duminică, mai 26, 2024
AcasăLumeaRusia iresponsabilă: copii de clasa I stau unii lângă alții, fără măști,...

Rusia iresponsabilă: copii de clasa I stau unii lângă alții, fără măști, pentru a face poze de grup. Nici în sălile de curs nu sunt protejați împotriva Covid-19

-

La 1 septembrie, în Rusia a început noul an școlar. Surpriză! Cu unele excepții, conform unui fotoreportaj realizat de site-ul Gazeta.ru, aproape nimeni nu poartă mască de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2!

Mai mult decât atât: toți copiii, indiferent de regiunile din care provin, stau unii lângă alții, fac poze de grup, distanța de 1,5 – 2 metri e doar o poveste.

Dascălii și părinții se comportă ca și cum n-ar exista boala mortală Covid-19. Dau dovadă de o iresponsabilitate criminală. Își lasă prichindeii să stea în bănci fără niciun scut de apărare!

Școală din Naberejnie

Nimeni nu pare să fie înspăimântat la gândul că odraslele lor s-ar putea pricopsi cu teribila maladie. Nu-i sperie nici faptul că Rusia a ajuns la aproape un milion de persoane infectate, că într-o singură zi – 1 septembrie – au fost raportate 4.670 de noi cazuri, că au mai murit 122 de persoane, că totalul celor decedați până în prezent este 17.250.

- Advertisement -
Părinți iresponsabili

Și la mijlocul lunii aprilie, în timp ce România se afla în stare de urgență, rușii au tratat acest virus cu totală ignoranță. 15.000 de militari s-au pregătit pentru parada din 9 mai – care avea să fie anulată în cele din urmă – fără să aibă măști de protecție și fără să păstreze distanța socială de 2 metri. După acel eveniment scandalos, filmat de șoferul unui autocar, Rusia s-a confruntat cu o explozie de cazuri de Covid-19 în săptămânile ce au urmat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -