Acasă Media Ce crede Guşă despre "obsedatul Facebook" Rareş Bogdan?

Ce crede Guşă despre „obsedatul Facebook” Rareş Bogdan?

„Consultantul politic” Cozmin Guşă i-a jignit aseară pe toți utilizatorii celei mai populare rețele sociale, numindu-i „obsedații Facebook-ului”.

Guşă a găsit şi un motiv de mândrie: „În familia mea, nimeni nu are Facebook. Nu pentru că le-aş fi interzis, ci pentru că au înțeles că nu e bun”.

Interesat de aflat dacă şi Rareş Bogdan este, pentru Guşă, un „obsedat Facebook”.

Pentru că moderatorul emisiunii-locomotivă a Realităţii TV, „Jocuri de putere” (fără de care postul TV de ştiri ar muri practic financiar) este un mare fan al reţelelor de socializare.

Nu întâmplător ieri, la emisiunea sa, Rareş Bogdan le-a adus un elogiu românilor care folosesc acest nou gen de comunicare online, una care va duce inevitabil la prăbuşirea audienţelor de televiziune (fapt confirmat prin cifre reale în toată lumea occidentală).

„Dragnea foloseşte televiziunile sale pentru a minţi lumea şi pentru a crea duşmani imaginari, care să abată atenţia de la nenorocirile pe care ei le fac la guvernare. Dar nu-i pot prosti pe oameni cu televizorul, pentru că există Facebook. În România, există deja peste 11 milioane de conturi de Facebook active, deci milioane de români nu mai pot fi manipulaţi”, a spus Rareş Bogdan.

El însuşi deţine o pagină de Facebook foarte populară, care are la ora actuală nu mai puţin de 214.000 de urmăritori.

Pe logica lui Guşă, Rareş Bogdan este „obsedat” şi de Instagram. Pagina sa are nu mai puţin de 18.500 de urmăritori.

CITIŢI ŞI:

„Obsedații Facebook-ului”. Chelnerul Guşă jigneşte milioane de români

Guşă, copy-paste Dragnea. Atac la „ziariştii statului paralel” Cartianu, Ciocăzanu, Oreste, Oana Stănciulescu şi Sabin Orcan. „De aia nu mai au acces la Realitatea TV”

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Gusa e la nivelul lui valcov care e retardat in privita banilor in banca, ca el prefera cash-ul iar gusa e retardat in privinta facebook, el nu are cont ca e inca in secolul XIX, si el si familia!!! Ce si-ar incasa el pe facebook, ar vedea atunci ce inseamna sa fii in pas cu vremea in care traiesti, secolul XXI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările