Planeta Facebook, mesaj pentru Cozmin Guşă: suntem 2,7 miliarde de pământeni „obsedaţi”! Aşa i-a numit „consultantul politic” pe utilizatorii celei mai populare reţele de socializare din lume

2
7824

„Lucrăm” zilnic pentru imperiul lui Mark Zuckerberg. 🙂 Faptul că am devenit dependenţi de reţelele de socializare îi foloseşte şi lui, dar şi nouă. Fiecare câştigă ceva. Noi, comunicare liberă, dar şi ajutor pentru afaceri online – compania sa, piaţă în creştere şi profit.

Numai în 2018, grupul de firme american a avut un profit net record de peste 22 miliarde dolari și venituri de peste 55 miliarde dolari. Compania spune că, în total, aplicaţiile Facebook, Instagram, Whatsapp și Messenger (toate parte din imperiul Zuckerberg) sunt folosite de 2,7 miliarde de oameni.

Trimestrul trecut a adus profit record la Facebook, 6,9 miliarde de dolari, iar pe tot anul profitul a fost de 22,1 miliarde dolari, cu 39% peste 2018. Cifra totală de afaceri pentru anul trecut a depășit 55 miliarde de dolari, cu 15 miliarde dolari peste 2017.

Numărul de angajați a crescut cu 42% într-un an, la 35.500, iar capitalizarea de piață este de 432 miliarde dolari, notează Hotnews.

Compania spune că lunar intră cel puțin o dată 2,32 miliarde de useri, cu 9% mai mult decât acum un an, iar zilnic intră 1,52 miliarde dolari, creșterea fiind tot de 9%.

În ciuda expansiunii sale globale, Facebook este privită ca un fenomen negativ în unele cercuri. Nu mai departe de zilele trecute, co-patronul Realităţii TV, Cozmin Guşă, i-a atacat pe cei care folosesc populara reţea de socializare, numindu-i „obsedații Facebook-ului”.

Guşă a găsit şi un motiv de mândrie: „În familia mea, nimeni nu are Facebook. Nu pentru că le-aş fi interzis, ci pentru că au înțeles că nu e bun”.

Păcat că aproape 3 miliarde de pământeni nu ascultă sfaturile geniale ale marelui „consultant politic”…

CITIŢI ŞI:

„Obsedații Facebook-ului”. Chelnerul Guşă jigneşte milioane de români

Ce crede Guşă despre „obsedatul Facebook” Rareş Bogdan?

 

2 COMENTARII

  1. In fond, parerea despre cat de bun e facebook-ul e un moftulet pe langa la cate capete e-n stare sa joace Gusa. Interesant e unde se va opri. El e un combinator de oportunitati. Vorbeste cu un ‘l’ foarte rusesc dar care poate fi interpretat si ca american…Poate ca se situeaza de partea buna a lucrurilor, dar e un oportunist care iti va spune intotdeauna ca a facut compromisul cutare pentru ca scopul era nobil si nu putea altfel…Deci, tot ce sper eu este ca nu are suflet rau, e ca un Casanova cu iubire pentru ‘oportunitati’ si incearca sa profite de lentoarea cu care evolueaza lucrurile…Oricum, e tare tipul…se descurca!

  2. Cred ca ar trebui sa fie constient ca acesti obsedati nu vor fi interesati de nemaiauzita lui emisiune care va incepe in curand.Mare parte ne-am lamurit ce-i poate pielea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here