Pact între “regele asfaltului” și mogulul pușcăriaș. Oamenii lui Umbrărescu candidează în partidul lui Voiculescu

11
3220
Dorinel Umbrărescu, "Regele asfaltului", vrea să-și crească influența politică deja mare cu ajutor de la mogulul Antenelor

Dorinel Umbrărescu, “Regele asfaltului”, și Dan Voiculescu, mogului Antenelor, au făcut un pact în urma căruia doi apropiați ai primului vor candida la Senat și Camera Deputaților pe listele partidului controlat de oligarh, dezvăluie ziare.com.

Conform înțelegerii, Cozmin Umbrărescu – finul milionarului Dorinel Umbrărescu – va candida de pe prima poziție a listei PP-USL (partidul lui Dan Voiculescu) la Senat în județul Bacău. Sorin Umbrărescu, fratele finului, va candida de pe prima poziție a listei PP-USL la Camera Deputaților în același județ.

Interesant este că Sorin Umbrărescu, care în trecut a fost membru PDL, apoi membru în Forța Civică, a mai candidat în 2019 din partea ALDE la alegerile europarlamentare și, în septembrie 2020, la alegerile locale din Bacău, fiind susținut de PP-USL/Dan Voiculescu și PSD.

Dorinel Umbrărescu este cunoscut în România, de foarte mulți ani, pentru contractele pe care firma sa de construcții de primește de la stat. Numai în iunie 2020 a semnat 3 contracte în valoare de aproape 2 miliarde de lei (400 de milioane de euro) pentru un lot din Autostrada Transilvania și două tronsoane din Drumul Expres Craiova-Pitești. În septembrie, Umbrărescu a pus mâna pe alt contract masiv: lotul 1 al drumului expres Brăila-Galați și centura Galațiului, în valoare de 950 de milioane de lei (aproape 200 de milioane de euro).

Tehnostrade, Spedition UMB și SA&PE Construct, firmele lui Umbrărescu, sunt printre cele mai ocupate companii de construcții din România în acest moment.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Bani de la primarul Tudorache (Sectorul 1) pentru clipul mincinos „Spitalul de Urgență”: Savaliuc – 50.000 €, Lazarus – 30.000 €. Lista profitorilor

Nervi și sânge în sediul PSD. O angajată s-a dezbrăcat, a distrus documente, a spart geamuri și s-a mutilat. „Era în depresie, s-a despărțit de iubit”, zice Ciolacu

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here