sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăEconomiePlanul diabolic al lui Dragnea: vom fi CAPTURAȚI economic de Rusia! Adevărata...

Planul diabolic al lui Dragnea: vom fi CAPTURAȚI economic de Rusia! Adevărata bombă nucleară a fost amorsată pe ascuns. Mult mai distrugătoare decât amnistia, grațierea și tot ce-a fost până acum!

-

Antreprenorul Andrei Caramitru (42 de ani) face o analiză cu concluzii înfricoșătoare. El spune că adevărata bombă care nucleară care va îngenunchea România pe termen lung este așa-zisul Fond Suveran de de Dezvoltare, prin care vom fi capturați economic de Rusia, fără șansă de a ne elibera. Singura scăpare este să evităm înființarea acestui „fond” sinistru.

Omul care a sesizat pericolul mortal nu e oricine. Andrei Caramitru a fost fost consultant la două companii de mare prestigiu, McKinsey și Boston Consulting. După aproape 20 de ani de consultanță, a decis să ia calea antreprenoriatului. A fondat Kessel Run Ventures, o „fabrica de startup-uri” care dezvoltă de la zero companii cu o componentă fundamental digitală.

Andrei Caramitru este fiul cel mare al lui Ion Caramitru (actorul mai are doi băieți).

- Advertisement -

Citiți analiza-avertisment a lui Andrei Caramitru de la primul la ultimul cuvânt! Este esențială pentru a înțelege spre ce gaură neagră ne duce gașca lui Dragnea.

Andrei Caramitru:

BOMBA NUCLEARĂ – FONDUL „SUVERAN” PSD – CUM VOM FI CAPTURAȚI ECONOMIC DE RUSIA

A apărut în consultare și OUG-ul pe Fondul de Dezvoltare (până pe 31 decembrie). Reacția publică nu există – pentru că este o schemă complexă și puțini au încercat să o înțeleagă. Însă este cel mai periculos act de până acum. Pe scurt – Dragnea&prietenii vor rămâne cu câteva miliarde de euro în buzunare și Rusia va prelua sistemul nostru energetic, porturile și aeroporturile.

- Advertisement -

Cum funcționează schema?

 • Statul poate muta ORICE activ deținut în Fond. Care sunt cele mai valoroase? Romgaz, Hidroelectrica, Transelectrica, TransGaz și porturile/aeroporturile țării (toate, active strategice, care nu pot fi în mâinile unor state străine). Valoarea despre care vorbim este de aproximativ 10-15 miliarde de euro.
 • Guvernul a menționat o cifră similară – 10 miliarde de euro – pentru investiții către primari (un fel de PNDL+). Banii nu pot veni decât din acest fond. Cum? Fondul va lua împrumuturi (cel mai probabil, capitalul final va fi rusesc sau chinezesc), garantate cu acțiunile în companiile strategice menționate mai sus.
 • PRIMUL EFECT: FURT DE MILIARDE. Investițiile pot fi făcute în ORICE (inclusiv în firme de casă de tipul Tel Drum) și în proiecte necontrolate de nimeni. Există chiar un articol în OUG care permite investiții în străinătate (bani virați direct în offshore-uri)! Ca să înțelegem magnitudinea furtului posibil, e suficient să ne uităm la un caz recent: Fondul Malaeziei (țară cu aceeași populație și același PIB ca România). Acolo, din 6,5 miliarde de dolari au fost furate 2,5 miliarde (primul ministru a fost prins cu 800 de milioane de dolari în contul personal!).
 • AL DOILEA EFECT: PIERDEREA INFRASTRUCTURII STRATEGICE. Când banii nu vor putea fi returnați, cei care au finanțat fondul (ruși?, chinezi?) vor putea executa acțiunile puse ca garanție și prelua proprietatea asupra Romgaz, Hidroelectrica, Transelectrica, TransGaz, aerorporturi și porturi. Efectul este mai teribil decât după un război pierdut (atunci plătești în cel mai rău caz bani ca despăgubiri de război, dar nu pierzi infrastructura strategică). Credeți că exagerez? Studiați un pic cum au preluat infrastructura chinezii în țări corupte din America Latină și Africa, exact pe aceeași schemă.

Până și Tudorel Toader s-a speriat de acest OUG și a scris zeci de observații, care nu au fost luate în calcul.

Fac un apel către Președinte și Partidele de opoziție să conteste și să blocheze atentatul acesta asupra siguranței statului!!! Suntem în fața unui pericol uriaș!!!

- Advertisement -

16 COMENTARII

 1. Daca fac asta Romaniei sunt niste descreierati, Doar monstru sa fii ca sa aduni laolalta tot ce mai are tara si sa vinzi la dusmani. Dupa ce, asta au facut de la revolutie incoace, de am pierdut aproape tot.
  Trebuie opriti, iar dl Caramitru, dl Cartianu trebuie sa spuna CUM! Si sa treaca de la datul cu parerea la actiune. Vorbele, alertele, atentionarile nu pot inlocui actiunea.

 2. Solutia ar trebui sa poata fi alegerile dar crede cineva ca vor fi alegeri libere ? Cand manipularea e uriasa si vine chiar de la guvern, alegerile sunt libere ? (ex se tripleaza salariile , pensiile)

 3. Autorul nu a explicat de ce , in opinia sa, investitorii nu pot fi decât ruși și chinezi ! Eu as spune ca vor fi evrei ! Aici este vorba despre consilierea evreiasca a lui Dragnea !

 4. Romgaz, Transelectrica si celelalte companii din infrastructura strategica vor sa le privatizeze chiar cei din PNL ( cu studii mari in Rusia) si USR. Oups. Apoi OMV are participatie rusa cat incape. Si mai apoi, nu stiu ce consultanta oferea insul asta dubios de la 22 ani, probabil unora de liceu, caci altfel nu-mi explic, la cata experienta nu avea. Si nu are in continuare, pentru ca este un habarnist, menit doar sa ne alarmeze prin vocea lui Cartianu, ziaristul partizan de stanga. Cand ENEL, firma cu actionariat italian, parca, nu mai stiu, cautati voi, a vrut sa vanda Enel Romania si subsidiarele, ca sa plateasca datoriile facute pentru cumpararea Endessa, s-a gasit o cale astfel incat chinezii ( singurii dintre toti participantii care au spus ca in 3 saptamani pun 2 miliarde in orice banca dorea Enel) sa nu cumpere. Asta inclusiv dupa ce au intrat in statii, in sedii etc, le-au vizionat, s-au tinut sedinte peste sedinte cu ei samd. Consultantul lui peste prajit.

 5. In Romania este deja implementat SOVROM-ul sec. XXI prin vanzarile marilor companii rusilor si satelitilor lor. Fondul suveran creat de Dragnea exclude competitia cu firmele serioase din occident.

 6. Mă miră faptul că au mai rămas câteva persoane în România cu mintea limpede și cu capul pe umerii,țara a fost vândută pe bucățele înmediat de după revoluție,de la început Iliewscu a fost adeptul ocupării Românieie sub forma cordănării a întregului sistem economic de către Ruși,orce țară din moment ce toată economie depinde de fondurile a unei alte țării e subordonată a acesteiea.Nici un trădător din istoriea României nu și-qa vândut țara ,qa vândut conducătorii ei dar nu țara.Cea ce face actual PSD cu Dragna și cu actual sistem de conducere nu sa mai pomenit.
  Ceaușescu ne- scăpat de Ruși,Dragnea dă toată țara lor doar pt.unflarea buzunarelor unui grup de hoți și lepre qa socității ce au ajuns la cârma țării doar prin mituirea cu averile țării
  Români fug din țară,consider că e timpul pt. a stopa vinderii țării a se întoarce,sa perdut mult sânge la revoluție,dar probabil că pt. a da jos actuala clică e necesar de a mai da sânge din trupurile cetățenilor Români,cu vorba cu demostrațile pașnice ,nu se v putea da jos această clică ce mult mai periculoasă decât comunismul.HAIDEȚI ROMÂNI LA LUPTA CEA MARE ORII UNDE VEȚII FII SĂ SALVĂM PATRIA ȚARA ROMÂNEASCĂ

 7. Da sariti repede.a visat cartianu .a avut cica cosmaruri.o fi de la mincarea alterata,de la servicii sau poate a uitat sa isi i a pastila?oricare ar fi raspunsul fuguta #rezistenti dati alarma.cartianu cheama la lupta cea mare.

 8. […] Occidentul euro-atlantinc, pe la spate cu Orientul rus. (vezi o opinie recentă în acest sens la: https://ziaristii.com/planul-secret-al-lui-dragnea-vom-fi-capturati-economic-de-rusia-adevarata-bomb…. O altă opinie, invită clar, pe față, la a ține cont de puterea prezentă și, mai ales, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -