CTP s-a temut pentru Simona Halep: „Dacă încasa o katiușă trimisă de bielorusă, putea ieși KO pe targă!”

3
530
CTP - Simona Halep

Înfrângerea cruntă suferită de Simona Halep în fața bielorusei Aryna Sabalenka, în semifinalele turneului de la Stuttgart (3-6, 2-6), a fost comentată ironic de gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP), pe pagina sa de Facebook.

„Simona a scăpat nebătută”, și-a intitulat CTP comentariul. El a comparat meciul de tenis Halep – Sabalenka cu unul de box, plasând-o pe Sabalenka la categoria semigrea, iar pe Halep la categoria pană.

„Nu rămâne decât să te gândești că poate ar trebui să se introducă în tenisul feminin categorii, ca la box. Simona Halep împotriva Arynei Sabalenka a arătat ca meciul dintre un boxer de semigrea și unul de categoria pană. La un moment dat mă temeam că dacă încasează o katiușă trimisă de bielorusă, Simona ar putea ieși KO pe targă!…”, a scris CTP pe Facebook.

După greaua înfrângere suferită, Simona Halep a avut o reacție scurtă pe Facebook, limitându-se la 5 cuvinte: „Mâine este o nouă zi”.

Finala de la Stuttgart se va disputa duminică, de la ora 15.00, între australianca Ashleigh Barty și bielorusa Aryna Sabalenka (în direct la Digi Sport 4).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

România, în grupă cu Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă la Olimpiada de la Tokyo. Obiectivul lui Rădoi: o medalie

Bizara retragere de la echipa națională a Cristinei Neagu, după calificarea la Mondiale

3 COMENTARII

 1. Cu tenisul alaaa… leșinat/fricos/”RĂHĂCIOS” (Sic!) pe care l-a practicat (IAAAAR!) ieri, Halep… NU a avut NICIO șansă, în fața unei jucătoare… DEFINITORIU super-ofensivă!!!

  Ăsta-i stilu’ (a)româncei când joacă cu tenismene agresive: seee… apără-LAȘ (!!!!!!!!!!!!), CA UN IEPUROI-SPERIAT!!!!!

  NU AȘA joacă… ADEVĂRAȚII (!!!!!) MARI CAMPIONI, daaaaaaaa?!!!
  Haideți să fim… SINCERI: Halep este și ea un SOI (!) deee… CAMPIOANĂ, dar… UNA (mereu-)CONJUNCTURALĂ!
  PESTE (!) două-treimi dintre meciurile câștigate de ea sunt datorate… NU jocului său bun, ciii… jocului prost al adversarelor!
  La CAMPIONII ADEVĂRAȚI, estee… INVERS: CÂȘTIGĂ… EI, NU DOAR… pierde adversarul, daaaaaaaaaaa?!!!

  P.S. C.T.P.-ul NU ar trebui să-i găsească scuze Halepei, făcând atâta caz deee… viteza loviturilor adversarei sale: ieri cel puțin…, Sabalenka nu a lovit DOAR puternic, ci șiii… foarte-exact!!!
  Prin-CONTRAST, Halep a lovit mingea nu numai temător și fără a încerca să puncteze…, dar și… IMPRECIS!!!!!

  P.S. – Și ca să NU mai înceapă iar vreunul să mă ia la rost căăă… ce mă pricep (și) eu la tenis-de-câmp…, repet ceea ce am mai scris și cu ocazia altor comentarii despre acest sport: spreee… deosebire de C.T.P. (!), eu nu am fost… NUMAI copil-de-mingi (bineînțeles că am făcut și asta, dar… NU DOAR!), ci am fost legitimat în acest sport 18 ani (de la șase la 24 de ani), iar în adolescență am fost de două ori campion-național (pe grupele noastre de juniori) la dublu, o dată finalist la simplu și o dată la dublu-mixt (semifinalele nu le mai pun…) și am câștigat câteva alte turnee, în țară și chiar în străinătate (Bulgaria și U.R.S.S. — Rusia, Ucraina și Georgia –), daaa?!!!!!

  • SUBLINIEM: NU faptul că a pierdut i se poate reproșa Simonei Halep (astaaa… face parte din viața/soarta oricărui sportiv!!!!!), ciii… FELUL (!!!) în care a abordat ȘI (!) acest meci cu o adversară… OFENSIVĂ: APĂRARE, APĂRARE și IAAAAARRR… APĂRARE!!!

   • Darren Cahill ȘTIE că Halep… „NU LE ARE” (!) cuuu… atacul-DE-LA-FILEU, dar se tot CHINUIE (!) s-o facă săăă… ATACE-DE-PE-FUNDUL-TERENULUI, lucru pentru care Simona are „chemare”, așa cum a dovedit-o de multe ori, din păcate… mai mult cu adversarele „moi”, „clasice” (adică… din generația ei!), NU și cuuu… „BOMBARDIERELE” (Sic!) astea tinere, gen… „Orga-lui-Stalin” (Sic!) de Sabalenka!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here