folosi televiziunea de stat ca pe o anexă a Antenei 3! Furtul și intoxicarea duc la procese în justiție și plângeri la CNA

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

* Viorel Lis a rămas fără super-pensia de revoluționar, chiar dacă s-a milogit în instanță să i-o lase. S-a plâns că și-a tot pierdut cunoștința timp de trei luni

Arșinel era director deși lua pensie de handicap de gradul 2, care presupune „pierderea totală a capacității de muncă”!

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (80) / Oala de noapte a Comandantului Suprem

* Rușii l-ar fi otrăvit cu droguri pe președintele Zelenski, ca să nu mai apuce al doilea mandat! La fel au procedat și cu Iușcenko, în 2004, când i-au pus dioxină în mâncare

1 COMENTARIU

  1. De amintit si de intamplarea cu doctorasul antivaccinist roman care si-a trimis mama in munti sa o izoleze de covid,dar nu a putut-o salva,caci rudele vaccinate au infectat-o? Nu-i mai tin minte numele,dar tocmai pentru ca face parte din liota de idioti ai sosoacei si ai simionilor aurolaci,platiti de rusi si chinezi sa conteste virusul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here