miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMass-mediaRareş Bogdan: "Îi vom executa civil, cu averile personale, pe cei şase...

Rareş Bogdan: „Îi vom executa civil, cu averile personale, pe cei şase din CNA care au comis abuzul îngrozitor împotriva Realităţii TV”

-

  • „Pe o minciună sfruntată, că am incitat la violenţă, şi pe o declaraţie într-adevăr incitatoare, a ex-colonelului SRI Daniel Dragomir, care era făcută însă la Antena 3, nu la Realitatea TV, am fost sancţionaţi ilegal. Au dat citire din Dragomir şi au spus că, iată, Rareş Bogdan incită la violenţă! Mi-au pus mie în gură ce-a spus unul, la altă televiziune! Pentru un astfel de abuz, nu-i putem ierta. Nu avem nimic cu instituţia CNA, nu cu statul ne luptăm noi. Ne vom îndrepta împotriva persoanelor fizice din CNA vinovate de acest abuz.
  • Vor plăti cu averile personale. Dacă nu au ei, au copii. Peste 70.000 de euro e pierderea calculată prin decizia de azi a CNA. Avem suficienţi bani ca să luăm cei mai buni avocaţi. Ei nu vor putea să câştige, probele sunt prea evidente. Acum sunt apăraţi de un partid, dar azi sunt, mâine nu mai sunt. Vor fi nimeni după ce pleacă din CNA. Liviu Dragnea nu-i poate apăra la infinit pentru aceste încălcări grave ale legii.”
  • Să vii tu Gubernat să-l arăţi cu degetul pe Mărieş, tu Herjeu, Radu Călin Cristea, când a stat în faţa gloanţelor în 21 decembrie 1989, asta nu poate fi iertat. Am 10 oameni pe care nu-i voi lăsa. PSD nu va fi veşnic la putere. Cucoş, Sindile, Paraschiv şi Cazan, cei patru de la jandarmierie, voi face tot ce depinde de mine ca să plătească şi să ajungă în faţa justiţiei. Cazan va ajunge să umble liber pe străzi şi regrete că a spus că a văzut o maşină cu sticle incendiare. Nici azi nu a găsit maşina asta”, a declarat Rareş Bogdan, la Realitatea TV, în această seară.

CITIŢI ŞI:

Oreste, atac furibund: „Strigoiul prăfuit păcăleşte liceenii”

VIDEO. După ce i-a găzduit cu drag pe cei 4 asasini ai lui Dragnea, Stoiceasca binemerită primul loc pe lista PSD

Atacul la Realitatea TV arată adevărata faţă a CNA: pentru unii – mumă, pentru alţii – CIUMĂ

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Domnu Rares Bogdam mai meditati, cei in speta de la Cna erau in exercitiul fuctiunii ca angajati ai acelei istitutii, ca atare nu pot fi trasi la raspundere ca pers. civ. Eu oricum va doresc spor la treaba.
    S=au mai pus si altii contra ,,curentului..Dan Diaconescu. Eu sper sa fie altfel de data asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -