Rareş Bogdan, atac la Guşă, via Ghiţă. Ieri s-au contrat din nou: pro şi anti-Facebook

1
4049

Oricât ar încerca să-şi vâre combinaţiile pe TV, penetrând independenţa editorială a jurnaliştilor oneşti, co-patronul şi directorul editorial (ce mix monstruos anti-presă!) al Realităţii TV se loveşte de stânci tari chiar în interiorul postului TV.

Una dintre ele, care încă rezistă într-un peisaj media tot mai toxic, este figura lui Rareş Bogdan. Emisiunea sa, invitaţii care încă n-au fost „dovediţi” ca fiind ai statului paralel, abordările şi, evident, audienţa de câte ori bune peste cea a postului – toate arată ca o insulă de rezistenţă jurnalistică în faţa presiunii tot mai mari a patronatului.

Şi în această seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu Cozmin Guşă. El l-a pomenit pe proaspătul aliat al co-patronului, mogulul fugar Sebastian Ghiţă, într-un context opus celui promovat de Guşă pe post.

„Văd că Voiculescu îl atacă pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru că nu vine la audierile din parlament. E de bine, totuşi. La încrederea de 2% cât mai are Voiculescu în ochii românilor, astfel de atacuri fac bine. Dacă-l mai auzim şi pe Sebastian Ghiţă că atacă, şi el lipsit decredibilitate, atunci chiar e de bine”, a spus Rareş Bogdan în timpul emisiunii „Jocuri de Putere”.

În ultimele zile, Ghiţă a fost puternic mediatizat pe Realitatea TV, o greşeală gravă: publicul Realitatea TV e anti-Ghiţă&RTV&Dragnea. De asemenea, RTV l-a promovat la schimb pe Guşă. Cei doi s-au întâlnit la Belgrad (culmea coincidenţei, exact când Vladimir Putin se afla în capitala Serbiei!) şi au pus la cale combinaţia torpilată de Rareş Bogdan în această noapte.

Ieri, a avut loc o a doua contră de la distanţă pe tema Facebook. Guşă i-a jignit pe utilizatorii reţelei de socializare, numindu-i „obsedaţii Facebook”. El s-a mândrit că în familia lui nu e folosit acest mod de comunicare, în timp ce Rareş Bogdan i-a lăudat pe milioanele de români care folosesc reţelele de socializare ca antidot la manipularea făcută de PSD şi ALDE pe televiziunile de ştiri.

CITIŢI ŞI:

Ce crede Guşă despre „obsedatul Facebook” Rareş Bogdan?

„Obsedații Facebook-ului”. Chelnerul Guşă jigneşte milioane de români

Ce mai prestează Doru Bușcu pentru 52.000 € pe lună de la PSD: porno-editoriale împotriva Europei

De ce-a întârziat Rareş Bogdan să intre pe post cu „Jocuri de Putere”?! Un nou conflict cu Guşă?

Guşă, copy-paste Dragnea. Atac la „ziariştii statului paralel” Cartianu, Ciocăzanu, Oreste, Oana Stănciulescu şi Sabin Orcan. „De aia nu mai au acces la Realitatea TV”

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.