Prima emisiune fără Rareş Bogdan: Guşă şi-a început în forţă jocurile de putere anti-Opoziţie

7
8041
Cozmin Gușă

Claudiu Popa este alegerea lui Cozmin Guşă pentru a-l înlocui, de moment cel puţin, pe Rareş Bogdan, pe segmentul orar ocupat până acum de „Jocuri de Putere”.

Joia trecută, Guşă anunţa deja că „mai mulţi colegi” îi vor lua locul lui Rareş Bogdan.

„Pe Rareş Bogdan eu l-am adus de la Cluj, pentru un talk-show de succes. A hotărât să schimbe haina de jurnalist cu cea de politician. A luat o decizie. S-a consultat şi cu mine. O să vorbesc despre dedesubturi mâine seară. Suntem alături de el. Abordarea pe care o s-o avem e că noi îl sprijinim pe el, dar nu PNL. O să schimbăm grila. O să vă întâlniţi cu alţi colegi”, a explicat Guşă, săptămâna trecută.

Ce este însă clar, încă din prima emisiune fără Rareş Bogdan, din această seară, e că, în absenţa lui Rareş Bogdan, Guşă „a încălecat” complet din punct de vedere editorial mesajul Realităţii TV pe spaţiul de emisie ocupat până acum de „Jocuri de Putere”.

La puţin timp după debutul emisiunii denumite „Ediţie Specială”, Guşă i-a umilit din nou pe invitaţii în studiou, intervenind din nou prin telefon pentru a-i obliga, pe ei şi pe telespectatori, să-i asculte inepţiile.

„Iohannis nu ştim dacă va organiza referendumul pentru justiţie în ziua alegerilor europarlamentare, pentru că vrea să vadă ce-i iese la afacerea asta. Sau dacă nu îi foloseşte USR, PLUS, doamnei Kovesi, prietenul nostru Rareş s-a dus şi el pe la PNL…”, a fost doar unul dintre mesajele subtile plasate de Guşă, de data asta ţanţoş, pe ex-spaţiul de emisie al lui Rareş Bogdan.

Cât despre Dragnea, a avut grijă să-l înfăţişeze într-o lumină de om puternic. „Vedem acum cum Liviu Dragnea are o mină de om liniştit, probabil că se bazează pe ceva această stare de siguranţă de sine. E vorba şi de acel stat paralel, ce ironie!, care a început să funcţioneze în justiţie” (aluzie la celebra secţie „SS”, a lui Tudorel şi a Adinei Florea, care atacă justiţia din interior, în folosul lui Dragnea).

Cu un Dragnea „ajutat de statul paralel din justiţie”, cu PNL, USR, PLUS şi Iohannis mereu sub tirul lui Guşă&co., cu Hoandră tot mai vorbăreţ pe tema răului care vine din Occident via Facebook, sorosişti sau neomarxişti (adică Opoziţia), cu tot mai mulţi invitaţi de la PSD şi ALDE în alte emisiuni, cu invitaţi agreaţi în presa mogulilor fugiţi de justiţie sau care luptă cu justiţia acasă, e clar ce jocuri de putere va face de azi încolo Realitatea TV.

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. Da, nu avem la ce sa ne mai uitam la realitatea tv, care in lipsa lui Rares Bogdan, chiar devine realitatea3. Poate, totusi, din cand in cand, in emisiunea Marinelei Mititelu sa mai fie ceva din spiritul realitatii tv de altadata! Am remarcat, in schimb, ca se pozitioneaza B1 pe acest segment anti-draknea, anti-psd. In seara asta erau invitati si la Digi24 Ramona Ursu, Dan Barna si inca un ziarist care venea deseori la Rares Bogdan.

 2. Gușă incearcă metoda …pas cu pas.

  Mai întâi, a schimbat moderatorul si a lăsat neschimbați invitatii de calitate. Ioana-Ene Dogioiu, prof. Lefter, Emilian Isăilă, analistul economic Valentin Ionescu, Stelian Negrea. Nu are cum să nu te capteze.
  De remarcat absenta lui Cristian Diaconescu.
  Apoi a venit interventia lui Gușă. Penibilă cât m-am uitat eu (vreo 5 minute, apoi am trecut pe B1).

  Nu stiu dacă va funcționa metoda asta. Dacă Ioana-Ene, sau doamna Lalu, Cristian Diaconescu vor accepta să vină in emisiune să asculte bazaconiile lui Gușă. Sau Gușă va fi nevoit să aducă invitați pe Val Vâlcu, Comaroni (care nu mai pridideste cu multumirile pentru că a fost salvat din nu știu ce situație !), Coita, Pieleanu, Bogdan Chirieac.
  Si cel mai tare ar fi să intre in direct si Ghiță de la Belgrad…

  Schimbati canalul! Se pot urmări la acea oră B1 si Digi24, cu invitati de calitate, teme si abordare corecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here