PSD-istul desemnat să citească moțiunea de cenzură s-a făcut de râs: a uitat o pagină! A fost nevoit să reia lectura la microfon

1
3819
Petre Florin Manole

Un moment hilar la dezbaterea moțiunii de cenzură a fost citirea acesteia de către deputatul Petre Florin Manole de la PSD. Desemnat să lectureze documentul, Manole a uitat o pagină!

Deputatul Gabriel Andronache (PNL) a sesizat eroarea și i-a cerut lui Florin Manole să citească toată moțiunea de cenzură.

„Este pentru prima dată când, în procedura de citire, un coleg parlamentar încalcă regulile. Textul moțiunii trebuie citit în integralitate. Colegul nostru a sărit o pagină”, a spus Andronache.

Deputatul Stelian Ion (USR) a avut o idee: „Dacă mai sesizați vicii de procedură la această moțiunea odioasă, nu le mai sesizați, haideți să mergem la CCR!”.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut o replică de clacă, lăsând impresia că le face o concesie adversarilor politici. El i s-a adresat lui Manole: „Domnul coleg, faceți această ultimă plăcere!”.

Manole a revenit la tribună și a citit pagina pe care o sărise.

Are 54.000 de euro în cont

Petre Florin Manole are 36 de ani și se află la primul mandat de parlamentar. Născut la Slobozia (județul Ialomița), a fost ales deputat în circumscripția București, în 2016.

Conform declarației de avere, Manole are două conturi, ambele la Banca Transilvania:

  • 132.000 de lei;
  • 26.500 de euro.

Veniturile declarate de Petre Florin Manole pentru anul 2018 au fost de 122.712 lei (în medie, 10.226 de lei pe lună).

Manole este membru în patru grupuri parlamentare de prietenie: Italia, Ungaria, Senegal și Ecuador.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ședință-maraton la Guvern: 25 de ordonanțe de ugență. Recordul îl deține Ponta, cu 26 de OUG-uri ascunse în Mega-Ordonanța de Urgență din 2015

Comisarul-șef care chefuia la Potcoava și Scornicești, în loc s-o caute pe Alexandra la Caracal, a fost dat afară din Poliție

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here