„Regret că l-am sprijinit!” Primul atac dur la adresa lui Cîțu vine chiar de la organizația PNL care l-a susținut să ajungă senator, „la rugămintea lui Orban”

3
4939
Dragoș Tănăsoiu

Primul atac agresiv la adresa lui Florin Cîțu a venit chiar în ziua în care acesta și-a anunțat candidatura la președinția PNL. Autorul „săgeții”: Daniel Dragoș Tănăsoiu, secretarul general al PNL Sector 5 București. Acesta și-a publicat gândurile pe Facebook.

Dragoș Tănăsoiu spune că, la rugămintea lui Ludovic Orban, l-a sprijinit pe Florin Cîțu să ajungă senator de București. „O decizie pe care acum o regret”, apasă pe cuvinte secretarul general al PNL Sector 5.

Bizar este că dinspre PNL Sector 5 vin mesaje diametral opuse: președintele filialei, deputatul Cristian Băcanu, se numără printre susținătorii lui Cîțu (alături de care s-a afișat azi), în vreme ce secretarul general al aceleiași organizații, Dragoș Tănăsoiu, e cel mai violent contestatar al lui Cîțu.

Actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, a reacționat printr-un un mesaj elegant la adresa contracandidatului său Florin Cîțu.

Mesajul lui Dragoș Tănăsoiu

„Faptul că s-au afișat câțiva lideri din teritoriu alături de Florin Cîțu, în momentul anunțului de candudatură la președinția partidului, este total irelevant. Susținerea acestuia în baza partidului este egală cu Zero.

Cîțu n-ar fi ajuns niciodată să fie desemnat nici măcar candidat la Senatul României, din partea organizației noastre (PNL Sector 5), fără susținerea venită din partea lui Ludovic Orban. Vă fac această dezvăluire în premieră.

Ludovic Orban ne-a chemat pe mine și pe Dan Meran, înaintea alegerii candidaților noștri la alegerile parlamentare, și ne-a rugat să-l sprijinim pe Florin Cîțu. Am acceptat. O decizie pe care acum o regret.

În rest, susținerea lui Florin Cîțu în partid este identică cu susținerea pe care o are și în cadrul filialei noastre… tinde către zero…

În curând, și filiala noastră se va pronunța pe acest subiect și, cu două-trei excepții, se va poziționa alături de liderul de necontestat al liberalilor – Ludovic Orban.

P. S. Este distractiv faptul că în unele publicații a apărut știrea că filiala PNL Sector 5 este alături de Florin Cîțu!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Lista celor 38 de lideri care-l susțin. Printre ei, 4 miniștri: Turcan, Ciucă, Bode, Virgil Popescu. Plus: Sighiartău, Rareș Bogdan, Gorghiu, Boc, Flutur

* Misterele atacului mafiot la Arad. Ioan Crișan creștea somn african și crocodili în 22 de bazine încălzite cu apă termală

* O nouă pistă pentru anchetatori: Ioan Crișan ar fi fost aruncat în aer de traficanții de țigări. Motivul răzbunării lor

* Cine este Ioan Crișan, arădeanul aruncat în aer cu mașină cu tot. Afacerile care i-ar fi putut aduce moartea

* George Simion – acțiuni de aurolac politic, împotriva Constituției. Vrea „suspendarea președintelui Iohannis printr-un referendum național”, deși suspendarea o poate face doar Parlamentul! Prin „referendum național” se decide demiterea, nu suspendarea!

* Primăriile lui Negoiță și Piedone au blocat demolarea chioșcurilor ilegale de la metrou ale baronului Rădoi, în sectoarele 3 și 5

* Adrian Năstase recunoaște că doi securiști grei l-au sfătuit să-l aducă pe Cozmin Gușă în PSD: generalul Iulian Vlad și turnătorul Dan Voiculescu

* Metrul pătrat de gazon din Sectorul 6 s-a ieftinit de 5,5 ori după venirea lui Ciucu în locul lui Mutu la Primărie!

* O femeie și-a omorât două fetițe încercând să le scape de păduchi. Le-a dat pe cap cu insecticid pentru oi!

* Dacă vrei Liga Campionilor, ia-ți antrenor german! Formidabila ștafetă Klopp – Flick – Tuchel. Chelsea e noua regină a Europei

3 COMENTARII

  1. Oamenii de genul acesta au rămas cu vechile metehne, pentru un post oricare ar fi acesta unu singur are voie să candideze, ăștia au uitat că tindem către democrație !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.