miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMass-mediaRepresiune la FOC automat. CNA s-a înrolat alături de bandele care au...

Represiune la FOC automat. CNA s-a înrolat alături de bandele care au atacat copii, femei, bătrâni, români, străini – în 10 august

-

Realitatea TV şi-a reluat emisia după 10 minute în care a difuzat cele mai infecte comunicate posibile pentru o instituţie publică. Cartoanele care au rulat pe ecran cu explicaţiile sancţiunii erau pline de MINCIUNI.

Nicăieri nu era explicată „incitarea la violenţă”. Niciun argument clar despre motivele concrete ale decizie grave: doar baliverne ieftine luate copy-paste din lege, fără nicio relevanţă.

- Advertisement -

Concret, prin explicaţiile care au rulat pe ecranul Realităţii TV a devenit clar că o a doua instituţie publică – după Jandarmeria Română şi Inspecţia Judiciară (Tudorel Toader) – a devenit parte a REPRESIUNII din 10 august.

Fără să probeze NIMIC din acuzaţiile aduse Realităţii TV, CNA a luat decizia radicală exact la fel cum Inspecţia Judiciară s-a năpustit asupra procurorilor militari ce instrumentează Dosarul 10 august, tocmai pentru a intimida şi a întârzia aflarea adevărului.

Tot ce a apărut pe cartoanele cu sancţiunea CNA, difuzate de Realitatea TV pe perioada celor 10 minute de întrerupere a emisiei, era valabil de 10 ori mai mult în cazul televiziunilor de casă ale PSD-ALDE.

- Advertisement -

E clar că, aşa cum a anunţat deja preşedintele Iohannis, decizia CNA a fost una exclusiv politică. Ea poate fi considerată parte din actul de represiune continuă, început în 10 august şi care continuă cu atacuri la drepturile şi libertăţile cetăţenilor, la statul de drept, la UE, ONU, SUA.

Menirea deciziei CNA este clar una de forţă: vrea să timoreze presa liberă şi să-i aducă pe toţi la statutul de slugi de partid.

Printr-o astfel de sancţiune – inventantă şi dată în ciuda a milioane de oameni care au fotografiat şi filmat atacul din Piaţa Victoriei – membri CNA s-au băgat singuri în gura lupului. Sunt pasibili de a fi urmăriţi penal pentru abuz în serviciu şi abuz în funcţie. Cinste lor!

CITIŢI ŞI:

Toate televizoarele deschise pe Realitatea TV! Joi, ora 19.00. Cum ne-a cerut Donald Tusk

CNA, ca „Jandragneria”. Azi, măcelarii libertăţii de exprimare i-au interzis unui deputat să vorbească!

Realitatea TV, pusă la zid în CNA pentru că a fost CONFUNDATĂ cu Antena 3! Ce mizerie! Ce ordinari!

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Ascultand si citind „acuzatiile” CNA, la Realitatea Tv, intre 19.00 si 19.10, parca rememoram balivernele insiruite de Ministrul Crimei, in aversele de minciuni care alcatuiau „probatoriul PSD” pentru demiterea Laurei Codruta Kovesi!

  2. Articolul e perfect adevarat. Era o senzatie de totalitarism infioratoare in timp ce citeam textele acelea acuzatoare a ceva ce eu stiu ca nu a fost asa. Realizez ce trebuie sa fi fost pe capul oamenilor in anii 40-50 cand peste tot se transmiteau mesaje ale urii de clasa…Fereasca Dumnezeu sa castige teren aceste creaturi ticaloase care detin acum puterea….Nu stiu daca depinde de noi sa eliminam aceste aberatii de comportament politic, dar macar trebuie sa incercam. Jos PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -