O nouă rușine a justiției române: Crin Bologa – de la șefia DNA, direct la pensie, la 51 de ani! Pensie specială, de peste 5.000 de euro pe lună

13
2153
Crin Bologa

Procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, a încercat să obțină un nou mandat la conducerea instituției. Ghinion: la nominalizarea făcută de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, lui Bologa i-a fost preferat Marius Voineag, cel care, având o funcție de conducere în Parchetul General, s-a ocupat de blocarea dosarului de plagiator al premierului Nicolae Ciucă. Răsplata pentru Voineg a însemnat respingerea lui Bologa, care, în loc să revină la munca de procuror, a ales să se pensioneze. La 51 de ani! Cu un an mai tânăr chiar și decât generalul de armată Nicolae Ciucă, premierul de azi, sursa ghinionului său!

Șeful DNA, Crin Bologa a solicitat ieşirea la pensie, după un mandat de 3 ani în fruntea Parchetului anticorupție.

Cererea lui Bologa va fi dezbătură – și aprobată – de către Secţia pentru procurori a CSM în ziua de marți, 7 martie.

Crin Nicu Bologa a candidat pentru un nou mandat la șefia DNA, dar Ministerul Justiţiei l-a propus pentru ocuparea funcţiei pe Marius Ionuţ Voineag. Acesta a avut anul trecut o realizare profesională de excepție: aflându-se interimar la conducerea Secției de Urmărire Penală și Criminalistică (SUPC) din cadrul Parchetului General (PG), a manevrat astfel încât să blocheze cercetarea tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, un enorm și uriaș plagiat dovedit de jurnalista Emilia Șercan.

Supărat că n-a primit un nou mandat de procuri-șef al DNA, Crin Bologa a ales calea cea mai rușinoasă a unui magistrat de 51 de ani: pensionarea. Legea îi permite, pentru că legea e strâmbă de multă vreme, iar regimul Klaus Iohannis, cu Cătălin Predoiu (PNL) ca ministru al Justiției, a amânat la nesfârșit modificarea acestei legislații aberante.

Secţia pentru procurori a CSM se va reuni pe 7 martie, când unul dintre punctele de pe ordinea de zi va fi „Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de domnul BOLOGA CRIN NICU, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în prezent delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”.

Cererea va fi, fără îndoială, aprobată, așa cum se întâmplă de obicei cu asemenea solicitări. Ulterior, președintele Klaus Iohannis – protectorul omului politic (!!!) Nicolae Ciucă, prim-ministru și președinte al PNL – va emite decretul de pensionare a procurorului Crin Bologa. Toată lumea fericită.

Așa cum fericiți trebuie să fie și foștii șefi ai DIICOT, Giorgiana Hosu și Bogdan Licu, pensionați la 49 și, respectiv, 52 de ani, cu pensii speciale de aproape 30.000 de lei (6.000 de euro). Plagiator dovedit și el, Bogdan Licu este acum unul dintre cei 9 judecători ai Curții Constituționale, impus de PSD.

O pensie de peste 25.000 de lei va avea și Crin Bologa, noul pensonar special oferit de magistratura română și de statul mafiot, tot mai nerușinat și tot mai obez, condus de Klaus Iohannis.

Precizare: pensionarea magistraților la vârste atât de „fragede” nu este automată, ci se face la cerere, cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) și a președintelui țării, cel care emite decretul. Acesta este lanțul complicităților, din care mai fac parte ministrul Justiției și Parlamentul (legiuitorul). Dar și Guvernul României, condus de un general pensionat la 52 de ani. Pensionar special, evident.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Minciuna lui Grindeanu: la 8 zile după ce „era pregătit” să măsoare Canalul Bâstroe, ministrul PSD amână până după 15 martie, pentru că nu are nave dotate corespunzător

* Colonelul Turcescu și-a găsit locul: s-a angajat la televiziunea clanului Firea-Pandele! Milionarul putinist va fi plătit generos de locuitorii orașului Voluntari. Va fi coleg cu Oana Lovin și Mădălin Ionescu, prietenii ambasadorului Kuzmin

* Ministrul PSD de la Finanțe zice că nu mai e nevoie de reforma pensiilor speciale, chiar dacă ele ne costă 2,5 miliarde de euro în acest an și ne lasă fără miliardele din PNRR!

* S-a speriat Ghiță că-i poate fi închisă televiziunea din cauza propagandei pro-ruse „dirijată” de Ciutacu? Comunicat umil-mincinos: RTV își cere scuze, se declară „atașată valorilor europene” și asigură că „astfel de situații nu se vor repeta”

* Doar în ultimele două luni, Guvernul Ciucă a creat 26 de noi posturi la Secretariatul General, cu salarii medii de 14-16.000 de lei pe lună!

* Se conturează coaliția forțelor de dreapta pentru alegerile din 2024. USR ar urma să formeze, probabil cu PMP și Forța Dreptei, un „pol democratic“ care să se opună „mamutului USL 2“ (PSD-PNL)

* Conectați la presa de la Budapesta, maghiarii din Ardeal au devenit comunitatea cea mai filorusă din România. Etnicii români au încredere în UE și Occident, maghiarii în Orban și FIDESZ

De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

* VIDEO. Alberto Caraian, PSD-istul care a participat gol pușcă la ședința Consiliului Local, pleacă de la Primărie, dar rămâne în minister!

* VIDEO. Bătăușul Olaianos e prea bolnav pentru a lucra la TVR, dar e suficient de sănătos ca să comenteze la Prima Sport! Un concediu medical dubios, care trebuie verificat

13 COMENTARII

 1. No problemo
  În ziua de astăzi funcționează aceste elemente și nu funcționăm noi, în ziua în care vom învăța să ieșim la vot în procentaje mari, vom începe a funcționa noi și nu vor putea funcționa aceste elemente!!! E simplu ca bună ziua, nu e nevoie să facem o facultate ca să le putem înțelege.
  Le pot spune mai înalt dar nu mai clar!!

 2. Degeaba ieșim la vot dacă 44% dintre elevi (deci si dintre parinti si bunici) sint analfabeți funcționali!
  Am auzit ca în curând se vor face iar teste PISA, astea se fac din cite știu eu cam odată la 3 ani. Sa vedeți atunci rezultate!

  • Deci nu bandiții bolșevici PCR-USL mituiesc „instituțiile de forță” ca să poată fura in liniște, elevii sunt analfabeți ! 😂😂😂😂😂😂😂😂
   Cunoaștem tovarăși, „toți sunt la fel !” 😂😂😂😂😂😂😂😂
   Sau cum ziceți voi, alfabeții funcționali „sint” 😂😂😂😂😂😂

  • Pentru cultura ta generala afla ca eu n-am trecut încă la noua scriere recomandata de Academia Romana. Asta ca semn de protest pentru ca tot Academia Romana (un academician senil) a încercat sa ne convingă cit de bine este „rrom” în loc de „tigan”. Asta e, nu toti sintem de aceeași părere.

 3. „Sunt ani la mijloc și încă multi vor trece
  Din ceasul sfânt in care ne-ntâlnirăm,
  Dar tot mereu gândesc cum ne iubirăm,
  Minune cu ochi mari și mana rece.”
  N-ar fi rău să le mai dai niște lecții acestor „analfabeți funcționali” ! 😂😂😂😂😂😂

 4. In cel mai recent articol de pe spotmedia, Ioana Ene Dogioiu a luat apararea procurorului Crin Bologa, inlaturat pentru a face loc protejatului carui „merite” sunt expuse si aici.
  D-naDogioiu aprecia ca procurorul Bologa, la sefia DNA, a reusit sa redreseze si sa puna in miscar DNA care, pana la venirea lui, fusese paralizata in mod deliberat.
  Daca a reusit sa deranjeze interesele de clan, intr-o perioada in care puterea ajutata de o parte a Justitiei face eforturi pentru a proteja aceste interese, nu il poti numi „rusine a justitiei”!
  Poate ca s-a pensionat fiind scarbit sa primeasca ordine de la un asemennea sef. Poate ca este o slabiciune.
  Poate ca Grigore Cartianu are dreptaate, poate ca Ioana Ene. Dar afirmatiile lor sunt diametral opuse!
  Fiecare om poate gresi, dar adevarul este unul singur si ar fi cazul sa-l aflam.
  Nu numai ca eu, care ii consider pe amandoi printre putinii ziaristi cei ma credibili, sunt in mare dilema. Dar traim niste vremuri in care minciua ne sufoca si atunci ADEVARUL trebuie tratat cu cea mai mare grija!

 5. Pentru noi e rușine. Pentru dl procuror e doar sfidare față de pălmași.
  Castele au existat de pe vremea Imperiului Roman. Dar ce se-ntâmplă azi în România e o urgie. Scadența e aproape, dar tot pălmașul va trage când țara condusă de lumpenproletariat va intra în gard.

 6. 30 DE ANI DE PENSIE = 1 800 000 EUR.
  II FACEM MULTIMILIONARI IN EUR NUMAI DIN PENSII.

  CEL MAI PROBABIL, DESI UZAT DE MUNCA GREA, VA FI „ANJAJAT” LA „stat” SI FACUT CUMULARD.

 7. Data viitoare când vă mai rupeți mașina în vreo groapă, când vă mai moare o rudă cu zile în spital sau când plătiți la taxe și impozite de vă cocoșați, GÂNDIȚI-VĂ BINE, DAR BINE DE TOT, pe cine alegeți ca să vă conducă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here