sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăLumeaEuropaSalvini ocupă Parlamentul, șoc în Peninsulă: "Ne faceți să ne fie rușine...

Salvini ocupă Parlamentul, șoc în Peninsulă: „Ne faceți să ne fie rușine că suntem italieni!”. Berlusconi și Meloni se disociază de liderul naționalist

-

Într-un exercițiu de populism grețos,lLiderul naționalist Matteo Salvini și parlamentarii partidului său, Liga Nordului, au ocupat aulele Parlamentului italian. Ei protestează față de Guvernul de la Roma, condus de Giuseppe Conte. Reacțiile italienilor a fost dure pe rețelele de socializare.

În timp ce italienii sunt închiși în propriile locuințe și bolnavii luptă pentru viață în spitalele din întreaga Peninsulă, liderul naționalist-extremist Matteo Salvini a hotărât să ocupe Parlamentul italian, în semn de protest față de modul în care „guvernul Conte gestionează criza de coronavirus”.

Aflat într-o scădere importantă în sondajele de opinie din ultima perioadă, Salvini încearcă o lovitură de imagine pentru a recupera procentele pierdute. Numai că reacția italienilor este exact invers față de cum se aștepta liderul nordist. Salvini a făcut greșeala să posteze pe Facebook și Twitter „isprava” sa, iar comentariile sunt pe măsură – deziluzie, respingere și indignare din partea italienilor.

  • „Dar cât puteți fi de disperați? Pe voi vă interesează să vă recuperați procentele pierdute, nu o faceți pentru binele italienilor. Suntem în pandemie, oamenii mor, iar voi aveți strălucita idee de a ocupa Parlamentul. Ați putea fi de râs, dar oamenii mor în acest timp. Să vă fie rușine!”
  • „Dacă Europa râde de noi, italienii, este și din cauza voastră, clovnilor!”
  • Sunt un tânăr de 20 de ani care poate că nu înțelege nimic despre politică, dar mă uit spre viitor cu teamă și cu deziluzie. Urletele și spectacolul jalnic al ocupării Parlamentului nu rezolvă nimic. Mă faceți doar să-mi fie rușine de Italia și de faptul că sunt italian”.
  • „Tăiați-vă toți salariile și donați-le pentru lupta împotriva coronavirus! Duceți această propunere premierului Conte, dați din salariile voastre nesimțite celor care au rămas fără lucru și cărora le plâng copiii de foame acasă!”.

Georgia Meloni și Silvio Berlusconi, aliații tradiționali ai lui Matteo Salvini, s-au dezis de inițiativa ocupării ostentative a Parlamentului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. „O persoană poate muri subit de Covid-19, fără să aibă febră”. Fumătorii nu sunt mai protejați, dimpotrivă!

VIDEO. Radu Moraru: „După ce a omorât atâția oameni”, Iohannis „mai vrea să omoare copii” / „Bă, mă piș pe notele tale!” / „Sperii părintele să-și ducă copilul în capcana morții”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. La fel că tata!!..ce naște din binomul latino-dacic , șorici mănâncă.. pardon tâmpiți se nasc!!…ce putea să iasă dintre doi bărbați??…cretini…, cretini la ei , cretini la noi….

  2. Miroane, dormi tu linistit! Salvini a fost singurul care a aparat granitele Italiei de invazia africana! Italienii inteligenti nu uita asta… prostii stangisti se bucura ca au murit varstnicii si raman acum mai multi bani la buget pt putorile africane venite la pomana pe viatza! Sper sa-ti creasca si tie impozitele Conte – ca trebuie sa traiasca bine africanii si harapii harnicutzi…😎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -