luni, martie 4, 2024
AcasăPropagandăPropaganda PSD a lipit un fake news și de Emeric Ienei, ca...

Propaganda PSD a lipit un fake news și de Emeric Ienei, ca să lovească în Dan Barna. Soția marelui antrenor denunță minciuna

-

Un fake news jenant a fost creat și rostogolit de propaganda PSD, joi, după întâlnirea lui Dan Barna (președintele USR) cu celebrul antrenor de fotbal Emeric Ienei, la Oradea. Soția lui „nea Imi” a denunțat minciuna.

Site-uri precum romaniatv.net și stiripesurse.ro au dat de veste lumii că Dan Barna „nu l-a recunoscut” pe Emeric Ienei. Primul îi aparține fugarului Sebastian Ghiță (fost deputat PSD), celălalt lui Iosif Buble (soțul Dianei Tușa, deputată PSD).

„Dan Barna s-a umplut de ridicol la Oradea. S-a oferit să-i dea un autograf lui Emeric Ienei, nerecunoscându-l pe marele antrenor”, a titrat romaniatv.net.

- Advertisement -

„Moment PENIBIL cu Dan Barna, cel care vrea să fie președintele țării: I-a spus celebrului Emeric Ienei, pe care nu l-a recunoscut, că îi dă un autograf”, a anunțat și stiripesurse.ro, știre distribuită apoi masiv pe Facebook de propagandiștii PSD.

VIDEO: Întâlnirea Emeric Ienei – Dan Barna, așa cum a fost

„Știrea” este, evident, falsă. Ea a fost dezmințită chiar de Ileana Ienei, soția celebrului antrenor. „Am fost cu soțul meu în acel moment. Din moment ce dânsul (Dan Barna – n. red.) a venit să ne salute, e evident că ne-a recunoscut”, a declarat Ileana Ienei pentru GSP.ro.

- Advertisement -

Faptul că Dan Barna l-a recunoscut pe Emeric Ienei este evident și din imaginile video publicate de liderul USR pe pagina sa de Facebook. Acolo se vede că Barna i-a dat, într-adevăr, autograf lui Ienei, dar i-a și solicitat unul. A fost un schimb de autografe.

Dan Barna pe Facebook

„Micile bucurii mari ale campaniei”

„Ieri, la Oradea, am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emeric Ienei, un senior distins, cu seninătate în vorbă și în privire. Eram prea mic pentru a-mi aminti performanțele Nadiei sau ale lui Năstase, astfel încât marile bucurii sportive ale copilăriei mele se numesc Craiova Maxima din ’83 a lui Ilie Balaci, extraordinara Olimpiadă a României la Los Angeles în ’84 și Steaua lui Emeric Ienei din ’86.

Emeric Ienei este unul din oamenii care ne-a arătat tuturor că, dacă crezi în victorie și muncești ea va veni cu siguranță.

Am fost onorat și emoționat să am cu el un dialog de câteva minute în care m-a încurajat, la finalul căruia, cu umor și eleganță, am făcut și un schimb de autografe.

Îi doresc sănătate și sper să ne vedem din nou cât mai repede.

P.S.: Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că s-a aflat că nu beau apa lichidă.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

Universitatea de la care și-a cumpărat diplomă Cumpănașu nu este acreditată de statul elvețian! Impostorul a fost făcut șah-mat de #Rezist Zürich

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

- Advertisement -

5 COMENTARII

    • LA FEL ca… MAJORITATEA (!) cititorilor acestei publicatii „online”, asa cum… o arata TOATE (!) sondajele postate de catre redactie (si astaaa… in ciuda DIVERSIONISTILOR-MANIPULATORI care il „satanizeaza”, IN MOD CRETINOID, chiar si aici, prin comentarii IMBECILE – ca si autorii lor ! – !) !!!

  1. Din 26 mai incoace, TOATE-TUNURILE propagandei „CIUMEI-ROSII” (inclusiv pe „online”, pe „Facebook” si in comentariile unor „trolls” pe „site”-uri precum acesta !) sunt fixate/FOCUSATE pe U.S.R., PLUS, Dacian Cioloș si, MAI ALES (pentru ca este candidatul la Presedintia-Tarii al „Aliantei 2020” U.S.R.-PLUS !) DAN BARNA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -