La Propaganda TV, Ghiță e un om deosebit, Kovesi e „fugară”, „penala penalelor”

5
1854

Jihadul anti-Kovesi a prilejuit o propagandă sinistră la Antena 3. Emisiune după emisiune, minciunile s-au succedat într-un ritm infernal.

O frumușică lipsită de caracter și părăsită de neuroni, Berta Popescu, a explicat națiunii că Laura Codruța Kovesi „a făcut acuzații halucinante la Parchetul General”. O mârțoagă din studio, invitată să mănânce rahat, o ținea langa cu „penala Kovesi”.

Promo: se întoarce Mihai Gâdea! Și se va ocupa el de „penala penalilor”! O să vă prezinte „care sunt capetele de acuzare care o îngroapă definitiv”. Întrebare de întâmpinare: „Kovesi pleacă la Bruxelles sau la pușcărie?”

Kovesi a plecat la Bruxelles. La pușcărie a fost Dan Voiculescu, dar la Antena 3 el n-a fost niciodată „penalul penalilor”; el a fost mereu „profesorul Voiculescu”. Păi, ori facem presă obiectivă, ori nu mai facem!

Trece-o noapte şi mai trece-o zi, / Se ascute lupta dintre clase, / Iar chiaburii se arat-a fi / Elemente tot mai duşmănoase. Așa suna propaganda stalinistă a anilor ’48-’50.

Trece o noapte și mai trece-o zi și peste Antena 3, așa că vine seara de vineri, când intră în tură doi propagandiști redutabili, Adrian Ursu și Oana Stansu-Zamfir. Emisiune horror, cu toate diversiunile posibile. Și ca să fie clar pentru toată lumea că fosta șefă a DNA trebuie împușcată, burtiera Antenei 3 se îmbogățește cu un titlu ticălos: „Exclusiv: Kovesi și-a pregătit fuga”. Deci, Kovesi n-a plecat la Bruxelles, ci a fugit. E o fugară! O penală! Penala penalelor! Fugara fugarelor!

Oleacă mai devreme, pe ecranele fixate pe Antena 3 se lăfăise vreo jumătate de oră Sebastian Ghiță, trimisul special al borfașilor la Belgrad. Nicio secundă nu i s-a spus fugar. Nu, el era un om de bine, un exilat, un azilant, un refugiat. O victimă a lui Kovesi, fugara de azi.

CITIȚI ȘI:

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit toate televiziunile de ştiri

Viktor Orban, elogiat în emisiunea bursierei Soros de la Antena 3 pentru că „i-a dat afară în șuturi pe olandejii lui Soros”!

5 COMENTARII

 1. Rămâne să mai afișeze pe burtiera latrinistă mesaje de genul ” Tudorel pregătește extrădarea fugarei de la Bruxelles!” ; ” Avem poze cu locul in care se ascunde fugara penala K ” etc
  Sunt in stare de orice.

 2. ALOOOOOOO CNA, NIMIC AMENZI LA MINCIUNILE SFRUNTATE, ASTIA NU ATACA DEMNITATEA OMULUI PRIN MINCIUNI ORDINARE?!?! Si cand te gandesti ca mincinosii mai au inca dobitoci care se uita la ei si mai au obrazul sa iasa in strada printre oamenii cinstiti!!!! Eu stiu ca jurnalistul trebuie sa prezinte informatia asa cum e, nu cum i se comanda de sefu’ corupt.

 3. Antena 3 ne obisnuise cu atacurile imunde facute ca sa-l satisfac pe batranul razbunator. Erau perfect adaptati la stilul acesta abject si cine nu-i suporta, ii ocolea.
  RomaniaTvi mai pastra ceva normalitate, in pofida unor realizatori aproape la fel de abjecti ca cei de la Antena3.
  B1 parea ca se dezitoxica si chiar am vazut cateva emisiuni rezonabile dupa ce am hotarat sa evit RealitateaTv.
  RealitateaTv era orientata corect inainte ca Gusa sa fi primit sarcina de a o reorienta. Era postul meu favorit, si din cauza ca nu prind Digi24.
  Toate aceste televiziuni, cu o nerusinare fara precedent, au scjimbat macazul si au inceput sa interpreteze in cor o facatura nenorocita, scrisa de Ghita. Ce fel de ziaristi sunt astia? Cum isi permit sa-si trateze publicul intr-un mod atat de abject?
  A mai fost undeva, vreodata o asemenea tradare in grup a presei, o afiliere atat de clara la razboiul coruptilor uniti ca sa distruga orice urma de justirie?

 4. Chiar ca horor!!! Traim intr-o Romanie divizata in doua tabere ireconciliabile daca nu ia cineva taurul de coarne si sa stabileasca ADEVARUL!
  Altfel, poate se doreste chiar divizarea la propriu a Romaniei: o Romanie a penalilor cu alaiul lor de iubitori de penali si o Romanie a celor care vor penalii scosi din functii publice si legile aplicate drastic, munca si meritele apreciate, un sistem de educatie performant, proiecte de infrastructura puse in practica, turism bine organizat si administrat si o agricultura activa si productiva. PRIN VOT aceste deziderate pot duce la materializari diferite ale viitorului acestei tari. E tot ce trebuie sa ne concentram sa nu ratam: evitarea materializarii Romaniei penalilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here