marți, mai 21, 2024
AcasăMass-mediaRevelionul TVR cu Garcea - "umor de șantier, bazat pe misoginism, violență...

Revelionul TVR cu Garcea – „umor de șantier, bazat pe misoginism, violență și mârlănie”

-

Programul mizerabil de Revelion al TVR 1 l-a revoltat și pe sociologul Gelu Duminică (43 de ani). Acesta a observat „același tip de umor de șantier” pe care Mugur Mihăescu și trupa sa „l-au făcut mai dintotdeauna, bazat de misoginism, violență și mârlănie”.

Reacția lui Gelu Duminică se adaugă valului de furie pe care l-a provocat producția sub-culturală pe care TVR 1 a prezentat-o publicului în noaptea de Anul Nou.

Programul a fost filmat cu câteva săptămâni înainte de Revelion, în pub-ul lui Mugur Mihăescu din Centrul Vechi al Capitalei, deci putea fi vizionat și invalidat de conducerea TVR înainte de a intra pe post.

Dar Doina Gradea (numită de PSD / Liviu Dragnea) a ales să-l difuzeze, transmițând mesaje ticăloase, vulgare, conspiraționiste, iresponsabile. Inclusiv atacuri politice într-o singură direcție, bazate pe fake news-uri scandaloae.

- Advertisement -

Mesajul lui Gelu Duminică

„Înțeleg că Televiziunea Română a dat 50.000 de euro celor de la «Vacanța Mare» pentru ca aceștia să facă două ore din programul de Revelion.

Am văzut în reluare câte ceva și recunosc că VM nu m-a surprins cu nimic: același tip de umor de șantier pe care l-au făcut mai dintotdeauna, bazat de misoginism, violență și mârlănie!

Acum, de ce Televiziunea Publică a intrat în troaca celor de la VM, Dumnezeu știe. De ce Dumnezeu i-a plătit cu multe zeci de mii de euroi, presupun ca știe altul care locuiește în zone mult mai întunecate decât Doamne-Doamne!

- Advertisement -

Însă tot ma întreb dacă nu e ceva greșit ca astfel de artiști, cu astfel de produse culturale și mesaje, să fie promovați de TVR…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Pai da, cum altfel? In mass media romaneasca s-a promovat DELIBERAT genul acesta de umor menit sa coboare calitatea populatiei. Avem o populatie de nerecunoscut fata de ce era in 1989. In sensul ca s-au cultivat exact acele productii non-culturale care merg la un public neinstruit si chiar recalcitrant la cultura. DE CE OARE? in paralel, Vadim Tudor a balacarit cu ura si o energie diavoleasca toate figurile de elita ale culturii romanesti, chiar a fost un curent de dezvaluiri si informatii neplacute despre oamenii nostri de cultura, unii extrem de iubiti in ultima suta de ani…DE CE OARE? Cine are interesul ca acest popor sa joace tontoroiul pe propriile elite?!…Daca nu dusmanii nostri dinafara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -