Guşă, ziua şi serviciul pentru Dragnea. Un nou atac tip „fake news” la Dacian Cioloş

3
2831
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă conduce hotărât Realitatea TV în braţele lui Liviu Dragnea, speriat că Guvernul Dăncilă va prelua controlul pe faţă al postului TV de ştiri. O ordonanţă „cu dedicaţie” dată anul trecut de Executivul PSD-ALDE permite practic în orice moment Ministerului de Finanţe să preia controlul companiilor care nu au respectat planul de insolvenţă.

Guşă a înţeles mesajul lui Dragnea şi s-a pus pe treabă. A trecut la epurarea postului TV pe criterii PSD-ALDE şi i-a oferit lui Liviu Dragnea ce acesta îşi dorea: atacuri la adversarii politici cu potenţial şi promovarea aliaţilor PSD pe Realitatea TV, cum este Sebastian Ghiţă.

La capitolul adversari politici, Cioloş a rămas prima ţintă atât pentru Guşă, cât şi pentru Dragnea. Azi, Guşă l-a atacat din nou pe propriul post TV pe liderul PLUS:

„Îl vedem pe Florian Coldea prezent la tot mai multe evenimente politice. Îl vedem pe Coldea în spatele lui Cioloş, în spatele USR, PLUS…”

Atacul lui Guşă pare comandat la milimetru de Liviu Dragnea. Căci are exact acelaşi mesaj: „Cioloş-securist”. Este ce vrea să inducă Guşă prin asocierea liderului PLUS cu fostul şef operativ al SRI, este ce a făcut ieri Dragnea pe faţă când l-a acuzat pe Cioloş de comportament „securistic”.

Atacul mincinos cu „întâlnirea de la Viena”

Ultimul atac total nefondat la liderul PLUS a fost când Realitatea TV a devenit tribuna unui „fake news” scris de o publicaţie anonimă din Cluj (al cărui patron a primit finanţări grase pe filieră PSD-bani publici, dar se pare că între timp DNA a luat urma conductei de bani).

Liviu Alexa, aliatul lui Guşă, a minţit opinia publică, în propriul ziar şi pe Realitatea TV, cum că Dacian Cioloş s-ar fi întâlnit cu Coldea într-o cafenea din Viena. Nimic nu a confirmat întâlnirea, iar liderul PLUS a demonstrat că în ziua respectivă de afla în altă parte pe glob, nu în capitala Austriei (Detalii, AICI).

CITIŢI ŞI:

Cioloş demontează manipularea de la Guşă TV: „N-am fost la Viena de patru ani, nu m-am întâlnit cu Coldea acolo”

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

CARACATIŢA de lux a propagandei. Miliarde pompate în ziariştii şi patronii de presă arvuniţi de PSDragnea

România INTERLOPILOR. Bătaia promisă de Ghiţă „bandelor #Rezist” şi eliberarea lui Nuţu Cămătaru. Firul roşu care leagă toate piesele tabloului infracţional zugrăvit de PSD-ALDE

3 COMENTARII

  1. Cozmin Guşă l-a obligat pe domnul Rareş Bogdan să devină din nou membru PNL şi să aleagă cariera de politician la Bruxelles cu mesajul lui Putin: vei muri ca Cartianu. În chinuri pentru că ai urgisit marele PSD.

    O centură neagră la judo face mizerii. De cum îl auzi vorbind ți se face silă. Vorbea un ofițer SRI pe vremuri: degeaba murim. PNL n-are curaj să lovească democrații şi pe nemernicul de Barack Hussein Obama.

    Am venit să ucid copiii PSD şi pe părinții lor care lovind mormonii s-au sinucis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here