Rumoare în America! Fox News: un operator spune că a fost instruit să numere și voturile nevalide, venite prin poștă

7
8798

Pe fundalul felicitărilor pe care Joe Biden le primește pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din SUA, canalul Fox News (în general, favorabil președintelui Donald Trump) publică mărturia explozivă a unui participant la operațiunea de numărare a voturilor din statul Nevada.

Fox News relatează că în Nevada există un denunțător care a oferit deja o declarație sub jurământ. Acesta susține că a asistat la mai multe nereguli atunci când număra voturile sosite prin poștă.

Mai precis, denunțătorul spune că a fost instruit să ia în calcul buletinele de vot care nu aveau semnăturile necesare pentru a fi eligibile.

John Roberts de la Fox News: „Un lucrător de la alegeri, a cărui sarcină era să proceseze buletinele de vot venite prin poștă, spune că a asistat la nereguli în numărarea buletinelor de vot și chiar i s-a spus de către un supraveghetor să numere inclusiv buletinele de vot care nu erau eligibile. Mai exact, buletine ale căror semnături erau suspecte. În cele din urmă, nu s-a mai verificat nici o semnătură”.

Angajatul relatează că i s-a spus, de asemenea, să ignore discrepanțele cu adresele conținute.

Lucrătorul respectiv a făcut o declarație sub jurământ, care a fost trimisă la Departamentul de Justiție, la Washington.

Chiar dacă mărturia numărătorului de voturi din Nevada nu va duce nicăieri, nefiind considerată o probă clară a fraudării scrutinului în sensul schimbării rezultatului, acest denunț le oferă muniție lui Donald Trump și echipei sale, care de câteva zile strigă „Fraudă! Fraudă! Fraudă!”.

Un avocat al lui Donald Trump a reacționat deja: „Declarația  arată clar că nu avem de-a face cu neglijențe sau greșeli. Aceasta a fost o conduită penală intenționată”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Restricții anti-Covid dure, începând de luni: toate școlile închise, masca obligatorie peste tot, magazinele închise după ora 21.00

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

7 COMENTARII

 1. Da, munitie serioasa si batalie in justitie, in plus, de ce s-ar fi intamplat intr-un singur loc astfel de lucruri? Se vede ca de-asta au si insistat atat de mult democratii pentru votul prin posta, fraude in Nevada, iata, la fel si in Michigan, 100.000 de voturi suspecte in Pennsylvania, iar acolo diferenta este de doar vreo 10.000 de voturi. Nuuu, toata lumea s-a grabit sa-l felicite pe Biden, canalele de stiri mizerabile il dau de zile intregi marele invingator, insa lucrurile astea nu raman asa.

  • Am mai spus, si repet: E CEVA PUTRED in numarul urias de voturi prin corespondenta.
   Ma intriga si graba cu care Biden a inceput sa- se poarte ca si cum ar fi deja validat.
   De ce nu ar fi posibila o frauda uriasa prin confectionarea de voturi cu acceptul unor persoane mai usor de cumparat?
   Evident, tot ce spun este doar imaginatie. Dar este motivat de aparentele nereguli, de abaterile de la seriozitatea pe care o asteptam. Si, iata ca incep sa apara si niste dovezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.