Popa Terheş a ajuns pe lista PSD, deşi în 2016 i-a făcut plângere penală lui Dragnea!

3
1826

Popa „Chris” (prenume inventat, nu există în actele de identitate) Terheş a dat lovitura vieţii sale, deşi asta i-a adus excluderea din Biserica Greco-Catolică: a intrat pe lista PSD la europarlamentare, pe locul 4, deci va ajunge în Parlaementul European.

Interesant e că Terheş a reuşit să prindă loc pe lista PSD deşi în trecut el a fost fanatic anti-PSD, l-a susţinut pe Iohannis în 2014 şi era fan Monica Macovei, la uşa căreia făcea anti-cameră pentru a o convinge să candideze la prezidenţiale.

Dar mai interesant e că Terheş a fost iertat de noul lui dumnezeu, Liviu Dragnea, pentru o acţiune penală pe care popa i-a făcut-o liderului PSD!

Se întâmpla cu puţin înainte de alegerile din 2016, câştigate de PSD, când popa Terheş voia să-l vadă pe Dragnea la puşcărie pentru o iniţiativă împotriva libertăţii de exprimare. Iată ce scria pe site-ul aşa-numitei „Coaliţii a Românilor”, o organizaţie cvasianonimă înfiinţată de Terheş pentru a-şi face imagine pe seama naţiunii sale:

„Proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea, prin care acesta si PSD incearca sa ingradeasca libertatea de exprimare atat a presei cat si in mediul on-line, este „justificat” de initiator pe baza unei „conventii cadru europene”, care este de fapt un simplu document elaborat de un ONG cu nume inselator, si nu de un organism european. 

Acest detaliu esential a scapat din vedere tuturor parlamentarilor si comentatorilor pe acest proiect de lege, desi, daca acest detaliu ar fi fost descoperit la timp, acest proiect nici nu trebuia sa ajunga in Camera Deputatilor.”

L-a vrut la puşcărie pe Daddy?

Urmare a respectivei „dezvăluiri” făcute de „Coaliţia” lui Terheş, acesta a anunţat într-un text ulterior că va face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea:

„Romanian Community Coalition, cea mai larga organizatie a romanilor din SUA, a inaintat, pe data de 15 februarie 2016, o plangere penala Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva lui Liviu Dragnea, deputat si presedinte PSD, pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si uz de fals in initierea controversatei legi a defaimarii.

Plangerea penala a fost motivata de faptul ca deputatul Liviu Dragnea, singurul initiator al proiectului de lege in cauza, si-a justificat propunerea legislativa invocand documente si institutii europene care nu exista.”

Iar la final, ca şi când plângerea amintită nu era suficientă, Terheş anunţa că-l va bombarda pe Dragnea cu alte plângeri penale pentru „alte infracţiuni”:

“Prezenta plangere este doar prima dintr-o serie de plangeri pe care le avem pregatite in aceasta cauza. Avem indicii temeinice ca s-au comis si alte infractiuni care sunt de compententa DNA si DIICOT”, a spus Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition.

Probabil că şi aceste ameninţări l-au convins pe Liviu Dragnea să facă pactul cu diavolul şi să-i dea un loc pe lista PSD la alegerile europarlamentare popii Terheş.

CITIŢI ŞI:

Doamne-ajută! Popa Terheş, exclus din Biserică după ce şi-a vândut sufletul „diavolului” PSD

Cazul „escrocului” Terheş – candidat PSD. De ce tace Biserica Greco-Catolică?!

Florin Călinescu desfiinţează lista PSD la europarlamentare: „Livulică, găselniţa ta cu escrocu’ Terheş e maximă!”

Profil de ANTICRIST în sânul Bisericii Greco-Catolice. Popa Terheş, candidat PSD cu discurs împotriva martirilor României Mari. A pângărit memoria cardinalului Iuliu Hossu

 

 

3 COMENTARII

  1. Liviu Dragnea se visează prezidențiabil dar cu 15% din voturi ( nici măcar 1 milion de voturi ) nu are nicio șansa in fata lui KWI! Ca sa obține mandat ai nevoie de cel puțin 5 milioane de voturi pe care nu le are! Referitor la acel popa din SUA nu știu de ce se face atâta Tan-tam nici măcar nu trăiește in România așa ca lăsați-l , își face campanie singur . Ce-o fi venit PSD-ului sa pună pe lista oe acest popa ? Crede ca ca lua voturi ? Ma îndoiesc !!!! PSD a decăzut mult in sondaje cu acest popa sau cu o jurnalista de la Antena care prin declarația de avere ne -a arătat ce mult a muncit !!!! Lăsați-ne cu acești candidați sa-și facă meseria păcat ca s-a înhăitat cu acest PSD când putea sa-și vadă de meseria ei!!!

  2. Rareș Bogdan este un ipocrit așa ca mai bine i-ar soune prietenului sau Cosmin Gușă sa-și plătească taxele și impozite la bugetul statului și apoi sa be dea lecții de moralitate! Cât tupeu pe acest Rareș Bogdan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here