“Regele” Cioabă vrea să calce pe urmele președintelui Iohannis: candidează la funcția de primar al Sibiului. Ce planuri ale „Alteța Sa“

1
789
"Regele" Dorin Cioabă are planuri mari cu sibienii. FOTO: Facebook Dorin Cioabă

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Sibiului. “Alteța Sa Regală” are planuri mari cu supușii din urbea transilvană și a mărturisit miercuri dimineața, la RFI, că n-ar fi îndrăznit să candideze în alt oraș din România.

Dorin Cioabă a explicat că, dacă va fi ales primar, va face metrou ușor (de suprafață) în Sibiu și se va concentra asupra cartierelor de la periferia orașului. ”Sibiul are nevoie de un primar mai altfel decât cei care au fost până acum. Eu aș vrea să mă ocup mai mult de partea de periferie a orașului, pentru că în centru orașul arată foarte bine, însă străzile din periferie sunt încă neasfaltate, sunt încă oameni care trăiesc în condiții de țară, nu de oraș. Sibienii mă cunosc, știu proiectele mele, și culturale, și implicația în viața politică, nu cred că i-ar împiedica simplul fapt că sunt rom. Dacă locuiam într-o altă zonă a României, nu aveam curajul să candidez, dar în Sibiu, oamenii sunt altfel”, a spus Cioabă.

Acesta a contestat faptul că s-ar fi autointitulat “Rege”, afirmând că “am fost ales rege de către romi, așa cum au fost aleși și tatăl meu, și bunicul meu”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here