Sinucidere la TVR. S-a aruncat de pe clădirea-turn de 12 etaje

0
2266
Blocul-turn al TVR

Un angajat al TVR a murit, sâmbătă după-amiază, după ce s-a aruncat de pe clădirea-turn din care este coordonată activitatea televiziunii publice.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Conform unor surse, bărbatul avea 53 de ani, lucra ca şofer și se afla în timpul programului.

Poliția Capitalei a anunțat: „Prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăți a fost gasit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Procurorii au ajuns rapid la fața locului și au ridicat probe pentru a stabili împrejurările în care a avut loc nenorocirea.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Turnul conducerii TVR. Amintiri din 1989

În blocul-turn de 12 etaje, la etajul 11, se află și birourile conducerii TVR.

În 22-25 decembrie 1989, de acolo a fost dirijată cinica și sângeroasa „diversiunea teroristă”, coordonată de echipa pro-sovietică Silviu Brucan – Ion Iliescu – Petre Roman – Sergiu Nicolaescu. Executanții, în frunte cu Teodor Brateș, se aflau în Studioul 4, care nu e situat în clădirea-turn, ci în hala la care se ajunge prin pasajul de la etajul 1.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* A apărut poza cu Florin Cîțu arestat în SUA! Deținutul 23665 de la Penitenciarul Story County

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Și „Țăndărică” a semnat pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand

* Mizele fundamentalismului etno-religios de factură legionară promovat la „Serbarea de la Putna”

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* VIDEO. Talibanii, la un pas s-o biciuiască pe corespondenta CNN la Kabul pentru că nu avea și fața acoperită. “Sunt plini de adrenalină sau de… nu știu ce”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here