Rusia iresponsabilă: copii de clasa I stau unii lângă alții, fără măști, pentru a face poze de grup. Nici în sălile de curs nu sunt protejați împotriva Covid-19

0
295
Școală din Krasnodar

La 1 septembrie, în Rusia a început noul an școlar. Surpriză! Cu unele excepții, conform unui fotoreportaj realizat de site-ul Gazeta.ru, aproape nimeni nu poartă mască de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2!

Mai mult decât atât: toți copiii, indiferent de regiunile din care provin, stau unii lângă alții, fac poze de grup, distanța de 1,5 – 2 metri e doar o poveste.

Dascălii și părinții se comportă ca și cum n-ar exista boala mortală Covid-19. Dau dovadă de o iresponsabilitate criminală. Își lasă prichindeii să stea în bănci fără niciun scut de apărare!

Școală din Naberejnie

Nimeni nu pare să fie înspăimântat la gândul că odraslele lor s-ar putea pricopsi cu teribila maladie. Nu-i sperie nici faptul că Rusia a ajuns la aproape un milion de persoane infectate, că într-o singură zi – 1 septembrie – au fost raportate 4.670 de noi cazuri, că au mai murit 122 de persoane, că totalul celor decedați până în prezent este 17.250.

Părinți iresponsabili

Și la mijlocul lunii aprilie, în timp ce România se afla în stare de urgență, rușii au tratat acest virus cu totală ignoranță. 15.000 de militari s-au pregătit pentru parada din 9 mai – care avea să fie anulată în cele din urmă – fără să aibă măști de protecție și fără să păstreze distanța socială de 2 metri. După acel eveniment scandalos, filmat de șoferul unui autocar, Rusia s-a confruntat cu o explozie de cazuri de Covid-19 în săptămânile ce au urmat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here