PSD-iştii cică luptă cu Europa pentru că nu vor ca „România să fie atacată din exterior”! Normal, o atacă ei din interior

0
3382

PSD a transmis, joi, într-un comunicat, că nu se împotriveşte temelor lansate de Klaus Iohannis pentru referendumul pe justiţie, însă precizează că „nu va accepta niciodată ca România să fie atacată din exterior pentru falsele probleme din domeniul judiciar”.

Ce-o fi vrând să spună cu aşa ceva PSD, nici cei care au scris comunicatul nu ştiu. Mai ales că, dacă citeşti pasajul de mai jos, ai senzaţia că e un text scris ori la beţie, ori de cineva care a fost rugat să mâzgălească ceva despre…economie.

„Aşa cum a anunţat anterior, PSD nu se va pronunţa oficial asupra întrebărilor pentru referendum propuse de Iohannis, decât după ce acestea vor fi formulate. PSD nu se va opune în niciun fel organizării referendumului propus de Iohannis, dar nu va accepta niciodată reducerea sau desfiinţarea salariului minim pe economie sau oprirea creşterilor de venituri din programul de guvernare, aşa cum vor partidele din opoziţie”, au transmis social-democraţii, printr-un comunicat de presă remis, joi, Mediafax.

Salariul minim??? Ce legătura are el cu referendumul pe justiţie? Niciuna. Dar are legătură cu altceva: cu dorinţa PSD de a intoxica lumea cu teme false. Cum e cea cu salariul minim sau, vezi mai jos, cea cu „atacul României din exterior”!!!

„PSD nu are nimic împotriva temelor lansate de Iohannis pe tema justiţiei, dar nu va accepta niciodată ca România să fie atacată din exterior pentru falsele probleme din domeniul judiciar. Europarlamentarii PSD nu îşi vor critica niciodată ţara în afară şi nu vor vota niciodată împotriva României în Parlamentul European, aşa cum au făcut cei ai PNL sau USR”, mai scrie în comunicatul PSD.

Ok. Ne-am prins. Nu vor ca ţara să fie atacată din exterior, pentru că sunt foarte ocupaţi la PSD s-o atace din interior. Din 2016 încoace, zi de zi.

CITIŢI ŞI:

Tăriceanu anunţă NENOROCIREA: Dăncilă şi Tudorel „pregătesc ordonanţa”. UE, SUA, NATO? Nu contează!

Kovesi, mesaj EXTRAORDINAR de susţinere din partea familiilor jurnaliştilor anticorupţie ucişi de mafie

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here