Partizanii ucraineni au spulberat un hotel din Melitopol, unde spionii ruși ai FSB se distraseră cu prostituatele locale. Cei scăpați teferi au fugit în pantaloni scurți

2
51830

Partizanii ucraineni din regiunea Donețk au distrus „bârlogul desfrânării” absolute din orașul Melitopol, aflat în prezent sub ocupație rusească. Ei au aruncat în aer un hotel în care agenții ruși din FSB se distraseră cu prostituatele locale pe timpul invaziei. „Operațiunea specială” a depravaților ruși a fost îngropată pe veci după declanșarea a două explozii puternice.

Informația a apărut inițial pe un canal de Telegram, RIA Melitopol, fiind preluată ulterior de site-ul Obozrevatel.com.

Potrivit unor date preliminare, în momentul detonării se aflau cel puțin 5 vehicule FSB-iste în zonă. Numărul invadatorilor uciși sau răniți este deocamdată necunoscut. Partizanii ucraineni au dat asigurări că nu le vor lăsa timp de odihnă teroriștilor putiniști.

Obozrevatel.com: „De data aceasta, partizanii au lichidat bârlogul desfrânării. Au aruncat în aer hotelul Citadela, unde ofițerii FSB s-au distrat cu iubitoarele prostituate locale. După prima explozie, care s-a auzit în jurul orei 22.00, invadatorii au început să fugă din hotel în pantaloni scurți. S-au îndreptat imediat spre ieșirea de sud a orașului. După ceva timp, o a doua explozie a tunat lângă același hotel”.

Se mai arată că de organizarea „bordelului” din Melitopol s-a ocupat un fost polițist, poreclit Jorik. Numele lui real este Gheorghi Arutiunian.

„Anterior, Arutiunian a lucrat ca angajat al Departamentului de Investigații Strategice al Poliției Naționale din Regiunea Zaporojie. Acum, cel care a încasat un salariu cosmic din partea statului ucrainean primește ocupanți ruși, aprovizionându-i cu liber profesioniste locale”, a mai scris canalul de Telegram RIA Melitopol.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Contraofensiva ucraineană din Herson: recruții ruși din republicile autoproclamate au fugit! „Nu-i pot condamna. Astupăm găurile cu parașutiști”

* Experții militari ruși, terifiați de loviturile ucrainene cu sisteme HIMARS: „Sunt incredibil de precise. Singurul lucru care ne rămâne este să lipim trei icoane pe poartă”

* George Simion, plesnit de autorul versurilor melodiei „Phoenix”, proclamată „imnul AUR”. Regizorul Andrei Ujică: „Interzic orice însușire și folosire abuzivă fie și a unui singur vers”

* „Săgețile” Rusiei s-au întâlnit la Măciuca: extremistul Simion a fost cununat religios de anarhistul Teodosie, „tămâiați” de propagandistul Ciutacu

* „Cârtițele” AUR din presă: Ciutacu, Turcescu, Dan Diaconescu. Cei trei au participat la paranghelia propagandistică a lui George Simion, susținută grețos de RTV

Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Cât câștigă pe an un șef la Poliția Locală Iași, pensionat la 46 de ani: 128.460 de lei pensie și 137.253 de lei salariu și sporuri de la Primărie

* Ruptură brutală între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu! „Am spălat de păcate un mic monstru. Am greșit. I-am iertat toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor”

* Șoc la US Open: Simona Halep a fost eliminată în turul 1, de către o ucraineancă de 20 de ani, venită din calificări!

2 COMENTARII

  1. „spionii ruși ai FSB se distraseră cu prostituatele locale”

    … adică?, cine erau prostituatele astea locale? Ucrainiencele. nu-i așa? Titlul a fost pus de Cartianu în așa fel, încît să nu spună că prostituatele erau de fapt ucrainience. De ce? Pentru că, nu-i așa?, curvăsăreala nu știe de politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here