marți, mai 21, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPlanul lui Putin: înainte de a lansa lovitura nucleară, sceleratul se va...

Planul lui Putin: înainte de a lansa lovitura nucleară, sceleratul se va adăposti într-un buncăr construit de Gazprom în munții Altai, care poate găzdui 100.000 de oameni

-

Teroristul planetar Vladimir Putin are un buncăr ultramodern în munții Altai, un adevărat „oraș subteran”, construit de compania Gazprom, care poate găzdui 100.00 de oameni în cazul unui război nuclear. Planul fostului KGB-ist este ca, înainte de lansa o lovitură cu arme de distrugere în masă, să se adăpostească în orașul subteran împreună cu toți acoliții săi din fiecare regiune a Federației Ruse.

Detaliile despre adăpostul putinist au fost dezvăluite de profesorul universitar Valeri Solovei, un reputat istoric și analist politic rus care a participat la numeroase mitinguri împotriva regimului criminal de la Kremlin. Vorbele acestuia au apărut și în cotidianul spaniol „Marca”, fiindpreluate de site-ul Obozrevatel.com.

Se relatează că despotul Putin s-ar fi ascuns acolo multă vreme în timpul declanșării „operațiunii militare speciale” din Ucraina, unde a avut ocazional și întâlniri oficiale cu reprezentanții din teritoriul statului agresor. Potrivit lui Solovei, structura anti-atomică se află la o mare adâncime mare în sudul Siberiei, aproape de granițele Rusiei cu Mongolia, China și Kazahstanul.

„Se zvonește că pe teritoriul buncărului a fost construită o substație de înaltă tensiune, ceea ce este suficient pentru a alimenta un oraș mic”

Zbor de 6 ore. „Acesta este probabil unul dintre cele mai îndepărtate puncte ale Federației Ruse. Va dura aproape șase ore pentru a zbura acolo de la Moscova, deoarece distanța de la capitala Federației Ruse până la buncăr este de 4.000 de kilometri. A ajunge acolo cu mașina va fi foarte dificil.”

- Advertisement -

Construit în urmă cu 10 ani. „Valeri Solovei crede că buncărul este un loc de înaltă tehnologie, care a fost construit de compania Gazprom în urmă cu aproximativ 10 ani. Se zvonește că pe teritoriul buncărului a fost construită o substație de înaltă tensiune, ceea ce este suficient pentru a alimenta un oraș mic.”

E loc pentru toți șefii ruși. „Buncărul ar putea găzdui până la 100.000 de oameni, dar nimeni nu știe sigur cine anume va putea conta pe un loc subteran, în afară de familia lui Putin și de acoliții săi.”

„Mobilizarea este penultimul pas înainte de folosirea armelor nucleare, ceea ce face situația complet monstruoasă”

Recent, activistul rus pentru drepturile omului Mark Feighin a avertizat că mobilizarea în Rusia, anunțată cu surle și trâmbițe de sceleratul Putin, este de fapt „penultimul pas” pe care-l poate face acesta în confruntarea cu Ucraina și cu Occidentul. Ultimul pas ar fi folosirea armelor nucleare.

- Advertisement -

Dar, la fel de adevărat, dacă dictatorul rus se va hotărî să utilizeze asemenea arme, el s-ar putea confrunta cu distrugerea fizică. Într-un interviu acordat site-ului Obozrevatel.com, Feighin declara următoarele: „În loc să încerce să repare cumva situația, el doar o înrăutățește. Nu încearcă să manevreze în spațiul său, chiar și în cel îngustat pe care-l are, ci pur și simplu merge mai departe. Aceasta este o calitate irațională uimitoare. Mobilizarea este penultimul pas înainte de folosirea armelor nucleare, ceea ce face situația complet monstruoasă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cum se face gura lu’ Șoșoacă pâlnie rusească atunci când cere agresiv „RoExit!”. Senatoarea putinistă vrea să abandonăm Ucraina în gherele Rusiei

* VIDEO. „Declarația de război” a lui Putin la adresa Lumii Libere. Discursul de anexare a 4 regiuni din Ucraina, bazat pe amenințări cu atacuri nucleare

* Misterul întârzierii lui Putin la discursul de anexare: dureri abdominale puternice înaintea ședinței. „S-a aplecat în față, încercând să-și mențină o postură naturală”

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Încă un trofeu pentru „vânătoarea de plagiatori”, Emilia Șercan: ministrul Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia. S-a ales praful de „România Educată” a lui Klaus Iohannis!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -