Realitatea TV, pusă la zid în CNA pentru că a fost CONFUNDATĂ cu Antena 3! Ce mizerie! Ce ordinari!

1
3681

Radu Călin Cristea, membru CNA, cel care a propus măsura gravă de încetare a emisiei Realităţii TV, a demonstrat în discuţia cu reprezentanţii postului TV că a confundat televiziunea respectivă cu Antena 3!!!

Concret, Cristea i-a reproşat lui Rareş Bogdan că l-a mediatizat pe post pe colonelul Dragomir, un „client” fidel al Antenei 3, ca invitat. Dragomir a fost puternic mediatizat cu declaraţii incitatoare la Antena 3, împotriva manifestanţilor #Rezist. Mai nou, a anunţat lansarea unui partid anti-european. Iar Radu Călin Cristea l-a acuzat pe Rareş Bogdan că l-a promovat pe Dragomir cu următorul mesaj scris de respectivul urmărit penal pe Facebook:

„Primim tot mai multe informatii de la colegii patrioti din structurile de securitate ca se planifica noi violente. Atacurile de ieri au avut doar un rol de test. Planul este deja pornit pentru Romania si Bulgaria, pe modelul Ucraina. Se urmareste ruperea Romaniei. In acest caz, daca Jandarmeria si Armata nu vor face fata, este nevoie sa ne organizam, scrie pe facebook colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir.

Vor nesupunere civica? Le dam supunere civica. Vor violente? Le vom raspunde. Vor sa arunce tara in aer pe modelul Ucraina? Suntem pregatiti sa le raspundem, suntem antrenati sa le raspundem pe masura.Fac apel la toti ofiterii patrioti din serviciile de informatii, Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, fac apel si la rezervisti, fiti pregatiti. In situatia in care lucrurile vor degenera, ne vom organiza. Fiecare dintre voi stie ce are de facut. Actiunile noastre trebuie coordonate la momentul oportun cu fortele armate. Trupele de jandarmi trebuie sprijinite cu toate fortele.”

Daniel Dragomir n-a fost niciodată invitat la emisiunea lui Rareş Bogdan sau la Realitatea TV. Dar a fost ultramediatizat de Antena 3 cu un mesaj, se vede mai sus, anti-Europa, anti-democraţie, pro-haos şi pro-măcelul din Piaţa Maidan, Kiev, Ucraina.

Pentru aşa ceva, Radu Călin Cristea, Monica Gubernat sau Radu Herjeu n-au făcut nici măcar un reproş Antenei 3. Nu mai vorbim de suspendarea emisiei.

Apropo de acest caz de încălcare gravă a unui drept fundamental – libertatea de exprimare – jurnalistul Oreste Teodorescu a scris pe Facebook:

1 COMENTARIU

  1. Cum D-zeu a fost Cristea asta la Europa Libera, o fi fost un infiltrat, ca altfel nu pot sa inteleg comportamentul individului de acum!!! Pai bine mai infiltratule, Antena 3 haulea cu cateva zile inainte ca o sa fie violente si ca se va proceda in consecinta, avea u planul deja facut sa-i rupa in bataie pe diasporeni, asta se cheama PREMEDITARE mai impartialilor (ca asa ar trebui sa fiti) iar dragomir ala zbiera tot acolo la latrina 3 despre violente si ca trebuie iesit in strada, chestia pe care i-o imputati lui Rares, pe ei de ce nu-i inchideti!? Nemernici vanduti satanei!!!! Bine v-a zis Rares, voi nu puteti sa iesiti in strada ca orice oameni normali si cinstiti, nu mai, voi va furisati ca hotii, fugiti si va ascundeti pt ca mancati paine patata cu tradare de neam si tara!!!
    Sa nu uitati ca urmasii celor care i-au tradat pe Horia, Closca si Crisan sunt si acum aratati cu degetul si marginalizati ca si tradatori!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.