Acasă Media Breaking news: Guşă a ajuns la Năsăud!

Breaking news: Guşă a ajuns la Năsăud!

Izolarea lui Rareş Bogdan de către cuplul Cozmin Guşă – Octavian Hoandră costă tot mai mult Realitatea TV. Joia, emisiunea „Jocuri de putere”, moderată de Rareş Bogdan, se bătea constant pentru locul 1 cu „Sinteza zilei”, de la Antena 3. Însă înlocuirea talk-show-ului lui Rareş cu „România 2019”, invenţia „co-patronului” Cozmin Guşă, a dus la prăbuşirea audienţelor Realităţii TV.

Joia aceasta a fost dezastru total. TOATE posturile TV de ştiri au depăşit audienţa Realităţii TV, Antena 3 făcând-o la modul zdrobitor. Explicaţia acestui dezastru de imagine, financiar şi deopotrivă managerial nu stă doar în îndepărtarea lui Rareş Bogdan. Probabil că fără Guşă şi cu o formulă decentă, fără invitaţi gen Hoandră obsedaţi de soroşişti, cioloşişti şi USR-işti, Realitatea TV s-ar fi dus în jos, dar nu în halul ăsta. Iată alte explicaţii pentru îngroparea audienţelor televiziunii controlate de Maricel Păcuraru (personaj rămas în mod suspect în umbră, lăsându-i complet lui Guşă hăţurile televiziunii)

1. Guşă, mafalda absolută

De o aroganţă infinită, dar fără să fi demonstrat o performanţă managerială pe unde a trecut în presă (la „Jurnalul Naţional” a făcut praf ziarul, fiind nevoie de intervenţia lui Marius Tucă pentru salvarea de moment a afacerii voiculesciene), Guşă are vocaţia cioclului media.

Nu poate concepe libertatea editorială decât pe calapodul ADN-ului său PSD-ist combinator. Obişnuit să fie unealta lui Adrian Năstase, pe vremea când era secretar general al PSD, Guşă nu are cum să facă bună casă cu un libertarian absolut ca Oreste Teodorescu. Interzicerea partenerului lui Rareş Bogdan, din motive de Liviu Dragnea, costă enorm audienţa Realităţii TV.

2. Diluarea unor concepte precum „Breaking news”

Cu siguranţă că Guşă, deşi ştie engleză, nu poate traduce corect „breaking news”. Să-l ajutăm puţin: termenul înseamnă ştiri relevante, care explodează în mentalul colectiv prin impactul lor de conţinut şi prin apariţia intempestivă într-un peisaj calm. Când un avion intră în Turnurile Gemene din New York este inevitabil un breaking news izbitor.

Ştiţi ce-a însemnat „breaking news” pentru cuplul Guşă-Hoandră, joia aceasta? Că, virgulă, „Caravana România 2019” (!!!) a ajuns la Năsăud!!! Pentru ei, a fost cel mai tare breaking news, de vreme ce i-au obligat pe producători să scrie pe burtieră aşa ceva.

3. Intoxicarea publicului cu mesajele lui Ghiţă

Întâlnirea de la Belgrad, cu mogulii penali Sebastian Ghiţă şi Dan Andronic, a lovit puternic în credibilitatea televiziunii, la doar o zi după ce românii se solidarizaseră cu Realitatea Tv după decizia abuzivă a CNA de a sancţiona postul TV cu întreruperea emisiei pentru emisiuni difuzate de… Antena 3 (prin contribuţia specială a PSD-istului beat de sine şi cu creierul plin de moloz mediatic, Radu Călin Cristea).

Ei bine, Guşă nu doar că n-a regretat că a trădat audienţa anti-PSD a televiziunii, nici nu şi-a cerut scuze şi nu s-a pocăit la popii aduşi în emisiune. Dimpotrivă, a dat înainte cu tupeu ca-n vremurile pesediste în care s-a şcolit. A infiltrat audienţa Realităţii TV cu multe ştiri despre ce victimă a fost Ghiţă şi ce rea a fost Kovesi. De ce să te mai uiţi la Realitatea TV?

4. Legăturile tot mai evidente cu Estul Sălbatic

Cozmin Gușă se comportă tot mai evident ca un agent de influență al Rusiei în spațiul românesc. A fost activ în urmă cu 10-15 ani, a intrat într-o ușoară adormire, iar acum s-a reactivat brusc, zgomotos, agresiv.

Judoka Vladimir Putin – imagine de propagandă

Gușă este propulsat, surprinzător, la șefia Federației Române de Judo, un sport care la nivel mondial e dominat de influența Moscovei (nu întâmplător, Vladimir Putin se revendică de la judo, și nu de la fotbal sau tenis).

Informații au tot fost. Vizitele lui Gușă la Moscova, unde l-a dus în secret și pe Mircea Geoană. Legăturile cu Aleksandr Kondiakov, zis Sașa. Acuzațiile lui Darius Vâlcov, finul său.

În august 2018, Darius Vâlcov declara: „Se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, se știe că eu știu despre vizitele din Moscova din 2009 cu Mircea Geoană, se știe că eu știu care a fost agentul lui de legătură, se știe că eu știu că s-a dorit să fiu racolat de KGB – dar am refuzat acest lucru – în direct de la Cozmin Gușă”. Mai mult: „Cel care l-a racolat pe Cozmin Gușă a fost domnul Popa, care, împreună cu Cozmin Gușă, a încercat să mă racoleze și pe mine”.

5. Emisiunea lui Guşă, de balamuc

„România 2019” e un show tip ghiveci, cu primari, popi, politicieni şi folcloriste, la care se adaugă tăcerea magistrală a nelipsitului Hoandră. Acesta parcă-i chemat pe post de mobilă, de vreme ce greu îi dă voie Guşă să deschidă gura. Până şi Guşă ştie ce risc e să-i dai microfonul lui „Tavi”. Prin urmare, tăcerea e de aur, dar… nu ţine de foame. Căci audienţa nu poate fi păcălită.

În schimb, vorbeşte Guşă pentru toţi. Când se plictiseşte, le mai dă microfonul invitaţilor chemaţi parcă pentru decor. Asta dacă nu are chef să cânte însuşi „co-patronul”, cum a făcut la „breaking news”-ul de la Năsăud.

Joi, în sfertul de oră 22.15-22.30, ca să aveţi dimensiunea clară a dezastrului, Antena 3 a avut 5,3 puncte de rating, faţă de 0,8 ratingul Guşă TV! Imensă diferenţă. În majoritatea timpului, Realitatea TV se duce la vale: este sub TOATE celelalte posturi TV de ştiri: România TV, Antena 3, B1 şi Digi 24.

CITIŢI ŞI:

După întâlnirea cu Ghiță, e tot mai clar: Gușă lucrează pentru ruși, sabotând relația România-Occident

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri

Prostie EXCLUSIVĂ la Antena 3. „Kovesi și-a pregătit fuga din țară. Pe 27 februarie se întoarce”

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

 

loading...

2 COMENTARII

  1. KUZMINE RETRAGE-TE, esti cel mai insuportabil, ridicol si incapabil ins de la Realitatea!!! Tu si hondrelu (cu „H” mic) faceti de ras postul!!!!! Dle Pacuraru, ce paziti, ati trecut pe fata la tv psd-ista alaturi de ceilalti lingai, antena 3, rtv, tvr, b1 si vreti sa deveniti Antena 4?! Halal sefi aveti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările