Pe 10 august, la 10 zile după ce a fost hăituită la restaurant, soția lui Dan Barna a năcut un băiat de nota 10

3
4258
Stânga, 31 iulie: Dan barna și soția sa pe terasa restaurantului La Copac. 10 august, dreapta: Dan Barna anunță nașterea primului său copil

Olguța Dana Totolici, soția vicepremierului Dan Barna, a născut un băiat „de nota 10”. Anunțul a fost făcut de copreședintele USR-PLUS, pe pagina sa de Facebook.

Pe 10 august 2018, Dan Barna s-a numărat printre cei peste 150.000 de români hăituiți și gazați de brutele „regimului Dragnea” în Piața Victoriei din București.

Pe 10 august 2021, Dan Barna devine tătic pentru prima dată.

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a anunțat Dan Barna pe Facebook.

Nașterea bebelușului a venit la 10 zile după mizerabila situație în care au fost puși soții Barna, pe terasa restaurantului La Copac din centrul Capitalei.

Sâmbătă, 31 iulie, vicepremierul și soția sa s-au trezit cu vuvuzeaua rusofilă Oana Lovin, care a început să scuipe întrebări tendențioase, fără a aștepta răspuns.

Prezența lui Dan Barna la restaurantul La Copac i-a fost anunțată Oanei Lovin chiar de patronul cârciumii, rusofilul Horațiu Șerb, care a și istruit-o pe videochatista anarhistă unde și când să-l abordeze pe vicepremier.

„Haideți, domnu’ Barna, mai mâncați mult?! Că alții n-au ce mânca acasă”, s-a încălzit, populist, vuvuzeaua nerăbdătoare.

„Cocoșatul de la Copac”, Horațiu Șerb (cel cu pălărie), supraveghează agresarea lui Dan Barna și a soției acestuia

Apoi, Oana Lovin a atacat: „Bună ziua, domnu’ Barna, să aveți poftă! Cum e cu tragedia de la CFR? E o falsă isterie? Zeci de copii care au stat 26 de ore fără apă, fără mâncare, în căldură, este o falsă isterie? De ce spune Comisia Europeană că ați umflat bugetul pe digitalizare în PNRR? Mintea Comisia Europeană? Că pe mine poate nu mă crede lumea, da’ pe dumneavoastră… ce ziceți, Comisia Europeană minte? De ce vreți să închideți secția SIIJ, s-o scăpați pe doamna Clotilde de dosar? Ce-ați căutat în secția de votare? Ați fost acolo ilegal, de ce-ați fost acolo? Dacă făcea asta un PSD-ist, ce părere aveați? Nu vorbiți, domnule Barna? Parcă erați transparenți, erați… vorbeați cu oamenii. De ce nu vorbiți? Vă întreb civilizat, niște întrebări de bun-simț. Românii trebuie să știe”.

VIDEO: Scena grețoasă produsă de Oana Lovin la restaurant

https://www.facebook.com/watch/?v=207081511363057&t=0

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

Robert Turcescu a semnat din nou! De data asta, alături de PSD și AUR, pentru demiterea primăriței Clotilde Armand. Furtună anti-Turcescu pe pagina lui Turcescu

VIDEO. Sfaturile interlope ale lui Mirel Curea (EVZ) pentru eliminarea lui Mălin Bot: „Îl provoci și îl bați de se cacă pe el”. Dan Andronic și Robert Turcescu se hlizesc

* VIDEO. Mălin Bot s-a dus peste Mirel Curea, în bârlogul acestuia. Marele „dirijor de interlopi” a devenit „pisicuțul de pe gard”!

* Prietenia cu Eros Ramazzotti i-a fost fatală lui Dragoș Săvulescu. Fosta soție a cântărețului italian a făcut gafa decisivă. Și fugarul român a luat o decizie sinucigașă

VIDEO. Antena 3 și RTV s-au înecat în minciuni. Au „teleportat-o” pe Clotilde Armand în sala cu voturi, „confundând-o” cu o altă femeie!

VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

A fost arestat un om al lui Dan Voiculescu, fost deputat al lui Tăriceanu! Își șantaja fostul asociat să-i cedeze un iaz

* China a fost depășită de SUA în ultima zi a Olimpiadei! Propaganda chineză nu mai poate clama superioritatea comunismului asupra democrației

* Oroare în Pakistan: fiica unui diplomat a fost decapitată de fiul unor bogătași, în casa acestora dintr-un cartier exclusivist al capitalei Islamabad

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.