PMP a făcut alianță cu PSD și Pro România pentru „a înlătura regimul PNL-USR din administrația locală”! Dar PMP are multe alianțe locale cu „regimul PNL-USR”!

7
5181
Fruntașii PSD - PMP - Pro România din Caraș-Severin

Mișcare-surpriză a PMP, considerat un „partid de dreapta”. Acesta a încheiat sâmbătă un protocol de colaborare la nivel local, cu PSD și Ro România. Scopul înţelegerii este acela de a face majorităţi în consiliile locale, în localităţile unde toate cele trei formaţiuni politice au aleşi locali. Și nu doar în Caraș-Severin, ci în toată țara!

Sâmbătă, liderii județeni ai celor trei formaţiuni politice, Silviu Hurduzeu (PSD), Ionuţ Popovici (PMP) şi Flavius Nedelcea (Pro România), au semnat un protocol de colaborare în acest sens, la sediul PSD Caraş-Severin.

Mișcarea e surprinzătoare și pentru că, în prezent, consilierii locali ai PMP formează majorități cu PNL și USR-PLUS în multe consilii locale sau județene. Exemple: București (în Consiliul General și în cele de sector), Constanța (în multe consilii locale) etc.

„Vom cenzura modul în care, în mod dictatorial și iresponsabil, se realizează actuală administrație locală de către USR și PNL”

Protocolul de colaborare în administraţia publică locală, încheiat de PSD, Pro România și PMP în Caraș-Severin, va fi aplicat obligatoriu, fără excepţie, de către toate organizaţiile locale şi de organizaţiile judeţene ale celor trei partide, anunță semnatarii. Coaliția parafată de cele trei partide se numește „Administrație pentru oameni”.  

Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin: „Cele trei partide vor acționa la nivel local prin susţinerea de proiecte și hotărâri comune de Consiliu Județean (CJ) și Consiliu Local (CL). Proiectele vor fi decise prin negociere directă de conducerile locale ale celor trei partide, care vor stabili și nominalizările pentru alegerea în funcţiile de viceprimari, a câte unui membru din partea fiecărei părţi semnatare, acolo unde este posibil. Cele trei partide vor colabora pentru a cenzura modul în care, în mod dictatorial și iresponsabil, se realizează actuală administrație locală de către USR și PNL”.

Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin: „Este incredibil ce se întâmplă astăzi în Caraș-Severin. Acest tăvălug care dărâmă tot ce înseamnă administrație la nivel județean și nu numai, chiar și la nivel național, trebuie oprit urgent. S-au depășit de mult limitele bunului-simț, limitele politice și, ce este cel mai grav, s-a depășit limita legală. Colegii noștri, aleși locali, sunt hăituiți, le sunt măcelărite bugetele, prietenii și tot ce are legătură cu numele meu și al Partidului Mișcarea Populară. Într-o zi veți înțelege de ce spun toate astea”.

Flavius Nedelcea, coordonatorul Pro România din Caraș-Severin (organizație care are 7 primari, 13 viceprimari și 92 de consilieri locali): „Aș vrea să vă spun câteva cuvinte despre elefantul care trebuia să intre în sufrageria de cristal a PSD, s-o spargă, dar care, după cum se pare, a intrat în sufrageria întregului județ și a distrus și va distruge tot. Vom vedea ce se va întâmpla peste 4 ani, dar cu certitudine cei care vor veni după vor avea mult de lucru pentru a reabilita și reface ceea ce acest elefant a distrus până acum”.

„Este o inițiativa susținută de președinții celor trei partide la nivel național”

Senatorul Ion Mocioalcă (PSD), mare susţinător al înființării acestei alianţe: „Am luat parte la discuţiile purtate de preşedintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, şi sunt susţinătorul unui astfel de protocol de colaborare, acolo unde se poate. Sigur că o astfel de alianţă nu se poate pune în practică la Consiliul Local Reşiţa, dar acolo unde se poate, trebuie să ne opunem politicii distructive a PNL. Protocolul are tentă administrativă şi izvorăşte dintr-o mare dezamăgire vizavi de administraţia judeţului şi a altor administraţii locale. Cele trei părţi nu vor accepta înțelegeri cu organizații locale sau cu organizația județeană a PNL sau a USR. Cele trei formațiuni de Opoziție își propun înlăturarea din puterea locală, pe cale democratică, a actualului regim PNL-USR, unul considerat a fi clientelar-mafiot, corupt şi ineficient. Protocolul de față este o inițiativa susținută de președinții celor trei partide la nivel național și devine un model funcțional de alianță care poate fi implementată la nivelul fiecărui județ și, în final, la nivel național”.

Mocioalcă susține, așadar, că înființarea alianței PSD – Pro România – PMP este susținută de liderii naționali ai celor trei partide: Marcel Ciolacu, Victor Ponta și Cristian Diaconescu!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* A apărut poza cu Florin Cîțu arestat în SUA! Deținutul 23665 de la Penitenciarul Story County

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Și „Țăndărică” a semnat pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand

* Mizele fundamentalismului etno-religios de factură legionară promovat la „Serbarea de la Putna”

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* VIDEO. Talibanii, la un pas s-o biciuiască pe corespondenta CNN la Kabul pentru că nu avea și fața acoperită. “Sunt plini de adrenalină sau de… nu știu ce”

7 COMENTARII

  1. Și mai plângeau unii (NU ne numărăm printre aceia!!!) căăă… NU a intrat P.M.P. în Parlament, spunând că ar fi fost… mai puternică coaliția de centru-dreapta!!!

    Imediat după alegerile de la sfârșitul anului trecut s-a DOVEDIT căăă… SLAVĂ-DOMNULUI că P.M.P.-iștii NU sunt în actuala coaliție de la Putere: SCANDALAGII și MEREU-NEMULȚUMIȚII ĂȘTIA (în frunte cuuu… „Băse”, veșnicul lor… șef-DE-FACTO, mereu un… „GICĂ-CONTRA”, NU NUMAI în Parlamentul-European!!!) MAI LIPSEAU (din această coaliție… ATÂT-de-AGITATĂ!!!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???!

  2. Inceputul trecerii PMP la PSD, ca simt ei ca PSD va castiga viitoarele alegeri si amusina si astia precum sobolanii, ori cristescu, fostul PMP-ist devenit PSD-ist care atunci cand deschide gura parca a crescutri fara pic de educatie si fara cei 7 ani de acasa…urat personaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here