„Să le fie frică PSD-iștilor! Vom intra cu tăvălugul în ei. Dacă vreți război, război să fie!”

6
6103
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru (USR) continuă să transmită mesaje aspre, necruțătoare, în direcția PSD-ALDE. El a postat pe Facebook un text în care le atrage atenția că, imediat ce vor pierde puterea, vor înfunda pușcăriile.

  • „Văd că PSD/ALDE mă au în vizor. Am devenit dușman oficial. Foarte bine. Le e frică!”
  • „În următoarele săptămâni și în campanie o să explic în detaliu cum funcționează «sistemul». Robinetele-cheie ale corupției (PNDL, ANAF, CNAIR, CNAS etc). Și cum vom închide circuitele de bani prin care fură, o dată pentru totdeauna. Și cum vinovații vor fi pedepsiți de o justiție curată și independentă”.
  • „Măsurile o sa fie în programul USR (la care lucrăm zi de zi – tot ce citiți aici face parte din «bucătăria» de analiză și design de măsuri). Și USR va fi la guvernare. Deci, le vom implementa – cu tot riscul. Vom intra cu tăvălugul în ei”.
  • „Așa că – să le fie frică PSD-iștilor. Că nu îi slăbesc o secundă. Și să știe: nu au cu ce să mă atace. Nu am nici cea mai mică vulnerabilitate – nici eu, nici familia mea – și nici nu îmi e frică. Dacă e război, război să fie!!!!!”

Andrei Caramitru (42 de ani) este fiul cel mare al actorului Ion Caramitru (care are trei băieți). El a făcut carieră internațională la mari firme de consultanță americane, iar acum se ocupă de antreprenoriat. Recent s-a înscris în USR, cu obiectivul de a ajuta acest partid să scoată PSD-ul de la guvernare.

CITIȚI ȘI:

„Nu vă jucați cu focul! Dacă noi, în prima zi de guvernare, vă aruncăm pe toți în puşcărie, prin ordonanță de urgență?!”

Andrei Caramitru (USR): „Vreau un program de tipul «mani pulite». Au furat, să plătească! Nu putem accepta un «moment 0», așa cum vor ei”. „Am primit amenințări. Mă bucură: înseamnă că am speriat pe mulți din PSD”

Pe Vosganian l-a speriat promisiunea cu pușcăria. Se teme că Andrei Caramitru îl lasă fără mir!

Planul diabolic al lui Dragnea: vom fi CAPTURAȚI economic de Rusia! Adevărata bombă nucleară a fost amorsată pe ascuns. Mult mai distrugătoare decât amnistia, grațierea și tot ce-a fost până acum!

6 COMENTARII

  1. Bravo lui! De oameni ca si Andrei Caramitru are nevoie tara,oameni nepatati si curajosi ,numai asa se vor teme acesti nemernici care nu iubesc tara aceasta . Jos dictatura pesedista.

  2. Felicitari, domnule Caramitru! De mult timp nu am mai auzit o voce atat de limpede, de curajoasa. Si nu intamplator ea vine dinspre USR.
    Sa va ajute Dumnezeu sa zdrobiti oranduiala ce ticaloasa pe care mafia politica a construit-o, care a distrus tara si si a inhibat instinctul apararii la romani.

  3. Ascultă cu atenție vocea poporului. Crezi că îi mai pasă să fi tu judecat domnule Mitralieră Rădulescu? Să îți alegi tu completul favorabil de judecători? Tu uiți ca tu nu ai ce are “domnul” Dragnea oricâte mitraliere să omori poporul ai avea tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.