Rușii au găsit vinovații pentru tentativele de pogrom antisemit din țara lor: Zelenski și Occidentul! „Încearcă să ne destabilizeze”

1
448
Putin și-a ales tabăra și în conflictul din Orientul Mijlociu. Susține teroriștii Hamas și extremiștii care vor lichidarea evreilor

Tentativa de pogrom antisemit comisă duminică seara de o mulțime de musulmani în orașul Mahacikala, din republica rusă Daghestan, este pusă de regimul Putin nici mai mult, nici mai puțin, decât în vina Occidentului! Dictatorul rus a organizat luni la Moscova o ședință cu oficiali de rang înalt, pentru a dezbate „tentativele occidentale de a diviza” societatea rusă, spune Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de agenția guvernamentală TASS.

La nivelul propagandei, Rusia face în acest moment mari eforturi pentru a ascunde comportamentul antisemit al populației, puternic influențat de discursul oficial din ultimii ani dirijat chiar la comanda lui Putin. Se caută vinovați care să fie arătați lumii și poporului rus, după ce până acum Moscova a acuzat Occidentul și Ucraina de fascism.

Serghei Markov, politician și fost consilier apropiat de Putin, a scos la înaintare o altă teorie conspiraționistă și mai năstrușnică: de fapt, chiar Zelenski, președintele Ucrainei, este vinovat de scenele teribile petrecute duminică în Daghestan!

„Scopul pentru care Zelenski a organizat pogromul anti-evreiesc din Daghestan este de a arăta că Rusia ar fi o țară antisemită, să lipească împreună Rusia și Hamas, să lipească pe de altă parte Ucraina și Israel împreună, iar cu ajutorul acestei manevre să se asigură că acei 100 de miliarde de dolari ai americanilor nu vor merge doar în Israel, ci în Israel și Ucraina, așa cum vrea Biden. Rusia n-ar trebui să piardă timpul, ci să-l acuze direct pe Zelenski de organizarea tentativei de pogrom împotriva evreilor în Daghestan. Acestea sunt realitățile războiului hibrid”, a delirat Serghei Markov pe contul său de Telegram.

Acest pion al propagandei de stat ruse nu a acționat de capul lui. Mimând reținerea, Dmitri Peskov le-a spus jurnaliștilor luni cam aceleași lucruri, dar într-o altă formă: „Putin plănuiește să organizeze o mare întâlnire reprezentativă astăzi, în jurul orei 19.00, ora Moscovei, și să discute încercările Occidentului de a folosi evenimentele din Orientul Mijlociu pentru a diviza societatea rusă. Va avea loc o conversație detaliată”.

Duminică seara, când au aflat că în Mahacikala ar urma să aterizeze un avion în care s-ar fi aflat evrei, sute de musulmani din oraș s-au năpustit în aeroport și au pătruns cu forța pe pistă, cu intenția de a-i găsi și linșa pe evreii găsiți. Musulmanii au cotrobăit până și în turbinele aeronavei, crezând că evreii s-ar ascunde acolo.

După ce Hamas a lansat atacul terorist la scară nemaivăzută din 7 octombrie, în urma căruia au fost uciși circa 1.400 de civili israelieni, comunitățile musulmane susținute de partidele și mișcările de stânga din întreaga lume au organizat manifestații, uneori chiar violente, împotriva evreilor. Asemenea manifestări antisemite nu s-au mai întâlnit tocmai din Al Doilea Război Mondial.

Rusia a încurajat pe ascuns aceste acțiuni, iar Putin a avertizat Israelul ca nu cumva să „ucidă civili nevinovați” în Fâșia Gaza – o mostră de cinism extraordinară din partea unui dictator care a comis atrocități împotriva propriului popor și, din 24 februarie 2022, împotriva ucrainenilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Politica pro-Hamas a lui Putin creează monștri antisemiți în Rusia: vânătoare de evrei pe aeroport, în Daghestanul musulman

* Execuția bugetară pe septembrie arată crunt: Guvernul Ciolacu n-a tăiat cheltuielile, ci le-a crescut! Sunt cele mai mari costuri ale statului din ultimul deceniu

* Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* STENOGRAME. Dezvăluiri din noul „azil al groazei” din ograda lui Pandele. „Cu tot ce s-a întâmplat la televizor, ei tot nu s-au potolit” / „Le-am spus: «Unde e cateringul? Când vine mâncarea?». S-a dus și le-a luat o shaorma”

* Liiceanu câștigă definitiv procesul de calomnie cu Gâdea și Antena 3. Pe lângă cei 20.000 de euro daune morale, calomniatorii trebuie să achite și cheltuielile de judecată

* EDITORIAL PAPAHAGI. Dușmanii suveranității României sunt fix „suveraniștii” din siajul hoardei de AUR!

* Cântărețul-influencer Dorian Popa – prins drogat la volanul unui Lamborghini, în chiloți! Cică mergea „la cumpărături”! Câștigul său lunar e de peste 100.000 de euro, pe rețelele sociale

* VIDEO. Povestea săptămânii în fotbalul european. Cea mai frumoasă „remontada”. Claudio Ranieri a înviat!

1 COMENTARIU

  1. Cunoaștem tovarăși, agenturili …😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here