„Paris blestemat!” Teribila poveste a româncei de 23 de ani care a murit în timp ce era fotografiată cu Tour Eiffel

4
3190
Andreea Iulia

A fost o moarte șocantă: Andreea Iulia, o româncă de 23 de ani, a sfârşit tragic la Paris, în timp ce iubitul îi făcea o poză cu Turnul Eiffel. A fost înmormântată duminică la Gilău, județul Cluj, iar apropiaţii i-au adus mii de flori.

Tânăra a căzut de la peste 12 metri înălţime, sub privirea îngrozită a celui care o fotografia. Se aflau în zona Trocadero, acolo unde mii de turişti se străduiesc zilnic să surprindă cel mai bun cadru cu turnul parizian. Cei doi erau într-o escapadă romantică şi plănuiau să se căsătorească.

Iulia şi Andrei erau împreună de 7 ani. S-au cunoscut în liceu, iar Andrei plănuia să o ceară în căsătorie în următoarea călătorie, care urmă să fie în Republica Dominicană, în Caraibe.

Fata terminase o facultate de business la Cluj-Napoca, iar din primul ei salariu i-a făcut cadou iubitului o excursie la Paris.

La lăsarea serii, au urcat amândoi pe acoperişul clădirii din grădinile Trocadero, acolo unde mii de turişti se înghesuie zilnic să facă fotografii cu Tour Eiffel. Însă Iulia a făcut un pas în spate şi a căzut de la peste 12 metri înălţime.

Este un loc atractiv, dar periculos. Acolo, la Trocadero, au mai murit și alți turiști, care într-o clipă de neatenție s-au prăbușit în gol.

Imagini cu Andreea Iulia

Mărturia lui Andrei, iubitul Iuliei

Andrei Răzvan, iubitul fetei, a povestit tragedia pentru Pro TV.

  • Iulia

    Noi am mers acolo sus, unde toată lumea mergea, stătea multă lume la coadă, erau vreo 5.000 de oameni. Erau nişte stâlpuleţi care nu erau asiguraţi, lumea se urca pe ei şi făcea poze cu Turnul. Eu i-am făcut câteva poze, ea s-a uitat la ele, a zis să îi mai fac câteva, s-a dus înapoi şi cred că s-a dat mai departe, să nu mai fie cineva în poză, şi am auzit «hiiiiiii…». A căzut, era jos, când am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare…

  • Aveam în plan să o cer în căsătorie, urma să mai mergem în Republica Dominicană, acolo plănuiam să o cer. Visa să fie mămică de tânără şi să aibă o nuntă de 1.000 de persoane. Au deconectat-o de la aparate înainte ca părinţii ei, care au ajuns a doua zi dimineaţă, să-şi dea acordul. Ne-au cerut 6.000 de euro, spitalizare pentru 24 de ore, dar ea a stat foarte puţin în spital. Abia după ce familia a contactat un avocat, au redus din sumă.

Copleşit de cele întâmplate, iubitul Iuliei a scris pe pagina de Facebook: „Paris, oraș blestemat! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta…

Constantin Bodea, tatăl fetei:Noi vrem să facem toate demersurile să nu mai treacă nimeni prin aşa ceva. De la spital ne-au zis că numai în ultima perioadă cinci oameni au murit în acelaşi loc, turişti toţi. Pentru că Iuliei îi plăcea să ajute, o să deschidem o fundaţie în numele ei, să ajutăm copii şi familii sărace, ea îi ajuta foarte mult pe alţii”.

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Moartea, violenta. drogurile, sexul vand stirile(de slaba calitate).
    In rezumat este vorba despre doi saracuti cu duhul din care unul probabil a invatat sa-si pretuiasca mai bine propria persoana.
    Parisul este foarte ok.

  2. ihi, Parisul e „de vina„, nu lipsa de minte si de elementara prudenta a acestui cuplu care isi face poze la inaltime, exact la marginea unui obiectiv neasigurat ! rar am vazut asa o atitudine din partea unor oameni. si e destul de limpede din atitudinea necritica a tatalui ei la adresa ei dar fabulatorie cu privire la cine poarta vina reala, faptul ca e foarte posibil ca parintii acestei fete sa nici nu se fi straduit sa o educe intr-o minimala prudenta in viata ! caci, acum sincer vorbind, dragi cititori , ce sa cauti pe marginea unui zid sau stalp la 12 m inaltime, cand pe margine nici nu exista balustrada ?! or fi crezut cu totzii ca ii protejeaza …actiunea de fotografiere ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here