joi, aprilie 25, 2024
AcasăPoliticăPropunere fermă a USR către PNL: candidați unici la alegerile locale!

Propunere fermă a USR către PNL: candidați unici la alegerile locale!

-

Demiterea în Parlament a Guvernului Orban resetează calculele politice. Odată cu Guvernul Orban, a picat și legea alegerilor locale în două tururi, pentru care Executivul își asumase răspunderea. De acum, șansele de a avea alegeri locale în două tururi sunt tot mai mici.

Președintele USR, Dan Barna, gândește deja tactica pentru alegeri locale într-un singur tur:

„Așteptăm ca, în săptămânile următoare, PNL să fie deschis la a decide candidați unici acolo unde ne luptăm cu PSD în marile orașe. Candidați unici ar însemna că putem să scăpăm de PSD. Dacă nu vom avea candidat unic la București, Gabriela Firea rămâne primar și va fi o catastrofă”.

Barna regretă votul de astăzi, din Parlament, și continuă să suspecteze PNL de jocuri ascunse.

- Advertisement -

„Este o zi tristă pentru România, pentru că românii nu vor avea primari care să schimbe lucrurile. Rămâne un semn de întrebare decizia premierului de a bonifica baronii, pentru că nu s-a mai emis acea ordonanță promisă de PNL privind alegerile în două tururi”.

Dan Barna spune și care va fi tactica pe care o va aplica USR în perioada următoare, în privința instalării unui nou guvern.

„Avem o majoritate toxică în Parlament, iar căderea Guvernului confirmă acest lucru. Decizia asupra următoarei nominalizări aparține președintelui. Noi nu vom vota niciun fel de Guvern, nu vom merge cu nicio propunere, pentru că România are nevoie de anticipate, vom face tot ce e posibil pentru asta”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ședință-maraton la Guvern: 25 de ordonanțe de ugență. Recordul îl deține Ponta, cu 26 de OUG-uri ascunse în Mega-Ordonanța de Urgență din 2015

Lovitură mortală dată PSD de Guvernul Orban, prin ordonanță de urgență: vom putea vota la orice secție, din orice județ sau din diaspora

Comisarul-șef care chefuia la Potcoava și Scornicești, în loc s-o caute pe Alexandra la Caracal, a fost dat afară din Poliție

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Toxină secui Dan Barna, Gabriela Firea nu ia un nou mandat. Liberalismul are propriul candidat la fiecare primărie. Un gigant PNL nu pune bază pe arabul Niels Schnecker Molitor, decedat în vaugină di drag pentru guvernul USR Plus 2020+PSD.

  2. sa nu uitati ziua asta !!!…05.02 2020 !….puneti comentariul la vedere …la locale USR-ul v-a lua peste 60 % din primariile din toata tara…!!!….restul e maruntis pentru cei care au facut un rahat cu mot in trei luni…inca o data ….60%…60%…

  3. Se pare ca in Romania au mai ramas doar pensionarii si prostii. Deja Romania bate pasul inapoi din 2012. 8 ani in care datoria externa a crescut infiorator iar banii s-au furat. Nu se intrevede nici o schimbare in urmatorii 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -