sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaOfițerii ruși îl vor mort pe noul lor comandant din Donețk, bănuindu-l...

Ofițerii ruși îl vor mort pe noul lor comandant din Donețk, bănuindu-l că-i sacrifică pentru a ajunge general

-

Mulți dintre invadatorii putiniști au ajuns la limita răbdării pe frontul ucrainean. Nemulțumiți de pierderile uriașe de personal înregistrate în bazinul Donbass, unde se dau bătălii crâncene de la începutul războiului, aceștia i-au pus gând rău colonelului Oleg Senkov, noul lor comandant de la Corpului 1 de armată al DPR (autoproclamata Republică Populară Donețk). Vor pur și simplu să-l lichideze, după ce au aflat că tactica ofițerului superior este de a-i trimite la moarte pentru a-și atinge el scopurile personale.

N-au trecut decât câteva zile de când colonelul Oleg Senkov i-a luat locul generalului-maior Roman Kutuzov, lichidat pe 5 iunie de luptătorii lui Zelenski, și au apărut probleme grave în tabăra rusă. Informația a fost oferită în premieră de jurnalistul militar ucrainean Roman Țimbaliuk pe pagina sa de Facebook. Ulterior, știrea a fost preluată de site-ul Obozrevatel.com.

Ziaristii.com vă prezintă dezvăluirile făcute de Roman Țimbaliuk.

  • „În Federația Rusă i-au găsit deja un înlocuitor generalului-maior Roman Kutuzov, pierit pe 5 iunie. Noul comandant al Corpului 1 de armată al DPR a fost numit colonelul Oleg Nikolaevici Senkov.”
  • „Până la numirea sa la cârma Corpului 1 de armată, Senkov a comandat Divizia 42 de pușcă motorizată (unitatea militară 27777, Hankala, Republica Cecenă). Iar înainte de asta a condus Baza militară a 7-a (unitatea militară 09332, Gudauta, republica separatistă Abhazia din Georgia). Pentru serviciul prestat, Senkov s-a recomandat drept un carierist care este gata să facă orice ca să obțină poziția și titlul dorit.”
  • „Pentru Senkov, numirea în funcția de comandant al Corpului 1 de armată deschide drumul spre o mult dorită stea de general și posibilitatea numirii sale într-una dintre pozițiile de conducere din districtul militar de sud. Prin urmare, Oleg Nikolaevici nu se va limita la căile și metodele de realizare a planurilor sale.”
  • „După spusele ofițerilor Corpului 1 de armată, înainte de a prelua funcția, Senkov s-a recomandat deja ca un «gunoi terminat». La prima întâlnire cu comandanții unităților militare subordonate, el nu s-a sfiit să-și exprime gândurile și a spus că «toate sarcinile trebuie îndeplinite cu orice preț», în ciuda pierderilor de personal – militari ai Brigăzilor 1 și 100 și ai Regimentului 11 al DPR.”
  • „Urmare a declarațiilor sale, majoritatea comandanților subordonați doresc deja moartea lui Senkov și sunt pregătiți să facă totul pentru a se asigura că acesta se va alătura defunctului Kutuzov.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Întrebarea cu care un jurnalist ucrainean l-a umilit pe mincinosul de Externe al Rusiei: „Ce bunuri furate din Ucraina a mai reușit să vândă Rusia până acum, în afară de grâu?”

* „Îi urăsc! Cât timp voi fi în viață, voi face orice ca ucrainenii să dispară!” – Afirmații demente ale fostului președinte rus Dmitri Medvedev, care anunță „inevitabila” folosire a armelor nucleare și „decapitarea în Piața Roșie” a ucrainenilor

* Generalul Wesley Clark: „Alianța NATO însăși va fi în pericol dacă Ucraina nu va primi sprijin deplin pentru a-l respinge pe Putin”

* Moment istoric: Germania va redeveni puterea militară numărul 1 a Europei. Parlamentul a aprobat un buget anual de 100 de miliarde de euro, al treilea cel mai mare din lume, după SUA și China

* Oribilul dialog dintre un soldat rus și mama lui: „Eu omor oameni aici, mamă!“ / „Ești sigur că sunt oameni? Hoholi!“ / „Batem prizonierii până le rupem oasele. N-am nicio remușcare” / „Și eu, dacă aș fi acolo, m-aș bucura!”

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* Rușii au ucis deliberat un jurnalist francez în Donbass, apoi l-au prezentat drept „mercenar străin” care le aducea muniție militarilor ucraineni!

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

* „România e singura țară în care planul KGB a reușit. Revoluția a fost furată, lustrația nu s-a făcut deloc, iar corupția este enormă” – Thierry Wolton, scriitor și istoric francez

* Dezvăluirile lui Câcău (șef de filială județeană AUR, demisionar): „George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” / „Dictator”, „fariseism grotesc”, „limbaj vulgar”, „comportament violent”

* Un fruntaș USR îi aplică „plăcuța suedeză” lui Cioloș: „Ai înțeles un căcat din politică. Să te uităm cât mai repede. M…e Cioloș!”

* Decizie istorică: din 2035, în UE se vor mai vinde doar mașini electrice! Parlamentul European a votat interzicerea mașinilor pe benzină, motorină sau gaz

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -