Poliția lui Carmen Dan caută „materiale de propagandă anti-PSD” la un surdo-mut!

2
2128
Liviu Petrina

O întâmplare ciudată, redată de Biroul de presă al Partidului Corectei Guvernări (PCG). O întâmplare care te pune pe gânduri: Poliția anului 2019 se comportă ca Miliția comunistă? Interogatoriul tipic poliției politice este inițiativa individuală a unui agent sau asta-i linia dictată de ministrul de Interne, Carmen Dan?

Comunicarea făcută de PCG

„Liviu Petrina, preşedintele executiv al Partidului Corectei Guvernări, s-a aflat în ziua de miercuri, 20 martie 2019, într-un birou de la Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, unde explica unei poliţiste o împrejurare în care a primit un e-mail de la un răufăcător )care se prezenta, fals, sub numele unui prieten, şi cerea «ajutor bănesc»…).

Deodată, a auzit în spatele său o conversaţie între un poliţist şi o persoană feminină, ce vorbea româneşte cu dezacorduri gramaticale frecvente.

La un moment dat, poliţistul a întrebat:

– Aţi participat la mitingul anti-PSD?

Persoana feminină, după un moment lung de linişte:

– Am fost acolo să văd ce se întâmplă.

Cum subiectul prezenta interes pentru un şef de partid, Liviu Petrina a devenit mai atent şi l-a auzit pe poliţist spunând aspru:

– Aveţi acasă materiale de propagandă anti-PSD?

Contrariat de o asemenea întrebare, domnul Petrina s-a întors – expresiv, manifest – cu faţa către poliţistul din spatele său şi a constatat că erau acolo… trei persoane: poliţistul, un bărbat surdo-mut în faţa sa, iar lângă poliţist o domnişoară care interpreta pentru bietul om anchetat.

Poliţistul s-a repezit cu vorbe către Liviu Petrina:

– Vă rog să vă vedeţi de treabă! Dumneavoastră de ce ascultaţi ce vorbim aici?

Liviu Petrina:

– Este foarte interesant pentru mine, ca om politic, ceea ce aud (fără să vreau). Foarte interesant!

Poliţistul a repetat «rugămintea»-i, iar domnul Petrina, condus de poliţista ce terminase, de-acum, repede lucrarea, a plecat din biroul poliţiei.”

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Politia pardon Miliția romană nu a învățat nimic din ceea ce s-a întâmplat in Decembrie 1989 când pur și simplu au fost măturați de valul revoluționar. Apoi parca pentru a se potoli de furia romanilor vreo 2/3 luni a stat binișor cu capul la cutie. Acum vedem cu toții ca și-a reluat vechile obiceiuri ceea ce înseamnă ca Lupul își schimba blana dar năravul ba.
    Probabil ca trebuie sa treacă 30 de ani ca Miliția transformată in poliție ( politica) sa -și reia acest obicei oribil pe care îl avea înainte de 1989. De aici și diversiunea oribila creată special pentru a intra cu bocancii in ofițerii de informații care au fost voit prezentați drept teroriști pentru distrugerea întregului sistem de informații ! Sper Ca romanii sa numai cada in capcana pusă la cale in laboratoarele de afara care nu au niciun interes ca in ROMÂNIA sa existe o situație politica normala , vor cu tot dinadinsul ca sa fie mereu inflamata de așa zișii democrați dar care in realitate nu au numic in comun cu democrația fiind de fapt niște păpuși in mâinile unor nenorociți de afara!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here