Ponta, subiect de mișto-uri în PSD după ce Diaconu s-a făcut de râs în alegeri

4
5592
Victor Ponta
Victor Ponta este marele învins al anului 2014 din politica românească. Partidul său e în pragul scindării, candidatul susținut de el nu a făcut mare brânză în primul tur al alegerilor și relația cu PSD s-a năruit

Președintele Pro România a început din nou să critice PSD, la mai puțin de două zile după primul tur al alegerilor prezidențiale.

După ce candidatul susținut de Ponta a dezamăgit, ieșind pe locul 4 (Mircea Diaconu – 8,96%) și și-a distrus partidul în vâltoarea validării noului guvern liberal, acesta a ajuns motiv de glume în PSD, conform unor surse din partid.

Posibilitatea ca Ponta să se întoarcă în PSD “a dispărut în neant”, a spus aceeași sursă.

“Nu voi fi niciodată anti-PSD, dar nu voi accepta să tac și să susțin gravele greșeli și derapaje ale unor lideri lipsiți de educație și viziune, care nu au absolut nimic în comun cu problemele și așteptările oamenilor! Din acest motiv am construit ProRomania – ca un proiect cu adevărat modern și orientat spre viitor! Și sper ca și PSD să se schimbe în bine și să își găsească lideri total diferiți de cei actuali – care să reprezinte o alternativă la o Putere de dreapta care va proceda exact ca în 2010-2011!

Azi PSD este fericit cu 22% din voturi! Cred că este o iluzie! Vă rog să vedeți acum ce ar fi însemnat ca PSD, ProRomania și ALDE să fi avut un candidat comun (cum am propus din august și s-a opus Viorica Dancilă)! Acel candidat intra în turul al doilea cu un scor relativ egal cu al lui Klaus Iohannis și am fi avut o competiție extrem de serioasă și deschisă oricărui rezultat! Din păcate – câțiva (puțini) s-au opus acestui proiect – și responsabilitatea le aparține!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Acesta susține că un candidat comun PSD, ALDE și Pro România ar fi avut șanse în fața lui Iohannis.

El spune că Dăncilă e vinovată pentru că s-a opus acestui proiect politic.

Dăncilă a riscat și e în turul 2, obligându-l acum pe Ponta să o susțină.

În toate situațiile, Klaus Iohannis era favorit să câștige alegerile, indiferent ce candidat ar fi intrat în turul 2.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

4 COMENTARII

  1. Ponta-Nahum s-a descalificat deja in 2016, atat ca om lipsit de caracter, cat si ca politician lipsit de perspicacitate.
    Aceleasi lacune grave le-a etalat si acum, demonstrand, nu numai ca face greseli grave, dar si ca nu invata nimic din
    experientele amare, care sunt consecinta acestor greseli.

    Ponta-Nahum sta acum intre toate strapontinele si se mira, ca nimeni nu-l mai ia in serios.
    Un clown cabotin de scoala sovietica, la fel ca si bunicul sau, sinistrul colonel sovietic Nahumovici.

  2. V.V.-PONTA-„Mickey-Mouse” esteee… SUBIECT-de-GLUMĂ din momentul în care aaaa… ieșit pe ușa clădirii Maternității șiii… l-au văzut oamenii cum arată (ce să mai spunem despree… ce s-a întâmplat de când a început și să vorbeascăăă… – Sic ! – !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here