sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMass-mediaRealitatea TV, audienţă-record cu emisia blocată pe cartoanele slugilor PSD din CNA....

Realitatea TV, audienţă-record cu emisia blocată pe cartoanele slugilor PSD din CNA. Peste Antena 3 şi RTV

-

Vârf de audiență pentru Realitatea TV pe intervalul 19.00-19.10, pe care a fost suspendată emisia postului. Doar cu textul deciziei de suspendare citit pe post, Realitatea TV a depășit toate celelalte stații de știri.

Foto: captură Pagina de Media

Audiente Realitatea TV Pagina de Media

Pe național, a fost imediat după Antena 3. La orașe, a fost cea mai urmărită stație de știri. Pe publicul comercial, Realitatea TV a avut audiențe mai mari și decât stații generaliste, precum Național TV și Kanal D, potrivit unei analize publicate de PaginadeMedia.ro.

- Advertisement -

Cifrele Realitatea TV au fost de aproape patru ori mai mari decât audiența normală a stației!

CNA a decis să sancţioneze Realitatea TV dintr-o eroare care îi va costa mult pe cei vinovaţi. Printre motivele sancţiunii citite de Radu Călin Cristea, cel care a propus măsura dură a suspendării emisiei, s-a aflat şi acela că Realitatea ar fi difuzat pe post un mesaj incitator la violenţă al fostului colonel SRI Daniel Dragomir. Stupoare! Acesta fusese mediatizat la Antena 3, nu Realitatea TV, cu acel mesaj într-adevăr incitator la violenţă. Detalii despre această grozăvie a CNA, instituţie publică plătită de români să fie corectă, AICI.

Narcisa Iorga, fost membru CNA şi una dintre cele mai autorizate voci pe tema legislaţiei audiovizuale, a demontat punct cu punct legalitatea deciziei CNA, cu următoarele argumente:

- Advertisement -
  • Presupunând totuşi că motivele de sancţionare au fost reale – că difuzarea de imagini cu violenţele şi atacurile jandarmilor din Piaţa Victoriei au fost incitări la violenţă şi informaţii neverificate -, atunci de ce e singura televiziune sancţionată atât de drastic?
  • Şi celelalte posturi TV au difuzat informaţii chiar şi mai riscante, cum ar fi tentativa de lovitură de stat organizată de nu ştim cine. Ori anunţul că o jandarmeriţă a murit, o informaţie foarte gravă şi neverificată, de vreme ce s-a dovedit ulterior că nici n-a murit, nici n-a păţit altceva. Dacă doar Realitatea TV a fost sancţionată, atunci CNA are dublu standard. Or, asta nu e judecată, nu e lege, nu e instituţie.

Foto: Pagina de Media

CITIŢI ŞI:

Atacul la Realitatea TV arată adevărata faţă a CNA: pentru unii – mumă, pentru alţii – CIUMĂ

Realitatea TV, pusă la zid în CNA pentru că a fost CONFUNDATĂ cu Antena 3! Ce mizerie! Ce ordinari!

Rareş Bogdan: „Îi vom executa civil, cu averile personale, pe cei şase din CNA care au comis abuzul îngrozitor împotriva Realităţii TV”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -