„Nu vă jucați cu focul! Dacă noi, în prima zi de guvernare, vă aruncăm pe toți în puşcărie, prin ordonanță de urgență?!”

13
8122
Andrei Caramitru

Consultantul economist şi antreprenorul Andrei Caramitru (fiul actorului Ion Caramitru), recent înscris în USR, lansează pe pagina sa de socializare un avertisment extrem de dur la adresa PSD: „Nu vă jucați cu focul!”

Reacția lui vine după ce PSD a declarat că intenționează să dea ordonanță de urgență cu efecte juridice retroactive care, în opinia sa, este clar anticonstituțional.

„Înțeleg ca PSD vrea sa dea OUG-uri cu efecte juridice retroactiv (ceea ce este clar neconstituțional) – ca să anuleze procese judecate in trecut și sa scape de condamnări date deja.

Vreau sa le zic clar: nu va jucați cu focul! Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional, de ce nu am da și noi un OUG retroactiv în prima zi de guvernare, care să anuleze tot ce ați făcut voi și să vă și arunce în pușcărie imediat pe toți? Ce ne-ar împiedica, dacă există precedent? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV și ale Comisiei de la Veneția? Așa scăpăm și de voi și rezolvam și toată legislația juridică rapid (că nu o să mai aibă cine să o blocheze – veți fi toți la Rahova și Jilava).

Așa că gândiți-vă bine ce faceți !!!!!”

De curând, Andrei Caramitru s-a înscris în USR, urmând să se ocupe, în calitate de consilier al preşedintelui Dan Barna, de programul de guvernare al partidului.

El este unul dintre cei mai cunoscuți consultanți economici din România, cu o experiență de 20 de ani în domeniu. A decis să se implice în politică deoarece nu mai putea accepta ce se întâmplă în România „sub mafia prostiei şi a hoției PSD”.

CITIŢI ŞI:

Cristina Țopescu: Doamna Dăncilă, vă învăț gratis să citiți discursurile în limba română!

PSD îi cere lui Isărescu un lucru foarte grav: să dea atacul la rezerva Băncii Naționale, pentru a stabiliza leul! Moneda a fost destabilizată de guvern prin „ordonanța lăcomiei”

ACUZAȚII GRAVE. Deprecierea leului şi prăbuşirea economiei au fost premeditate de PSD+ALDE! Ce dezastre mai au în program

Povestea ministrului care, beat criță, se chinuia să îngroape două milioane de euro în grădina casei

13 COMENTARII

 1. Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul.

  Băiatul ăsta se bagă-n față doar, doar l-o lua cineva în seamă. Dar spune niște nerozii stalinisto-kaghebiste, de-i cade și până și masca de revoluționar lui tac’su.

  Dacă mai apar vreo 2-3 … fanfaroni ca ăsta, câștigă iar PSD-ul vreo 4 runde de alegeri … en fanfare

 2. Săracele bănci, fac camătă (care are încadrare penală), nu activitate bancară…și îsi permit asta doar in România. In restul lumii nu își permit pentru ca exista legi și acestea sunt aplicate.

 3. Usr daca vrea sa mai castige ceva sa-l dea afara pe limaxul asta monarhist.Altfel,prag electoral -OLAE! Nici nu are legitimatia de membru usr tiparita si deja a inceput cu naravuri de carol ll?! Miscarea de manevre pentru regat si coroana a dat cu mucii in fasole cu caramitru la fel cum a dat cu exprincipele nicolae. Lumea buna nu uita badaranisme si proasta crestere.

 4. Sa-ti fie gura de aur d-le Caramitru Junior, atunci sa vedeti puscarii pline cu toate zdrentele PSD-ALDE-UDMR si toti acolitii si slugoii lor, aia pusi pe functii fara niciun merit!!!!! Doar ca ne trebuie un nou Cuza si ma tem ca nu-l avem. Sa-l vad pe zdragnea si ai lui infractori dupa gratii e tot ce-mi doresc inainte s-o palesc!!!!

 5. Avem nevoie de oameni valorosi- cum e si Andrei Caramitru- in politica !
  Pentru că, neimplicarea lor va insemna implicarea analfabetilor de tip Dancila, Andrușcă, Daea etc care vor ocupa scena politica.

 6. Acest PRU are un program de guvernare si daca da va rog sa-l publicati, in detaliu. Nu-i suficient sa susti ca esti un partid cu bune intentii (si drumul spre iad a fost pavat cu bune intentii) Apoi spuneti-mi va rog unde se situeaza acest partid pe esicherul politic de la dreapta la stanga. Si o ultima intrebare :cum se explica faptul ca atunci cand actualul parlament a votat indemneizatii marite si PENSII NESIMTITE membri acestui PRU au votat pentru????

 7. Www Andrei Caramitru generatia voastră TREBUIE SĂ CONDUCĂ ROMÂNIA.,DAR PT.ASTA TREBUIE SĂ LUPTAȚI CA LA MĂRĂȘEȘTI.EI SAU NOI CEI MULȚI.SUCCES DRAGI TINERI ONEȘTI.VREMEA LICHELELOR E PE SFARSIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here