Orban, mesaj elegant: „Salut intrarea premierului în cursa pentru preşedinția PNL. Va fi un festival al democraţiei”

3
479
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la sediul partidului, că salută intrarea în cursa pentru preşedinţia PNL a premierului Florin Cîţu. Această competiţie, între ultimii doi prim-miniștri ai României, Orban și Cîțu, va fi un „festival al democraţiei” şi nu va afecta activitatea partidului şi guvernarea, a spus actualul președinte al PNL.

Declarațiile lui Ludovic Orban au fost făcute după ce Florn Cîţu a anunţat, într-o declaraţie susţinută tot la sediul PNL, alături de mai mulţi lideri şi de 4 miniștri, că a decis să se înscrie în competiţia pentru preşedinţia PNL.

Cei doi candidați la șefia PNL și-au transmis mesajele înaintea Consiliului Național al partidului, care a stabilit calendarul și detaliile organizatorice ale Congresului din 25 septembrie.

Principalele mesaje ale lui Ludovic Orban

* „Salut intrarea în cursa pentru funcţia de preşedinte a PNL a premierului PNL!”

* „Va fi o competiţie de proiecte, care va da posibilitatea membrilor PNL să aibă de unde alege. Sunt convins că rezultatul acestui Congres va fi un rezultat pozitiv pentru partid.”

* „În această competiţie am avut o discuţie cu premierul, am început fixarea unui cadru, care va fi un cadru extrem de onest, al unei competiţii de proiecte, al unei competiţii pozitive, în care prezentăm membrilor PNL oferte noastre.”

* „Este normal ca Florin Cîţu să spună că va câştiga. Şi eu candidez ca să câştig, ca să câştige PNL şi, evident, ca să câştige România.”

* „Această competiţie nu va afecta activitatea PNL, rămânem concentraţi în a asigura o bună guvernare a României. În continuare, Florin Cîţu şi cu mine vom prezenta PNL toate deciziile care se vor lua la nivelul partidului şi la nivelul coaliţiei. Faptul că este o competiţie între noi doi, din punctul meu de vedere, nu va afecta activitatea PNL, ca principal partid de guvernământ, şi mai ales performanţa guvernării.”

* „Echipa mea este PNL, a fost, este şi va fi. Congresul va hotărî ce poziţii va avea fiecare.”

* „Noi intrăm într-o competiţie şi, în mod evident, acest festival al democraţiei care se va petrece în PNL, şi care va însemna alegeri nu numai la nivel naţional, va însemna practic alegerea tuturor organismelor partidului de la nivel local, judeţean şi naţional.”

* „Noi suntem o echipă. Indiferent de rezultat, PNL este şi va fi unit, indiferent de rezultatul votului.”

* „Sunt prevederi statutare care iau, decizii statutare legate de susţinerea reprezentaţilor PNL în funcţii publice. Acele decizii nu vor fi luate decât după Congres, de toţi cei care vor fi aleşi în diferitele funcţii care dau drept de reprezentare.”

* „Deocamdată avem în faţă o competiţie frumoasă, avem în faţă ocazia de a prezenta viziunea, obiectivele, proiectele fiecăruia dintre candidaţi, astfel încât să arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică, un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Lista celor 38 de lideri care-l susțin. Printre ei, 4 miniștri: Turcan, Ciucă, Bode, Virgil Popescu. Plus: Sighiartău, Rareș Bogdan, Gorghiu, Boc, Flutur

* Misterele atacului mafiot la Arad. Ioan Crișan creștea somn african și crocodili în 22 de bazine încălzite cu apă termală

* O nouă pistă pentru anchetatori: Ioan Crișan ar fi fost aruncat în aer de traficanții de țigări. Motivul răzbunării lor

* Cine este Ioan Crișan, arădeanul aruncat în aer cu mașină cu tot. Afacerile care i-ar fi putut aduce moartea

* George Simion – acțiuni de aurolac politic, împotriva Constituției. Vrea „suspendarea președintelui Iohannis printr-un referendum național”, deși suspendarea o poate face doar Parlamentul! Prin „referendum național” se decide demiterea, nu suspendarea!

* Primăriile lui Negoiță și Piedone au blocat demolarea chioșcurilor ilegale de la metrou ale baronului Rădoi, în sectoarele 3 și 5

* Adrian Năstase recunoaște că doi securiști grei l-au sfătuit să-l aducă pe Cozmin Gușă în PSD: generalul Iulian Vlad și turnătorul Dan Voiculescu

* Metrul pătrat de gazon din Sectorul 6 s-a ieftinit de 5,5 ori după venirea lui Ciucu în locul lui Mutu la Primărie!

* O femeie și-a omorât două fetițe încercând să le scape de păduchi. Le-a dat pe cap cu insecticid pentru oi!

* Dacă vrei Liga Campionilor, ia-ți antrenor german! Formidabila ștafetă Klopp – Flick – Tuchel. Chelsea e noua regină a Europei

3 COMENTARII

  1. ELEGANT, CA… ÎNTOTDEAUNA (!!!), Ludovic Orban!

    DIN-PĂCATE…, NU LA FEL a fost șiii… (PREA-)AGRESIV-INTEMPESTIVA (!!!!!!!!!!!!!!!!) intrare-în-competiție a lui Florin Cîțu: putea să lipsească… EXAGERAT-INTIMIDANTA DEMONSTRAȚIE-de-FORȚĂ (!), cu cei 38 de susținători sistem… „SOBOR” (Sic!) și cu discursul… EXCESIV-de-RĂZBOINIC!!!
    (Astea se poartă în alegerile în care te confrunți cuuu… DUȘMANII-POLITICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    Recunoaștem că NU este treaba noastră…, căci NU am fost niciodată… votanți-„DIN-FIRE” (!) P.N.L.-iști, nu am votat cu „liberalii” altfel decât… CONJUNCTURAL-POLITIC (adică: atunci când ni s-a părut a fi cea mai… VIABILĂ/REALISTĂ soluție ANTI-P.S.D.!!!), darrr… zicem-și-noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here