marți, februarie 27, 2024
AcasăMoravuriPerversul Cumpănașu, către o copilă de 15 ani: "Să ştii că te...

Perversul Cumpănașu, către o copilă de 15 ani: „Să ştii că te iubesc foarte mult. Eşti în sufletul meu, eşti în inima mea. Nu pot să concep că nu te mai am aproape. Ştii cât de mult de iubesc!”

-

O înregistrare halucinantă cu Alexandru Cumpănaşu şi o elevă de 15 ani scandalizează și mai mult opinia publică din România. Se pare că dialogul dintre cei doi este vechi de un an.

În înregistrarea publicată de RISE Project, Cumpănașu îşi declara iubirea pentru tânăra minoră şi o asigura de sentimentele pe care i le poartă:

„Să ştii că te iubesc foarte mult. Eşti în sufletul meu, eşti în inima mea. Nu pot să concep că nu te mai am aproape. Ştii cât de mult de iubesc!”

Întrebat de jurnaliştii de la RISE despre convorbirea intimă cu minora, acesta spune că totul ar fi fost o strategie, pusă la cale cu acordul mamei, pentru a identifica niște clanuri criminale care o amenințau pe fată.

„Discuția a fost realizată în contextul hărțuirii și amenințării cu traficul de persoane a B.A. Această fată a fost foarte activă pe rețelele sociale, este o fată cu rezultate foarte bune la învățătură, dar a fost atât de implicată și de afectată de ceea ce s-a întâmplat cu cazul Alexandrei”, susține – neconvingător – Cumpănașu.

- Advertisement -

Minora avea vârsta Alexandrei

Acum un an, când pare că a avut loc discuția cu minora de 15 ani căreia îi declara iubire, Alexandru Cumpănașu se afla în următoarea situație:

  • avea 38 de ani (cu 23 mai mulți decât minora);
  • soția lui era însărcinată (avea să nască un băiețel în noiembrie 2020 – primul al ei, al patrulea al lui Cumpănașu);
  • se afla la o jumătate de an de la tragedia nepoatei sale de la Caracal, Alexandra Măceșanu (victima monstrului Gheorghe Dincă);
  • tocmai candidase, fără succes, la alegerile prezidențiale.

Atenție! Minora pe care încerca s-o seducă libidinosul Cumpănașu avea 15 ani – vârsta la care s-a oprit viața Alexandrei Măceșanu.

„Armăsarul” din propriile gânduri bolnave

Derapajele lui Cumpănașu în medii vulnerabile erau cunoscute de ceva vreme, fiindcă adolescenții cu spirit critic au arhivat glumițele sexuale ale „profului online”.

În clipurile de pe aplicația TikTiok, Alexandru Cumpănașu le spune urmăritoarelor lui că este „bine dotat”, denigrează profesorii și pozează în eroul salvator care dă în judecată școlile și liceele.

- Advertisement -

A ieșit la lumină și un filmuleț în care Cumpănașu – dementul dezlănțuit – le ceartă pe profesoare și le cere să nu mai dea lecții de morală, pentru că multe dintre ele au întreținut relații sexuale cu „armăsarul” Cumpănașu (așa se prezintă el), în toaleta școlii, pe când aveau 14-15 ani și erau eleve de gimnaziu!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cumpănașu a înjurat-o isteric pe mama unei eleve, la RTV: „Marș dracului! Fiica ta va ajunge la școala de corecție!”

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

* Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -