Rusia criminală: 18.000 de omoruri anul trecut, 24.000 de infracțiuni la Moscova în ianuarie-februarie 2020

1
2972
Vladimir Putin
Vladimir Putin

Rusia lui Vladimir Putin este o țară cu o criminalitate foarte ridicată. Liderul de la Kremlin pozează în președintele preocupat să rezolve problema, dar regimul său a încurajat crima la nivel înalt. În lunga domnie a lui Putin, opozanții de orice formă au fost reduși la tăcere, de cele mai multe ori prin lichidare fiziacă.

Într-un exercițiu de mimare a preocupării, Vladimir Putin a declarat că „fiecare a doua crimă rămâne nesoluționată”. Sfatul său către magistrați: „Ceea ce v-am spus trebuie să vă dea de gândit. Atât vouă, cât și colegilor voștri din alte structuri statale de aplicare a legii”.

Înainte să se teamă de Covid-19, care a ucis, până acum, 148 de oameni în Rusia (cifre oficiale, dar cu o credibilitate scăzută, ca și în cazul Chinei), ex-sovieticii ar trebui să aibă grijă prin ce locuri circulă. Doar anul trecut, în 9 luni, au fost ucise 18.000 de persoane.

În privința acestui aspect, Vladimir Putin a convocat luna trecută o întrunire de urgență a procurorilor de la Parchetul General.

„Sunt obligat să precizez că infracțiunile din țară au crescut, iar numărul de infracțiuni nesoluționate a crescut. Din păcate, se dovedește că aproape fiecare a doua crimă rămâne nesoluționată. Ceea ce v-am spus trebuie să vă dea de gândit. Atât vouă, cât și colegilor voștri din alte structuri statale de aplicare a legii. Numărul de infracțiuni nesoluționate este mai mare decât anul trecut”, a avertizat liderul de la Kremlin, citat de televiziunea rusă RT.

Rata criminalității a crescut cu 4,1% față de anul trecut

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Rus al Afacerilor Interne, capitala Moscova a devenit metropola cu cele mai multe infracțiuni de crimă organizată din primele două luni ale acestui an: 24.000! Pe locul 2 se situează regiunea Moscova, cu suburbiile ei (12.100 de cazuri intrate sub incidența Codului Penal), iar pe locul 3 – regiunea Krasnodar (12.000). În Top 5 mai intră regiunile Celiabinsk (10.200) și Rostov (9.600).

La polul opus sunt regiunile autonome Nenețk (cu 124 de acte criminale) și Ciukoțk (126).

Față de perioada similară a anului trecut (ianuarie-februarie 2019), rata criminalității în Rusia a crescut cu 4,1%.

În doar 9 luni din anul 2019, în Rusia au fost înregistrate peste 1,5 milioane de infracțiuni, cu 2,1% mai multe decât în 2018.

În plus, Ministerul Afacerilor Interne a identificat 255.000 de persoane care sunt suspectate de comiterea unor furturi pe teritoriul Rusiei, în 2019.

DOSAR. Virusul mortal al comunismului: Organizația Mondială a Sănătății, controlată ocult de China, e acuzată că a mințit întreaga lume și a amânat criminal declararea pandemiei

1 COMENTARIU

  1. Ce te poți aștepta de la o țară condusă de un regim criminal mafiot care are în vârful piramidei un criminal malefic profesionist ?! Păcat este de cetățenii de rând, onești ai Rusiei care au de suferit de pe urma acestui regim stalinist ‘înșurubat’ la putere (asta urmărea și licheaua ANALfabetă DRAKnea cu klanul lui de borfași, interlopi, șuți, curve, boschetari…) prin crime, minciună, corupție, devalizarea economiei naționale … Vezi și regimurile din Turcia, hUngaria, Siria, Coreea de Nord, Venezuela, China … care au același numitor comun, respectiv regimuri dictatoriale criminale având în vârful piramidei câte un dezaxat criminal malefic (Erdogan, Orban Viktor, Basher al Asad, Kim Jong-un, Xi Jinping) ! 😈👹👺😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here