Ruptură brutală între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu! „Am spălat de păcate un mic monstru. Am greșit. I-am iertat toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor”

4
4726
Liviu Dragnea și pajul său favorit, Codrin Ștefănescu, s-au certat la cuțite și se acuză reciproc că ar fi "uneltele sistemului"

Deși părea greu de crezut că așa ceva se poate întâmpla, Liviu Dragnea s-a certat la cuțite cu ultimul dintre colaboratorii săi apropiați, Codrin Ștefănescu. Cel din urmă a oficializat ruptura printr-o postare pe Facebook în care-l face albie de porci pe fostul său stăpân. Dragnea e numit „mic monstru” care „s-a bălăcit cu maximă plăcere” în „sistemul coldisto-securist”.

Codrin Ștefănescu și-a datorat prosperitatea din ultimii ani lui Liviu Dragnea, care l-a cules de pe drumuri după ce aventurile politice anterioare eșuaseră și l-a pus direct secretar general adjunct al PSD, spre marea nemulțumire a baronilor.

Cei doi au rămas în aceeași barcă după condamnarea lui Dragnea, iar odată cu ieșirea sa din pușcărie au pus la cale înființarea unui nou partid. Codrin Ștefănescu este creditat cu rolul principal în dramoleta despărțirii lui Dragnea de fosta sa iubită, Irina Tănase.

Zilele trecute, însă, fostul lider suprem al PSD a cerut public ca partidul condus oficial de Codrin Ștefănescu, Alianța Pentru Patrie (APP), să nu mai folosească numele său.

Vineri, fostul lacheu al lui „Daddy” a replicat pe Facebook cu un lung comentariu în care-l desființează, pur și simplu, pe Dragnea, după ce ani în șir îi periase cu umilință chiar și scamele invizibile.

Codrin Ștefănescu: „APP nu va susține la prezidențiale un iepuraș al vostru gen Dragnea!”

E timpul să vă explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și «înjunghia» politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, rāspicat și clar, eu, cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate s-o facă, recunosc și asta!

I-am iertat lui Dragnea toate derapajele si toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor. Toate! Oricât de grave au fost! Alții nu-l iartă nici azi și în mod sigur au dreptate. Eu, totuși, am făcut-o!

1. I-am iertat lui Dragnea participarea sa activă la întrunirile șefilor sistemului toxic. I-am iertat mesele, chefurile și șprițurile cu Maior, Coldea, Kovesi si alții. La modul în care s-a gudurat pe lângă aceste personaje, la tăieri de porci cu ei, în casele lor conspirative, la cadourile în Opus One către Coldea, la poziția ghiocelului adoptată de el în fața acestor demoni. Asta, în timp ce eu, Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae, Liviu Pop, Orlando Teodorovici, Liviu Pleșoianu spărgeam ecranele televizoarelor în lupta noastră ÎMPOTRIVA acestui sistem nenorocit! În timp ce noi vorbeam de abuzuri, de protocoale secrete între Parchete și SRI, despre dosare fabricate la comandă, despre anchete și arestări dirijate tocmai din acest cerc ocult. În care el era prezent!

2. I-am iertat lui Dragnea prezența la întrunirile acestui grup, atunci când se luau hotărâri privind anchetarea, arestarea sau hărțuirea unor oameni. Ponta recunoaște asta public, Ponta e și cel care a publicat și pozele lui Dragnea de la aceste întâlniri! Pentru că și el era acolo. L-am iertat și am încercat să explic public că a fost nevoit să fie prezent. Am încercat să-i spăl imaginea, să găsesc scuze sau explicații plauzibile și logice pentru asta, și am greșit. Nu trebuia s-o fac!

3. L-am iertat pe Dragnea când a încercat să mă mazilească pentru că știam prea multe, sau pentru că în mod direct sau indirect i-au cerut-o șefii lui din acest grup. L-am iertat când mi-a boicotat botezul copilului meu, pentru că eram dușmanul înverșunat al sistemului pe care el îl deservea, pentru că am îndrăznit să-l pun nașul copilului pe Adrian Năstase, pentru că trebuia să dispar. Botezul copilului, oameni buni, un prunc nevinovat!!! Și a făcut asta cu înverșunare, cu ură, dând ordine directe sau indirecte privind sabotarea de către vechii colegi din PSD a acestui eveniment unic în viața mea. Lucru pe care mi l-au recunoscut clar foștii lui tovarăși de vânătoare, adică puciștii lui din trecut! Azi, copilul meu îi spune «unchiul’ Liviu», iar el încā nu și-a cerut iertare nici lui și nici mie pentru asta. Se uită, sau mă rog, se uita în ochii lui Răducu cu aceeași seninătate și nepăsare. Eu l-am iertat și pentru asta!

De multe l-am iertat și o să vă povestesc în timp de câte.

Doi ani i-am stat alāturi cât a fost închis. Executat tot de ai lui, ca să știți exact! Doi ani în care l-am dat exemplu pozitiv, am găsit explicații publice la TV pentru cele de mai sus, am «aruncat» pe el toate cele bune și am omis să răspund la cele rele. Doi ani în care am luat sute de mii de înjurături pentru el, doi ani în care am fost amenințat, presat, îndosariat! Și n-am dat înapoi! Pentru că de acolo, din închisoare, unde mergeam regulat să-l vizitez, mi-a garantat/jurat/asigurat că se va schimba. Și că a luat o mare țeapă de la tovarășii lui din sistemul coldist. M-a mințit!

Iar voi, cei care mă criticati că mā dezic de Dragnea, nu ați fost cu mine nici în luptele cu acest sistem toxic, nici la închisoare la el și nici vânați ca mine de acești ticăloși. Eu am publicat adresa lui de la penitenciar, nu voi! Eu m-am bătut in spațiul public cu toți haștagii, sorosiștii și marxiști, nu voi! Voi doar credeți că poza voastră lângă Dragnea o să vă facă brusc consilieri, primari sau parlamentari. Și pentru asta renunțați la tot: prieteni, camarazi, patriotism, adevăr, dreptate! Doar în interesul vostru meschin de-a ocupa o funcție vremelnică undeva! Că lumea e proastă și va vota! Vă înșelați! Oamenii știu adevărul, dar i-au mai dat o șansă pentru că un om ca mine a ținut steagul sus, torța sus, și a garantat că a devenit un om bun. Nu voi!

Iar voi, cei din gruparea coldist-securistă, cei care mă înjurați la ordin de sus, vă spun următoarele: APP nu e partidul voastru! APP înseamnă românism, nu securism! APP înseamnă toți acei români abuzați, hārțuiți, vânați, anchetați și distruși tocmai de sistemul vostru! APP e vocea tuturor românilor batjocoriți și călcați în picioare chiar și azi! APP nu va susține la prezidențiale un «iepuraș» al vostru gen Dragnea, pentru ca voi să faceți loc în turul 2 cui ați stabilit exact!

Eu am vrut ca APP să susțină un român independent, civil, hotărât și curajos, neșantajabil și în primul rând de caracter. I-am dat această șansă lui Dragnea, dar în condițiile de mai sus!

Și, în final, îi pun câteva întrebāri lui Liviu Dragnea, solicitându-i să răspundă public!
În cele 11 luni de când eu am înființat APP, în cele 11 luni de când nu te implici deloc, stai numai prin vacanțe, ba cu probleme sau nu răspunzi la niciun telefon, de câte ori te-ai întâlnit cu vechii tăi tovarăși din grupul coldist-securist, inclusiv cu șeful de grup? Unde, de ce, ce ați discutat? Te-ai văzut tot în secret și cu persoane din grupul Predoiu – fost adjunct al SIE? De ce, care a fost subiectul? Este adevărat, așa cum se aude chiar și în zona media, că te au la mână ăștia? Că acționezi la ordin, timorat și supus?

Și acum gata, treceți la critici și înjurături! Mai urmează să scriu, cerându-mi permanent, de fiecare dată, scuze românilor adevărați, pentru greșeala de-a crede în schimbarea radicală a unui scorpion.

Sunt Codrin Ștefănescu, civil și prezent pe baricade în ’89, singurul om care l-a mai suportat pe Dragnea, care i-a mai oferit încredere, o platformă, o mână întinsă, o nouă șansă! Și care a fost, din nou, «înjunghiat» cu mult cinism! Probabil, la ordin! Dar a fost pentru ultima dată!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit. De ce tac reprezentanții României la Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară?

Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin. Va reacționa Biserica Ortodoxă Română?

* Ciocnirea mentalităților la TVR. Sindicatul vrea demiterea șefului de la Știri, care i-ar fi strigat „panaramă” unei jurnaliste. Prisăcariu răspunde: „Colega e expertă în lipsit de la serviciu”

ODĂ. De la Bogdan Chirieac, cu toată dragostea: „Rareș Bogdan își suflecă mânecile pentru guvernare: «Nu voi ezita să fac acest pas pentru România»”

„Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* Ipoteză-șoc în cazul „asasinei” Dariei Dughina. „Rușii au forțat-o să vină la Moscova, fără a-i spune adevăratul scop. A intrat sub camerele de supraveghere pregătite dinainte”

„Daria Dughina e victima propriilor idei și a propriului tată”, care „de 30 de ani predică ură, violență, extremism” / „Pe Daria a ucis-o tocmai doctrina tatălui ei”

VIDEO. Principalul propagandist al lui Putin recunoaște, în premieră, că Rusia are mari probleme cu producția de armament și cu mobilizarea populației

Încă un disident anti-Putin „s-a aruncat de la etaj”! Dan Rapoport avea 52 de ani și se refugiase în SUA pentru că-l sprijinise pe Navalnîi

* Trei fotbaliști ex-iugoslavi pun România în vitrina cupelor europene: CFR Cluj și FCSB în grupe, U Craiova eliminată la penalty-uri după ce conducea în prelungiri

 

4 COMENTARII

  1. Doi bolnavi mintal. Vadim Tudor l-a dovedit pe Codrin „Captivus” Stefanescu ca fiind debil, insa iata ca sunt o gramada de prosti care se iau la brat cu el. Ultima victima Draknea, lasat fara putoare chiar de soparlele lui Codrin. Desi este debin, acest individ a acumulat averi colosale si traieste ca un nabab. Este mama in mana cu interlopii si asa a supravietuit mediocrul vremurilor. Oricum este la multe etaje sub alta lichea PSD, Cozmin Gusa. Partidul asta a dat cele mai puternice damfuri de politicieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here